Відповідь: Дєпрєсуха... Вы же спрашивали про "нестандартность" Конечно, двое мужчин и дама - перебор. Смысл: чем больше и бестолковее компания, тем лучше
Відповідь: Дєпрєсуха... Та що тут ще казать. Попитайте 22-річних...Розв"язався наш постсовєтскій мужчина. дорвався си... :ninja:
Відповідь: Дєпрєсуха... А це називається якщо болить живіт вкуси себе за пальця, щоб перебити відчуття. Щоб було боляче не за безцільно прожите, а за безсоромно прогуляне))
Відповідь: Дєпрєсуха... Для одружених чоловіків, неодружені 18-22 річні дівчата становлять страшну небезпеку Знову наведу приклад. Маю дуже доброго колєгу, можна сказати найкращого Він одружений, має маленьку дитину. Одного разу по роботі йому довелося познайомитися із 20-и річною дівчиною. Вона мала хлопця, але... Перші два рази був просто секс, потім вона в нього закохалася. Почалися слізні дзвінки серед ночі, а-ля: "котик я тебелюблюбезтебежитинеможущотизімноюробиш, а-а-ааа...", ревниві розмови на кшталт: "я як подумаю що ти в ліжку з своєю дружиною..." ...Він став помічати, що сам потрохи нервіно дихає до тієї дівчини. Результат - сварки всередині сім"ї, дискомфорт у душевному стані, збільшена доза цигарок удень і алкоголю увечері...
Відповідь: Дєпрєсуха... тьфу шо ся діє з тими хлопами... не можуть втриматися а Ви ще й так смачно це все описуєте! Гидко навіть читати... уявіть стан дружити з маленькою дитиною... і цього "чоловіка"
Відповідь: Дєпрєсуха... Хех. і покажіть мені того кого це зупиняє)) я надто часто бачу по вулиці, в кав"ярнях, в кіно парочки з дівчат за 18 і мужчин за 45. А Ви нЄ? Та й знайомих таких доста.
Відповідь: Дєпрєсуха... Це ессенція історії. Можливо, як-би я Вам розповів всі нюанси, Ви би по інакшому ставилися до цього чоловіка. Не спішіть робити висновки.
Відповідь: Дєпрєсуха... капітане - не варта розповідати дуже довга передмова вийде та й нащо то жінці, в якої все гаразд?
Відповідь: Дєпрєсуха... Не хвилюйтеся Афтестепе, Вам не доведеться читати продовження цього "смачного" (с) Ольга оповідання,- я й не збирався продовжувати :D
Відповідь: Дєпрєсуха... З хлопами... Якби то ж тільки ті винуваті. Бувала свідком справжніх "атак" на одружених збоку дівчат.. певно останні не думають ще про те, що колись теж будуть в ролі "заміжньої".
Відповідь: Дєпрєсуха... В контексті всіляких "трикутників" чоловікам завжди зручно..можна сказати - бо жінка "стерво" довела. А жінки то терплять (з будь-якого боку), бо страждають комплексом "жертви", а значить і їм це теж не надто гидко. Не на кожного місце можна себе поставити
Відповідь: Дєпрєсуха... ця тема мене дуже скоро в цю саму "дєпрєсуху" вганяє... краще не буду ні читати, ані коментувати... гидко слухати про зради і інші тур-походи-наліво
Відповідь: Дєпрєсуха... Ого задачка. Я в своїй логіці мушу побачити, що в цьому не логічного (каламбур на каламбурі)? За що хоч б"єте, гражданін начальнік?) Дописи були до кожного висказування поокремості. Скільки людей стільки і доль...ТОму я не стою на позиції - захищати чи засуджувати. Я ж не зраджую і не ходжу не жаліюся на недобрих чоловіків, - з такими просто нема чого жити. Цинізм в тому, що будь-якому вчинку можна знайти виправдання... Але той хто так робить не може розраховувати після цього на розуміння чи жалість.