Дєпрєсуха...

Discussion in 'Всяке різне' started by Капітан, Jun 18, 2007.

1. Salata

Salata Well-Known Member

Відповідь: Дєпрєсуха...

Вы же спрашивали про "нестандартность":)
    Конечно, двое мужчин и дама - перебор. Смысл: чем больше и бестолковее компания, тем лучше :)

2. bora

bora Well-Known Member

Печу курча, займаюсь з репетитором, бавлю котика)))

• Подобається Подобається x 1
  3. afterstep

afterstep Дуже важлива персона

три в одному - котик-репетитор з'їв курча і насолоджується чарівною нанькою ;)

4. bora

bora Well-Known Member

Йой скільки б я часу в такому випадку економила б))

5. Капітан

Капітан Well-Known Member

Как сказать...

6. bora

bora Well-Known Member

Та що тут ще казать. Попитайте 22-річних...Розв"язався наш постсовєтскій мужчина. дорвався си... :ninja:

7. bora

bora Well-Known Member

А це називається якщо болить живіт вкуси себе за пальця, щоб перебити відчуття.
    Щоб було боляче не за безцільно прожите, а за безсоромно прогуляне))

8. Капітан

Для одружених чоловіків, неодружені 18-22 річні дівчата становлять страшну небезпеку :)
    Знову наведу приклад. Маю дуже доброго колєгу, можна сказати найкращого :) Він одружений, має маленьку дитину. Одного разу по роботі йому довелося познайомитися із 20-и річною дівчиною. Вона мала хлопця, але... Перші два рази був просто секс, потім вона в нього закохалася. Почалися слізні дзвінки серед ночі, а-ля: "котик я тебелюблюбезтебежитинеможущотизімноюробиш, а-а-ааа...", ревниві розмови на кшталт: "я як подумаю що ти в ліжку з своєю дружиною..." ...Він став помічати, що сам потрохи нервіно дихає до тієї дівчини. Результат - сварки всередині сім"ї, дискомфорт у душевному стані, збільшена доза цигарок удень і алкоголю увечері...

9. Ольга

Ольга Well-Known Member

тьфу шо ся діє з тими хлопами... не можуть втриматися :ireful1: :ireful1: :suicide:

а Ви ще й так смачно це все описуєте!
    Гидко навіть читати... уявіть стан дружити з маленькою дитиною... і цього "чоловіка"
    :sad:

10. bora

bora Well-Known Member

Хех. і покажіть мені того кого це зупиняє)) я надто часто бачу по вулиці, в кав"ярнях, в кіно парочки з дівчат за 18 і мужчин за 45. А Ви нЄ?
    Та й знайомих таких доста.

11. Капітан

Це ессенція історії. Можливо, як-би я Вам розповів всі нюанси, Ви би по інакшому ставилися до цього чоловіка. Не спішіть робити висновки.

12. afterstep

капітане - не варта розповідати ;) дуже довга передмова вийде ;) та й нащо то жінці, в якої все гаразд?

13. Капітан

Не хвилюйтеся Афтестепе, Вам не доведеться читати продовження цього "смачного" (с) Ольга оповідання,- я й не збирався продовжувати :D

14. bora

bora Well-Known Member

З хлопами... Якби то ж тільки ті винуваті. Бувала свідком справжніх "атак" на одружених збоку дівчат..:ireful1: певно останні не думають ще про те, що колись теж будуть в ролі "заміжньої".

• Подобається Подобається x 2
  15. afterstep

від солодкого життя - хініну зради не шукають ;) ІМХО

16. bora

bora Well-Known Member

В контексті всіляких "трикутників" чоловікам завжди зручно..можна сказати - бо жінка "стерво" довела. А жінки то терплять (з будь-якого боку), бо страждають комплексом "жертви", а значить і їм це теж не надто гидко.
    Не на кожного місце можна себе поставити

17. Капітан

і на сам кінець:
    Типу, жіноча логіка? :rolleyes: :)

18. Ольга

Ольга Well-Known Member

ця тема мене дуже скоро в цю саму "дєпрєсуху" вганяє... краще не буду ні читати, ані коментувати...

гидко слухати про зради і інші тур-походи-наліво :sad:

19. bora

bora Well-Known Member

Ого задачка. Я в своїй логіці мушу побачити, що в цьому не логічного (каламбур на каламбурі)?
    За що хоч б"єте, гражданін начальнік?)

Дописи були до кожного висказування поокремості. Скільки людей стільки і доль...ТОму я не стою на позиції - захищати чи засуджувати.
    Я ж не зраджую і не ходжу не жаліюся на недобрих чоловіків, - з такими просто нема чого жити. Цинізм в тому, що будь-якому вчинку можна знайти виправдання... Але той хто так робить не може розраховувати після цього на розуміння чи жалість.

20. Капітан

Було би за що... :D

Чому? Це життя. Ніхто ні від чого не застрахований.

а де твій аватар? :)