Дєпрєсуха...

Discussion in 'Всяке різне' started by Капітан, Jun 18, 2007.

1. bora

bora Well-Known Member

Відповідь: Дєпрєсуха...

Або як Ваші друзі:
    -Боггггочка, как Ваше ничего?))

2. Forpost

Forpost Стоїк

3. Forpost

Forpost Стоїк

Аж дивно,виявляється віртуальний світ теж тісний,Ви не перша мені про то кажете.На мою думку, ми в неті справжні і де ми би не дописували ,нас легко впізнати.

4. bora

bora Well-Known Member

Так як у нас одні проблеми. Я тут подумала.. Може то й во, по пораді добрих товарєщей весілля зіграємо?:shy: (де тута смайлікі з фатою?)
    Я дівка моторна, працьовита (там де пазурі не заваджеють), багато не їм, слухняна... На усьо б відповідала - "Так точно, товаріщ капітан"! Зажили б...
    Ну скіко можна песиків та котиків розводити...:sad:

• Подобається Подобається x 1
  5. bora

bora Well-Known Member

6. afterstep

afterstep Дуже важлива персона

теж, коли гидко, собаку згадую... Це дійсно друзі - бо не люди. В них немає потреби брехати, викобелюватися, видаватися не такими як є. Вони вміють чекати. Вони розуміють. Вони тактовні. Вони вірять тобі - і сподіваються на твою допомогу. І навзамін - готові для тебе на все.
    --
    Серед людей таке знайти - рідке щастя...

7. Salata

Salata Well-Known Member

Я не люблю большие сборища малознакомых людей, но много раз замечала, что такое общение, особенно если оно связано с отсутствием дома хотя бы пару дней, "переключает" с вечных, неразрешимых проблем, которые вот так портят настроение.
    Вывод: взять парочку не слишком близких приятелей и съездить, скажем, за город с ночевкой.

8. Капітан

Капітан Well-Known Member

...а після весілля, почнемо шукати відмінності між "шведським" столом і "шведською" сім"єю? :)
    Як казав М. Задорнов: "...Многих мужчин сгубило пьянство, обжорство, курение, нежелание заботиться о доме… Но еще больше мужчин сгубило желание бросить пить, курить и начать заботиться о доме..." :)

9. Salata

Salata Well-Known Member

Правда - это яд и хирургический нож, лишь в очень умелых и опытных руках она идет на пользу.
    Ребенок, делающий первые шаги, не ожидает услышать, что до красивой походки ему еще далеко, и цена ее, возможно включит немалые затраты на массажиста.
    Мужчина, застрявший под чьим-то окном, навряд ли станет счастливым, если узнает, что его "счастье" - результат немалых затрат на визажиста и молчит она не от большого ума, а потому что не успевает вставлять слова в поток его высказываний...
    На самом деле он это знает, она это знает, но ведь любят людей не за что-то, а вопреки.

• Подобається Подобається x 3
  10. bora

bora Well-Known Member

Ггг. Коли жінки виходять заміж сподіваються, що чоловік зміниться, а коли чоловіки одружуються, то сподіваються, що жінка НЕ зміниться.
    Я покинула марні сподівання на зміни і сприймаю людей такими як вони є - п"яними, укуреними і балбесами.. аби при цьому макітра була на в"язах!))
    Тож, "пані лягли і просють"))

• Подобається Подобається x 2
  11. Капітан

Макітра це до жінки :)
    А так - головний гвинтик у сімейному житті - це болтик, а не макітра ;)
    В мене є знайома, - надзвичайно вродлива дівчина. Чоловіки (всі без винятку) просто мліють, коли вона на них хоч гляне. Відповідно, й проходу не дають. Але в неї є одне нещастя - чомусь завжди це одружені чоловіки. Вона їх називає "секонд-хендом" і тримає відстань у стосунках, хоча попадаються часом і пристойні екземпляри... Продовжувати думку? :)

12. bora

bora Well-Known Member

Просимо-просимо! :)

Але може я вгадаю - їй вже за 25 або виглядає старше (відповідно неодружених залишилось мало), вона старих понять, тобто вважає, що ініціативу має прояляти чоловік (одруженим нахабам - це запросто, тоді як неодружені чоловіки дещо лякливі, їх треба підштовхувати:)), вона надто добре почувається сама=самодостатня (багато хто, хто ще не встиг по віку доробитися до якогось статусу-добробуту не знають, що їй запропонувати ще..от і втрачають надію с першого погляду)? Чи ні?;)

13. bora

bora Well-Known Member

Природа лікує душу.то факт.
    А от взяти кілька незнайомих мужчин собою, це щось нове.:shy:
    Уххх і порадили))

14. Капітан

Не зовсім :) Не зовсім те, що я хотів сказати. Якщо Вас цікавить - вона закінчила школу десь 4-5 років назад ;)
    Одруженим нахабам це тяжче ніж лякливим юним холостякам - з наявністю обручки, ставки під час флірту з іншою кобітою значно зростають :)
    Просто вона знає чого хоче - якщо просто сексу без зобов"язань - із цим проблем нема. Інша справа - будувати сім"ю, одружуватись. А саме із останнім, всупереч любій логіці виникли проблеми. І не всі одружені чоловіки, які до неї пристають, згідні цю останню проблему вирішити :)

15. bora

bora Well-Known Member

2 Капітан
    О! Закінчила школу нещодавно і вже нема проблем з сексом...то може тому є - з одруженням? Я нічого не стверджую, але вже говорила на тему "чому одружуються". Знати чого хотіти мало, треба ще розуміти і сприймати бажання своєї другої половини.
    І банальне - ще не зустрівся їй теж буде справедливим.
    А ще насправді чимало одружених чіпляються до молоденьких. Особиста статистика вражає. В цьому вона дааалеко не одинока. Я не думаю, що в якісь 22 можна думати, що вже є проблема з заміжжям. Цікаво чи є дані в порівнянні за кілька років в якому віці тепер беруть шлюб (ставлять штамп)? Так виглядає, що з кожним роком все менше поспішають (а ще ці громадянські шлюби).

16. afterstep

молода - та рання?

17. bora

bora Well-Known Member

Мені вже не 22:) Але було ж))

18. afterstep

можна й далі казати - 22 та кілька місяців...

19. bora

bora Well-Known Member

Та ніби проблєм не виникало з віком. ;)
    На мою думку жінка у кожному віці здатна розкриватися по-новому. Мене верне від кобіт, що в 40 міні-спідниці тягнуть на себе, не розумію і 15-річних, розмальованих як індійці на тропі війни...
    Приміром, чого була варта і моя безподобна бабулька!!!- ну хто б ще такі безпомилкові давав поради).

20. afterstep

гм....
    залишилося задати абсолютно логічне в контексті розмови питання - а що ви робите нині ввечері?

а де твій аватар? :)