Фотографія Євгена Машурова - Весілля на все село. Приз призів газети "День" 2009 року. Сільський батюшка влаштував весілля для виховануи місцевого дитячого будинку.
у мене трохи інша інформація Фото я спер на фейсбук-сторінці "Школа фотографии Виктора Марущенко", де воно було розміщене з таким текстом: Мы поздравляем победителей и призёров фотоконкурса ФОТОГРАФ ГОДА 2012 с победой, а организаторов конкурса - с хорошим почином! Желаем всем дальнейших успехов в формировании украинского фотографического пространства. Сердечно, Школа фотографии Виктора Марущенко. Победитель в номинации Профессиональная фотография года (Свадебное фото), 1 место Евгений Машуров.
Ви ж мене вже добре знаєте. Я не вірю ні газетам ні написам на паркані. http://filippov1983.livejournal.com/27802.html
Уявіть собі містечко на березі затоки, майже 100 чудових будиночків, торговий центр, бібліотека, басейн і жодної душі навколо. І так протягом 20 років. Ласкаво просимо в Кітсолт, місто-привид в канадській провінції Британська Колумбія. У Кітсолта дуже незвичайна доля. Йому було суджено народитись в далекій глушині, втратити раптом усіх своїх мешканців, померти, і так само несподівано відродитись знову. Ну майже відродитись. Будинки відремонтовано, працюють водогін і електропостачання, але в Кітсолті все ще нема мешканців. Більше тут.