Дивні трансформації чи жлобська суть дописувачів?

Тема у розділі 'ГРАНД vs', створена користувачем ГРАНД, 30 сер 2011.

1. tanna

tanna Дуже важлива персона

А навіщо ви наводили їх як приклад? І проводили паралель із своєю поведінкою на форумі.

2. OrangeSpring

OrangeSpring Well-Known Member

Да, с чувством юмора у Гранда вообще патологическая ситуация:rolleyes:

3. ГРАНД

ГРАНД Дуже важлива персона

Для чого мати дитину називає лагідним зайчиком, чи ластівкою вживаючи такі порівняння та паралелі? Невже для того , щоб годувати дитину виключно морквою, або тим чим харчуються птахи?
    Розумієте, як що у Вас брак не тільки думки , але і образного мислення, то Ви дуже ущербна людина.

4. tanna

Розумію, розумію. :)):)):))

5. ГРАНД

Значить ще не безнадійна.;) І до Мінні з Баярдом ще далеко.

6. ГРАНД

Як що Ви вживаєте термін про значення якого маєте віддалене уявлення, то це Ваша ж характеристика. власне про це і тема.

7. tanna

А порівнювати форумчан один з одним - взагалі дурний тон. Не знали?

8. ГРАНД

Нормальний тон. Власне такими порівняннями форум рясниться.
    Дурний тон те, коли щось бачиш, але вперто про це мовчиш. Принаймні на форумі. Бо форум це місце для висловлювань та порівнянь. Чи ні?

9. Степаныч

Степаныч Дуже важлива персона

Я правий! По-перше, тому що я правий завжди і в усьому. Це моя природня якість. По-друге, я не знаю, що там Ви, совок, розповсюджували про Чорновола. Я у цьому участі не приймав. Але це так, до слова. Головне - по людям судять не керуючись чутками чи чиєюсь інформацією, а по спілкуванню і вчинкам.

10. ГРАНД

Та ні степанич. Лівий. При чому чи не у всих розуміннях.

Похвально.:))
    Не треба перекручувати. Те що я "сам дурак" , і без Вас знаю.:))

А довідка мається?;):)) Бо тут же прийнято на будь яке твердження вимагати довідку.

Майже згоден.

11. ГРАНД

Отже , в чому ж причина трансформації харківсько-жлобської парочки?

12. bayard

bayard Дуже важлива персона

Отже, в якому місці зудить, в черкаських старих пердунів?

13. Sany4

Sany4 Well-Known Member

ГРАНД, а у меня к Вам вопрос, как к человеку, который всюду пытается показать свою абсолютную, прям "алмаза чистой воды", грамотность.
    Вы, я так понимаю, позиционируете себя как правильный, сугубо, поверьте, в Вашем понимании, украинец. Вопрос вот в чем: за что Вы так ненавидите украинцев, которых я очень люблю, а в особенности - украинский язык, которым я владею, понимаю его и люблю? Откуда такая безграмотность?
    Прошу отвечать без хамства, как вы умеете, а то и мы не пальцем деланы!

14. Лана Николана

Лана Николана Well-Known Member

[OFFTOP]Я так думаю, что Дядько оскорбится, что Вы к нему обращаетесь не на украинском...[/OFFTOP]

15. НаСекундуЗагляну

НаСекундуЗагляну Елки, какой самостоятельный и обаятельный

не.. он умный... кремлевские шестерки все умные...
    он умный враг Украины.
    одно радует - ему из-за кремлевских стен очена проблематично до Украины дотянуться - ручонки коротковаты... вот и бесится от злости:))

16. bayard

bayard Дуже важлива персона

и вы это заметили?

17. Hightower

Hightower Дуже важлива персона

Мдя, Остап... Гранда продолжает нести, я ничего не пропустил! )))))

18. V.P.

V.P. vegan power

гранд, давай мы тебе жрицу любви купим на недельку? а то бред девственника читать уже невозможно

19. Mr. Blick

Mr. Blick Дуже важлива персона

Гранд нормальний українець, який не любить москалів, що для українця є природним. І активний політичний форумчанин, не скупий на епітети до співрозмовників і готовий кожного, хто на його думку не достатньо лояльно налаштований що до України назвати "ах ти підла совкова москалька морда!".
    Що вас так обурює, не розумію ? :pardon:

20. tanna

Я б відповіла на це питання широко і глибоко, але за правилами не можна крити благим матом забанених користувачів. :)) Тому прийдеться утриматись. :pardon:

а де твій аватар? :)