Дивні трансформації чи жлобська суть дописувачів?

Тема у розділі 'ГРАНД vs', створена користувачем ГРАНД, 30 сер 2011.

1. bayard

bayard Дуже важлива персона

гранд вы однако притомили своими разоблачениями....ей-богу как бабки старые летом обсуждают длину юбок "молодых шалав"...
    как говорится: когда кончается своя жизнь начинается обсуждение чужой....

2. ГРАНД

ГРАНД Дуже важлива персона

Вгадали тільки в двух моментах. вірніше в 1/2.
    1.Не старуха, а старик (це 0,5, або 50:wacko:
    2.молодих шалав (без лапок) (це 100% попадання).

3. OrangeSpring

OrangeSpring Well-Known Member

А откуда нам знать, что Вы - старик, а не старуха:p

4. Милена

Милена Дуже важлива персона

Говорили, балакали, сіли, тай заплакали :))

??? , а тема таки походу интересная :)

Мини, онли фор юу :rose:

5. ГРАНД

Вам багато знати шкідливо.

ГРАНД :))

6. Samojlovu4

Samojlovu4 Well-Known Member

Сами же и ответили. Потому что наше общество тупое и больное, заражённое взаимной ненавистью между украинцами, москалями и хахлами. На этот форум посмотрите, он ещё нормальным считается - зеркальное отображение.
    Потому что население(прошу отметить - не народ!) больное на всю голову, в этой совковой стороне никогда, повторюсь - НИКОГДА - не будет ничего хорошего. И 20 лет уверенной стагнации мозгов доказывают только самые худшие пророчества самого заядлого скептика.
    Вот и выбирают люди человеческие страны со здоровым обществом, где скорая обязана не позже 7 минут приехать, и халатножековские кирпичи на головы не падают, чего у нас не получишь, даже если миллионы посчастливилось натырить...
    А вы себе дальше там харкайтесь с востока на запад, катайтесь на мерсах, по уши в гамне сидя и выбирайте отбросов общества в лидеры.)

7. Inga

Inga Дуже важлива персона

А ещё мельче фотачку, слабо ?.. :))

8. ГРАНД

Навіщо Вам дрібніша?о_О

9. tanna

tanna Дуже важлива персона

Це вже ми самі вирішимо, з якої сторони зайти і за що вкусити. Залежно від вашої поведінки. :girl_yes:

Одне з двох, чому Гранду дозволено безкарно ображати форумчан. Або він потаємний власник цього "садика" і тому йому все дозволено, виходячи із принципу хозяин - барин. Або він - шут при дворі царя, якому, як відомо, також все дозволено. :scratch_one-s_head: Є ще третій варіант, народний, але містить ненормативну лексику, тому не підлягає написанню. А шкода. :rolleyes:

10. ГРАНД

Як хочете. Це Ваше право. я ж хотів як краще Вам.;)

А чому гумористу(сатирику) на сцені дозволено стібатись з всих поголівно , починаючи від можновладців і закінчуючи останнім двірником? може він власник тієї країни(держави, чи шут, або те що ненормативню лексикой? А всі кого він шмагає в свої творах все рівно кричать біс і вперто ходять на його концерти. Наприклад М.Задорнов. Нещодавно жорстко пройшовся по владивостокським жінкам порівнявши їх з повіями. І що? побухтіли-побухтіли, а все рівно на його концерти пруть натовпами. А знаєте чому?
    Та тому, що правдоньку рубає в очі. А правдоньки хочуть всі без винятку. Хоча і намагаються це приховувати.
    А.Райкіна можна теж навести в приклад. але ж ні у кого не вистачило нахабства їх шутами обзивати, а тим більше вважати власниками країни.

11. bars

bars Well-Known Member

[OFFTOP]Ви так вважаєте?:)) А в тій правдоньці щось за владу було? Може щось за ВВП, чи хоча б за його зама? По мені, так він якраз придворний шут. [/OFFTOP]

12. tanna

Люди добрі, чи ви зрозуміли цей натяк? Ми Гранду ще й доплачувати повинні за його образи згідно з тарифом Задорнова! :rock:

13. Степаныч

Степаныч Дуже важлива персона

Танна,
    людина є не тим, що вона про себе думає, а тим, що про неї думають інші.

14. tanna

Ну...я бы сказала 50 на 50. :scratch_one-s_head:

15. AdequatNicht

AdequatNicht абсорбент

и вот я думаю: гранд поц:pardon:

16. ГРАНД

Кожен розуміє в міру власної розпусти. Хтось в образному порівнянні вбачає якийсь натяк, а хтось просто порівняння (аналогію, як що хочете). Ви побачили натяк з якимсь шкурним підтекстом. То це свідченя Вашої натури, а не мого образного порівняння з сатирою та гумором. До того ж я ані слова не писав про гонрари що отримують вищеназвані сатирики, то вже Ви в міру власної розпусти та жлобства і споживацтва так перекрутили думку.

17. ГРАНД

коли В.М. Чоровіла ув"язнили за сфальсифікованим звинуваченням в зґвалтуванні, і про це широко розтризвонили Ви совки, то багато хто не знав Чорновіла думали про нього що він таки ґвалтівник і кримінальний злочинець (як Ваш Янукович), а виявилось що це ганебне брехня.
    Ні Степанич, Ви не правий.
    У Вас взагалі вбачається брак власної незаангажованої думки. тому і 50 на 50.

18. tanna

Це все свідчення того, що я пожартувала. Це був тест на профпригодність. :rolleyes: І яким чином ви збираєтесь бути форумним Задорновим чи Райкіним без почуття гумору - тепер невідомо.

19. tanna

Погано дивитесь. :preved:

20. ГРАНД

Я десь писав, що збираюсь бути форумним Задорновим чи Райкіним? Чи все ж таки знову Ваші домисли? Нехай навіть і жартівливі.

а де твій аватар? :)