я їх раз бачила у Львові, вони в таких стародавніх костюмах та капелюшках були і якщо не помиляюсь то якусь екскурсію вели. Доречі їх портрети висіли в барі "Цісар", що на Коперніка. А щодо професії, то вона не так дивна, як оригінальна Вони??? вибачте за якість (прийшлось себе і друзів вирізати)
По-моєму, це Радковці. Тільки вони роль батярів грають, а не корінних. Читала відгуки про них: люди оригінальні, але іноді під час екскурсій (дослівно) А хіба вони не львів'яни?
так! так! саме вони! дякую, що знайшли! мабуть, що львів"яни. але я якраз мала на увазі, що в них ще до того ж і професія така. дивна-оригінальна - одне інше не виключає
Вода? В музеї? Прикольно! А у нас ще в крані є троха, не всю ж... випили. То не професія, а артистичне амплуа.
рофесія - дефлоратор. Такий фахівець їздить по країні й за плату робить дівчинам послугу позбавлення безвинності. На Гуамові незайманій заборонено виходити заміж. Це, мабуть, сама екзотична професія у світі.
А ще такий анекдот-бувальщина (знаю людей, які кажуть, що таке й насправді було, чи це правда - невідомо. Так і народжуються анекдоти): Радянський Союз, 70-ті роки. Заходить в реєстратуру районної поліклініки старенький дід, який приїхав десь з глухого карпатського села (певно, вперше вжитті звернувся до лікарів - біда заставила) і трохи соромлячись питає у чергової: - Я сі дуже вибачаю, але де ту у вас приймає таких дохтур, ну... як то повісти.. дохтур "до дупи"! На що та не розгубилася і відповіла: - Прошу пана, заходьте в любі двері!
В батьків була знайома працівниця птахофабрики. Вона займалась тим, що "сортувала" курчат - відділяла півників від курочок. Не знаю, правда, як така професія називається - "спеціаліст по статевим ознакам курчат", чи що?