Відповідь: Дивні люди Висловити свою думкі ніколи не запізно. Для того існує цей форум, все ж таки не інтерактивний чат. Я думаю не стільки дивні скільці цікаві люди, а цікавість і жага нових вражень може далеко завести, ну хоча б у баню
Відповідь: Дивні люди Бачу на цій гілці багато дивних людей, самі себе банять, цікаво ...Тоді вважайте, що я теж сам себе забанив !:D
Відповідь: Дивні люди Ні, там в бані на самому ділі Зірниця миється, а всі решта просто люблять еротику...
Відповідь: Дивні люди Поясніть, що то всі, як роботи, одне і те саме повторюють, бо я не була на форумі деякий час і нічо не розумію.:no:
Відповідь: Дивні люди Після першого допису в темі є оголошення: Якщо клікнути по комусь з модераторів, то забаните самі себе.
Відповідь: Дивні люди Дякую, Nirvankо! І наскільки то себе можна так забанити? Мене і так тут довго не було.
Відповідь: Дивні люди У Давній Спарті негарних хлопичиків скидали зі скелі ... На ЛФ необачних юзерів кидали в баню ... Традиція, трясця ...
Я знаю особисто одного Барана у Львові. Дуже порядна людина. І ім"я звучне, майже італійське. І по телефону доводилося спілкуватися з пані Баран (вона не родичка того пана). Слідкував за мовою, щоби випадково не сказати "пані Вівця".