Відповідь: Дивні люди Ну клас ! Між іншим, я вранці одразу зрозумів, ЩО це означає ("на годинку до бані"), але заради експерименту вирішив клікнути. А тут - не просто як миші за сопілкарем ! Може залишити цю функцію в такому виконанні: знизив карму модератору - бан на місяць ! Ось зараз спробував відповісти на ПП "самобанщиці" (не з приводу бану, а по інтересах) - так в найкращих традиціях "10 лет без права переписки" сервер відповів: User has exceeded their stored private messages quota and can not accept further messages until they clear some space.
Відповідь: Дивні люди ГГггг Я забанила сама себе. Знала, що якийсь прикол..., але який? ... Побачила. :D Жаль, що в той час, коли мала пару вільних хвилин, щоб посидіти на форумі. :o Зато тепер розумію почуття тих, хто в бані, а так хочеться щось сказати...., а ти забанений..., а ти не можеш..., а треба чекати... :D :y:
Відповідь: Дивні люди Я аж 2 рази забанилась, і все цікавість..... ,от таки завжди, перше клікну, потім думаю :D :D :D
Відповідь: Дивні люди Хех... Так, п.Левандівко! Ви бажали мені самозабанитися - тож ваші бажання сьогодні збуваються. Значить сьогодні - Ваш день. Нагати день кого сьогодні, чи Ви пам"ятаєте? З.І. Знаю що багато людей хотіли б оцінити цей допис як добрий, та точно знаю що не зроблять цього. :cowboy: З.З.І. (вибачте - це було останнє, щоб спати спокійно, і нехай краще мене забанять, або поставлять бали яких невистачає для повного пожиттєжвого бану, але я мушу це сказати, бо вчора мене незаслужено дістали (в приваті)!)
Відповідь: Панове модератори, кіко можна? ГениальнаЯ шутко про забан) Тока шо попался и был в шоке Нет, я не хотел никого банить, просто хотел посмотреть для интересу) КЛИКНУЛ, БЛИН)))
Відповідь: Панове модератори, кіко можна? Признаю, рівно годину я мився в бані. Тепер хоч знатиму, як виглядає баня. Дехто місяцями вивчає баню, а я мав нагоду екстерном все освоїти. Думаю, що серед тих, що були там, незадоволених немає...!