Диверсія амурів (гра 34)

Тема у розділі 'Архів ігор', створена користувачем Кохана, 12 лют 2012.

Статус теми:
Закрита.
  1. IvankaS

IvankaS Штандартенфл

Ну тем более. :tongue:

2. Nikita R

Nikita R Что за шум, а драки нет?

Однако, интересный коммуникативный щит выставляют здесь мафики. Типа полный игнор семантики и только одна форма важна. Гы [​IMG]

3. Johann

Johann Прохор

Ладно мафы, пока!
    Пойду и я спать. Постараюсь завтра голосование не проспать.:scratch_one-s_head:

4. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

о! Я маю першого кандидата на підвіс :)

5. Templar

Templar Дуже важлива персона

Доброго Ранку Всім!

Народ, ненаю коли тут появлюсь, годинка 18:40 десь так.
    Я, Вас дуже прошу, не настрочіть зараз 20 сторінок.

---------- Додано в 07:35 ---------- Попередній допис був написаний в 07:07 ----------

Питання!
    Чому всі на хантера накинулись?

Через його вислови про російську мову? Ну смішно народ.
    Вже краще киньте монетку, так Хантер похожий на мафа, але блін, Ваші доводи просто нікчемні.

Охват там хотів на мартіні наїхати, мол чого його не вбили? Не знаю, якщо його вбивали всі попередні ігри, можливо пожаліли, отже в мафії хтось зі сторожил...
    Або Охват хоче нас позбавити слідопита.

Зю притих, мабуть бос настукав йому по голові [​IMG]
    Овод, не знаю, що то за фрукт. Ви з ним грали, з ним і самі розбирайтесь.

Персі щось притихла трошки. Подивимось, що буде далі.

А, про ребуса забули, дуже до компанії Зю підходить, як нам мене...

Кароч, з тими хто тут завжди грав, розбирайтесь самі.
    А мені оставте Іванку, Нікіту і звичайно ж Прохора [​IMG]

6. -Erebus-

-Erebus- Звичний росіянин

Коротше окинув поглядом "підозри" я дивлюсь, що майже всі мене підозрюють - тому не бачу сенсу ховатись!

Розкриваюсь: я є НЄҐРОМ! (Ще ніґґери будуть? [​IMG])

Оскільки ми можемо голосувати лише один раз пропоную створити коло з трьох четирьох підозрюваних, а вже ближче до кінця дня провести голосування (схоже на реал)! Але цей спосіб має великі вади через то що у "коло" може не потрапити жодного мафа. ТАК що хотілось би почути думки гравців щодо своъх варіантів дій на сьогодні...

А і ще:
    Поки підозрюю Редфокс - бо надто "штучно" писала не щиро так. І дуже сильно робила акцент на то що мирна, бо не може бути мафом у принципі, але за теорією ймовірности вже час і мафом їй зіграти! ;)

І трохи Персі, бо вбитий Кост, а ми знаємо, як вона його не любить... :)

7. ovod

ovod Well-Known Member

навіть не знаю кого би я вішав.....

напевне тихунів....

буду біля 4 години....

8. -Erebus-

Персі, а звідки така доброта до мене? :)
    А... ось і відпоівдь! :)

---------- Додано в 10:25 ---------- Попередній допис був написаний в 10:24 ----------

Тихунів теж можна - бо все одне незрозуміло до кінца буде, хто там сидить...

9. Templar

Ненаю, якщо тіхарів то можна Охвата...
    Прийшов, нагнав на мартіні і пішов.

Або Зю

10. -Erebus-

СЛАВА УКРАЇНІ! Бій клятих москалів! :)))

11. Templar

12. ContRaSt

ContRaSt Well-Known Member

знов починаєте =(
    як мене то всьохарить.. москалі, бандерівці..

---------- Додано в 10:07 ---------- Попередній допис був написаний в 09:58 ----------

а як нарахунок того, що Хунтер почав шукати нікчемні доводи, щоб спробувати повішати мене???
    То доречі відомий факт) Мартіні мирним рідко доживає до 3 дня))

+1

ну то виходить, що і Зю правий і є лікар, і ти нігєр. Навряд чи він просто вгадав) а ось комусь з ман/маф не дуже вперло :)))
    Хоча думаю дарма ти зара вскрився, тре було б почекати до ночі, може б в тебе ще раз стрільнули, аби вбити точно :haha: було б смішно.. ну як би вішали довелось би казати хто ти є.

13. -Erebus-

Класна логіка - точніше відсутність логіки! Так неприховано грати один за одного можуть тільки початківці у мафії, а ми з Персі у мафію на ЛФ граємо давно! :)
    А хто в нас пише нелогічно, аби що написати і зробити вигляд, що шукає мафів??? Правильно - мафія! Ось Конті і спалилась! :)))

14. Nikita R

-Erebus-, Хорошо. Подождем, может встанет еще один негр. Если бы встал, это было бы здорово. Но скорее не решатся.

На настоящий момент доверяю Зю, Иванке, более-менее Темплару. Скорее всего не маф Перси, но может быть и маном.
    Из наиболее сильных подозреваемых на этот момент - Мартини и Хантер.
    Мартини вдруг чуйку потерял, "ничего не понимает, запутался вконец [​IMG]". Плавали, знаем [​IMG]
    Хантер реально психанул, а не сыграл в злость и обиду. Реально психануть в этой ситуации может практически только конспирирующийся плохиш, который думает, что он удачно замаскировался - и вдруг ни с того, ни с сего попадает в список тех, кого хотят ставить на голосование. Психануть именно на это - опасно, а злость требует выхода. Вот ее и шандарахнуло в "мовну колію", это типа можно.
    (Добавлю, что это не факт, а моя интерпретация - но довольно вероятная).

В числе возможных плохишей - Прохор, Фокси, Овод. Может быть, и Охват. Я к нему еще присмотрюсь. Но у меня он пока не лидер.

Перси, Конти пока у меня фифти-фифти, потом разберемся.

15. -Erebus-

Російською можна і на КВ пограти... а на ЛФ краще українською :)

16. ContRaSt

та, я спалилась, вішай мене, всеодно настрою грати немає з тими вашими мовами. =(((

17. Nikita R

Героям слава!

18. -Erebus-

Одна ніч була і жертв лише одна, можливо що я вже "спрацював". А то що я розкрився велика інфа для мирних, бо хтось щось у мій бік вже писав і можна починати робити зв'язки!
    Іншим ролям поки рано розкриватись... бо живи 2 негатива-стрільця, а лікар в нас лише один!

---------- Додано в 11:22 ---------- Попередній допис був написаний в 11:21 ----------

Краще: Героям сало! Від сала героям більше користи, ніж від слави! :)))

19. Nikita R

Бу знать! :)))

20. ContRaSt

зара прийде Хантер і вас вб’є :haha:

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)