Дівчина моїх кошмарів

Тема у розділі 'Кінозал', створена користувачем dArt, 5 жов 2007.

1. dArt

dArt Well-Known Member

Бывают кинокомедии Французские, хорошие, смотрибельные, плохие, тупые и Американские. Так вот, эта американская. И этим все сказано. Ну возможно была один или два смешных и относительно остроумных момента. Но из за этого терпеть 2 часа заурядности и заезженности по типу " шел по дороге говорил и наткнулся на столб".
    Однако среди публики нашлось несколько "ценителей" дико гыгыкающих и размахивающих руками. Один такой сидел рядом со мной, от телячих эмоций заехал мне локтем в ребро. Пришлось дать сдачи :)

• Подобається Подобається x 4
  2. sanya

sanya Well-Known Member

Відповідь: Дівчина моїх кошмарів

3. Komashka

Komashka Well-Known Member

Мамо моя рідна....була я вчора на тому кіні...чесно скажу: трохи ми з коханим червоніли під час того гумору...ну чесне слово вже таке плоске кіно, яке придумати тяжко. Американці одним словом...

4. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Дуже важлива персона

Ніяк не зрозумію. Якщо хтось іде на таке кіно, то які сподівання? Що ще, крім отриманого незадоволення, можна отримати? Якщо фільм - американська посередність, то нащо на таке іти? Адже заздалегідь зрозуміло, що нічого особливого там не буде. Шаблон один - фільмів маса.

• Подобається Подобається x 1
  5. coolzak

coolzak Well-Known Member

Шановні це не американський юмор це юмор Стіллера і є певна категорія людей яким це подобається.Чистий бізнес .А американський юмор то треба подивитись Blue collar tv,Mad tv чи канадськиий Royal canadian air farce і то по англійськи без перекладу.А ще краще походити в стенд ап комеді клаб вечорами.Правда багато жартів привязані до місцевих реалій і людині зі сторони просто незрозумілі.А самий кращий то Monty Python's Flying Circus

6. dArt

dArt Well-Known Member

Лилия, давно не было комедий. Это была премьера , не у кого было спросить о фильме. Ролик сделали неплохой, в нем показали все хорошие шутки фильма :). Как ни странно иногда у Америкосов попадаются неплохие картины , как напимер "метод Хитча или как снять женщину" кто не видел - рекомендую, очень остроумная и динамичная кинокомедия.

Додано через 44 секунди
    Кулзак, если Вы не заметили, тут люди, в основном в Украинне живут. :)

7. coolzak

Дарт просто по одному фільму завезеному не можна узагальнювати про весь американський гумор .Якісний переклад гумору часто просто неможливий.Я тут пройшовся по сайтах львівських готелів то стільки ляпів на англійських сторінках що просто жах.Комедії Стіллера специфічні,вони і тут багато не набирають

8. dArt

dArt Well-Known Member

Кулзак,я ведь наверное посмотрел не одну американскую кинокомедию за свою жизь, как Вы думаете. Кино люблю давно, стараюсь следить за новинками.. ну уже более 15ти лет наверное. Навскидку 10хороших американских кинокомедий назвать не смогу. Но если взять французские или же наши, старые советские кинокомедии, почти каждая - шедевр.
    Мнение это не мое, оно почти общепринятое среди моего круга общения.
    Я понимаю , что Вам , живущему на том континенте, пристало защищать элементы их культуры, однако в этом вопросе с Вами никак не соглашусь. :)

• Подобається Подобається x 1
  9. coolzak

а навіщо ходити на американські комедії якщо не подобаються-я на індійське кіно в останній раз ходив в 16 -не сподобалось і більше ніні.а то прямо ёжики кололись плакали и продолжали есть кактусы.Просто ще раз повторю-що щоб побачити якісний американський гумор треба дивитись не комедії які завезли для маспрокату
    а ця комедія дійсно слаба-я на Стілера і не ходжу

10. dArt

dArt Well-Known Member

А у нас других практически не показывают. Повальная американизация понимаетели. Жена любит мелодраматические кинокомедии, пришлось пойти, сцепив зубы, однако фильм и ей непонравился.

11. vasili

vasili Well-Known Member

Взагаліто я себе поважаю, тому Голівудську кухню не переглядаю, не цікаво...

12. bora

bora Well-Known Member

Потрапила на фільм після прочитаного тут))
    Сподівань не було ніяких, за компанію довелось йти. Комедія штибу "відключити мізки і відчуття прекрасного", але зала ревіла, так всі реготали.
    Коли в героїні виливається сік носом я в принципі завжди відвертаюсь- неприємно, але під добрий настрій можна просто відпочити від стресу на цьому фільмі.
    Окрім того не пам"ятаю, щоб на афіші було вказано від 18 років - а варто.

13. Komashka

Komashka Well-Known Member

В кінотеатрі було вказано "від 18 років" :p
    Ото правда, хотілось посміятись і йшла на те, що було. Але чесно - дурість і пошло.

14. Winner

Winner Member

фільм не дуже, не сподобався

15. Deus igrok

Deus igrok Дуже важлива персона

Круті перці - того ж гатунку ...

16. Гелена

Гелена Дуже важлива персона

та ні, "Дівчина моїх кошмарів" набагато тупіше кіно :suicide: