Відповідь: Дівчина яка зробила себе Поясніть, як то дівчина себе зробила? Бо я міркую-мізкую, а второпати не можу!
Відповідь: Дівчина яка зробила себе в 14 років вона почала працювати,заплатила за свого тата зі своїх грошей ,він сидів у в"язниці... тіко про Люка не треба,добре....
Відповідь: Дівчина яка зробила себе О, тепер нарешті бачу, які Вам дівчата подобаються, пане Шреку! Непоганий у Вас смак !
Відповідь: Дівчина яка зробила себе Ой, так щось хотіла би сказати про поза-сорока-літніх хлопів і молоденьких дівчат, що аж язик свербить! А ще особливо за тих, що мають своїх молоденьких доньок...Але змовчу. Може за меншим обійдеться! :D
Відповідь: Дівчина яка зробила себе Дивна ця дівчина. Бачив російський фільм про неї, там вона казала "я руская", а коли приїжджала в Київ то казала шо вона українка Мабуть таки єврейка
Відповідь: Дівчина яка зробила себе Я, как-то, смотрела о ней фильм, запомнилась подпись на ее свадебной кассете "Моя первая свадьба"... Ну а фильмы с ней смотрю с удовольствием, стильная тетка
Відповідь: Дівчина яка зробила себе Да, что-то в ней есть... Не скажешь что красавица - но и не уродина... Для среднестатистическогго мужика - слишком высока и худосочна... Лилу... Все дело в енергетике наверное. Шарм - великая сила... Вот в чем сила, брат (с)...
Відповідь: Дівчина яка зробила себе Ага. Шарм плюс спокойная славянская красота. Для истинных ценителей.
Відповідь: Дівчина яка зробила себе А ви чули пісню "Ой у гаю при Дунаю" у виконанні Міли? Дуже душевно і сердечно, на мою думку.
Відповідь: Дівчина яка зробила себе Олю, все залежить від обраного сценарію (навіть філософії) стосунків. В розумних дозах - тільки зміцнює сім"ю.
Відповідь: Дівчина яка зробила себе Її мати - київська росіянка (Логінова). Батько-югослав. Здається, таки є крапелька єврейської крови. але погоджуюся з Матті - Мілка кльова !
Відповідь: Дівчина яка зробила себе якщо ви про зовнішність — це заслуга батьків... є ще "фарт", а також "працелюбність", розум тощо... багато має бути всього, щоб досягти результату...