Дівчина 21 століття, яка вона ?

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем Deus igrok, 18 лип 2007.

1. ENNI

ENNI Well-Known Member

А чому ні, якщо вдається.

2. nastinka

nastinka відсутня

та й дісно інколи жінка заробляє більше ніж чоловік. не вбачаю нічого поганого.
    думаю чоловік би мав пишатись такою дружиною.
    для мене моя кар'єра дуже важлива. я не дозволю жодному чоловіку сказати шо він мене утримує, а я тут сижу на шиї і така сяка. а в Українському побуті це досить часто зустрічається...
    явний приклад, мій батько і мати...які розлучились...не тільки через це. але це також давило.

• Подобається Подобається x 1
  3. nikolas

nikolas Well-Known Member

"Файна жінка - чужа жінка" -як показує практика 100% попадання.Всі чоловіки мріють про красунь,але чомусь потім виявляється,що це кукли з пустою головою(звич. не всі).

• Подобається Подобається x 2
  4. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Власне, що поганого в таких деталях?

Питання як бачити "незалежність". Саме про це думала декілька днів тому.

5. nastinka

nastinka відсутня

ну не всі, я знаю таких яким важлива серединка, а не округлі стегна :)
    та то так кажуть) шо красива - знач тупа
    страчна - знач розумна..
    ну не до всіх стосується, але всерівно є таке :) в більшості
    от і приклад з башу :)
    Хочу поділитися з Вами історією, яку спостерігав декілька днів тому на зупинці громадського транспорту.
    Отже, під'їзджає авто, звідти виходить "білява дівчинка", обходить двічі автомобіль, ставить його на сигналізацію і впевнено прямує в магазин. Трагізм ситуації полягає в тому, що підняти переднє шкло, де лежать всі її речі паняночка так і не надумалася))))
    пи.си. ймовірно вона була дуже симпатичненька)))

• Подобається Подобається x 3
  6. DIDIO

DIDIO Well-Known Member

Я ж не сказав, що це погано. Це навпаки - дуже добре. Завжди з задоволенням спостерігав за енергійними жінками. У мене і друзі такі є, де дружина заробляє в 10 чи 15 раз більше від чоловіка. :))) А він просто не може так, як вона. І нічого - живуть разом вже років 15. :)

7. nastinka

nastinka відсутня

я вважаю, що це добре, гроші дозволяють людям подорожувати, відпочивати, забезпечувати дітям табори і все необхідне. і вони є важливі. але коли вони є. то вище цього всього почуття людей/стосунки/щирість/щесністьі тд.
    просто коли їх нема це спричиняє конфлінкти і різні побутові проблеми. які вонсять свою лепту в тріщину шлюбу.
    як і ті самі гроші)))
    думаю ви зрозуміли, що я мала на думці..якщо люди любляться, значить все буде добре, бо вони разом)

• Подобається Подобається x 3
  8. Templar

Templar Дуже важлива персона

Худа?
    Пишногруда?
    Круглі бедра?
    Повні губи?

http://www.youtube.com/watch?v=7NDD65oho6s&feature=channel

Уявити собі тих двох худорлявими, що в нас тоді получиться?
    кароч, не хочеться мені в тебе майбутнє

а де твій аватар? :)