То точно бум.То кожного року є мода на якісь конкретні імена.Коли ми називали Владиславом то тоді було популярні імені Данило,Максим,Назар))То майже у всіх знайомих хлопчики Данилки)
От чого не розумію, то того буму/моди і не тільки на імена. Створюються певні незручності, як для дорослих, так і для малечі: в садочку, школі, дворі, родині... Та й взагалі потрібно до вибору ім"я, підходити з великою відповідальністю і мудрістю... Як не дивно, але найбільш "просунуті" вчені приходять до того, про що наші предки знали давно: головне, що визначає долю людини - це його ім'я! Добре, щоб назвали дитину так, як подобається обом батькам і не було суперечки, щоб назвати дитину на честь когось із родичів... А ще дивно, якщо на честь якоїсь знаменитості, героя улюбленого фільму.., або відшукують рідкісне ім'я, яке б привертало увагу... Я була дуже здивована, коли дві сім"ї (брат і сестра) живучи в одній хаті , назвали своїх хлопчиків однаково.
Це правда.Інколи так назуть ту дитину,що думаєш як Бог дав стільки розуму її так назвати??А потім в школі з цієї дитини насміхаються і травмують її психіку..Теперішні діти вони жорстокі...
Можливо. Та зверніть увагу, перед Богом у нас прізвищ , ніків, прівиськ... немає, а тільки Ім"я! Маємо День Іменин Ангела покровителя
Перед Богом ми всі однакові рівні не залежить як нас назвали, а од для людей де коли ім"я стає насмішкою, глузуванням з особистості ---------- Додано в 13:09 ---------- Попередній допис був написаний в 13:00 ---------- Ну думаю що хоч там не буде Софійок на кожному кроці! А навпаки рідкісне ім"я)
Та таки залежить, бо якщо дати ім"я дитині таке, що немає ангела охоронця, а звучить сучасно, модно...
Цікавий приклад такого "розуму" : https://ru.wikipedia.org/wiki/Рамирес_Санчес,_Ильич Ильич Рамирес Санчес ...... также известный как Карлос Шакал Его мать, Эльба Мария Санчес, была глубоко религиозной женщиной, а отец, Хосе Альтагарсия Рамирес-Навас — убежденным марксистом-ленинистом, назвавшим в честь Владимира Ильича Ленина своих сыновей Ильичом, Владимиром и Лениным.
Кожна людина як тільки народжується має свого ангела охоронця, звісно якщо вона щей хрещена! Ну і погодьтеся не всі будуть вибирати ім"я дитини з церковного календаря!
Легко. Ви знаєте, наприклад, святу Еріку? Чи Неллі? Чимало новомодних імен не пов"язані з іменами святих і, відповідно, не мають ангела-охоронця. Гугл вам в поміч