Дитячі імена

Тема у розділі 'Діти', створена користувачем Good++++, 24 лип 2009.

1. Konfeta

Konfeta Well-Known Member

Для жінки в основнму дитина завжди на першому місці, а чоловіки з задовленням цим користються и приділяють дитині меньше часу, розраховуючи в цому на маму. Не всі, звичайно, але більшість.

2. vov66

vov66 Well-Known Member

Дещо про букву Р і не тільки про неї:

Мало хто знає, що є букви жіночі і чоловічі.
    Буква Р - чоловіча, навіть сексуальна в профіль ;), і дзеркальне відображення - буква (знак) Ь Ъ в рос. мові буває мягким і твердим (випадково чи ні?).
    І тут все залежить від розташування букви Р в імені. Якщо Р спереді (Роман) - буде справжнім чоловіком, якщо Мирон - буде мати мягкий характер (жіночий). Буква М - жіноча.

"...Оцени почерк мужчины: если ты готова назвать хорошим любовником мужчину, любящего жесткий, по-мужски доминирующий секс — посмотри, как мужчина пишет букву «р». Если нижний хвостик этой очень характерной буквы длинный и похож на клинок — жди стремительной атаки со стороны мужчины.

Буква «р» — это бойцовские качества мужчины. Чем больше нижняя часть буквы похожа на клинок, тем меньше склонен мужчина к пустым разговорам. Чем короче хвостик буквы «р», тем мягче, нерешительнее мужчина. Дорога к сексу с таким мужчиной, скорее всего, будет долгой, а сам секс — очень нежным. Хорошо это или плохо — решать тебе..." Джерело

3. Зануда

Зануда така зануда

І дякувати Богові. Мєньше знаєш, крєпчє спіш :)

• Подобається Подобається x 3
  4. Konfeta

Konfeta Well-Known Member

Ваша правда )

Ми з чоловіком теж довго вибирали ім'я синочку, все думали, пропонували , але не зходилися у єдиній думці... А потім в один момент я запропонувала чоловікові ім'я Данило, не сподіваючись на підтримку, а йому сподобалось ) Ось так ми назвали синочка, хоча Данилів зараз багато.

5. Пересвет

Пересвет Well-Known Member

Duncan, по почтение тебе. Как твои дела?

Спешу поделиться своей радостью я ж теперь дважды папа. В этом году родилась вторая доця...

• Подобається Подобається x 1
  6. Veselka alj

Veselka alj Well-Known Member

Ми теж довго немогли придумати ім"я нашому синочкові, думали Віталій, алк коли народився наш син на саме свято Великдень. Прабабця порадила назвати Святослав--що означає "свято-славить. Тепер наш Святославчик святкує свої іменини на саме різдво 7 січня.

7. keniza

keniza Member

У нас Никита и Дарья.

8. Борис Хигир видав цікаву книжку про імена і характер. Дуже багато чого співпадає....

9. Hase

Hase зайчик

Я носила, родила... і мушу сказати, що наступні роки з дитиною (а вони взаємні, як мамені, так і татові), набагато складніші і важчі, чим якихось девять місяців.

Пане Дункан, а чого би не назвати дитину так, щоб обоє були задоволені, і чоловік, і дружина. Нашій доньці ми дали разом імя - Софія.

10. Тим22

Тим22 Дуже важлива персона

Когда родился мой сын, я решил назвать в честь моего отца Тимофеем. Отец в то время был в гостях у дочери в Сибири. Когда он вернулся выяснилось, что это имя ему не нравилось. Когда папа родился в 1922-м году, в курском селе, его понесли крестить в церковь, крестному сказали, что имя дать Александр, принесли ребенка из церкви и тут выяснилось, что ребенка окрестили Тимофеем. Крестный, герой гражданской войны заявил, что у него был друг пулеметчик Тимофей, и когда пулеметчик умирал от ран, попросил друга, чтобы он назвал сына Тимофеем. Но так как у крестного были только дочери, он решил назвать крестника. Вообщем назвали моего сына другим именем. Понесли крестить. Я стою в сторонке, и по-привычке читаю все, что вижу, натыкаюсь на православный календарь. И что бы вы думали, 04 февраля (день рождения сына)- это День Святого апостола Тимофея (значит угодный Богу), я бегом в комнату, где проходило действо, но опоздал. Но сына я все равно называю Тимом

11. IshtarI

IshtarI Member

Кожен тішить насамперед себе,коли обирає ім"я дитині))) Моя бабуся вважає, що дала дуже гарне й модне (на той час) ім"я моїй мамці, хоча мама його не любить) Через 20 років вона дала мені їм"я, яке сама хотіла б мати, але й мені воно поперек горла)) Тепер в мене син, попитаю в нього рочків через 5 чи йому до вподоби мамін вибір)))))))

12. Veselka alj

Мій синочок народився на Великдень зранку! І наша бабця каже назвіть його Святослав раз він вже народився на таке велике свято, бо це ім`я Святослав - означає свято славить, так і назвали, і зовсім не шкодую, сину теж подобається і йому пасує, тим більше іменини в нього на саме Різдво! Класно!:dance2:

13. Lvivska Kvitka

Lvivska Kvitka Well-Known Member

Ми теж довго обирали ім'я для синочка,перечитала всі книжки зі значенням імені і нарешті вибрала Владислав.Скорочено називаємо Влад,мені подобається як воно звучить)))

14. lforum

lforum Member

а мені МАр"янчик подобаеться. Таке лагідке і водночас красиве ім"я.

• Подобається Подобається x 1
  15. Lehan

Lehan Member

Ми з дружиною доньку назвали Софія, зараз розумію що у дворі більшість дівчаток Софійки ))))

16. armorino

armorino Member

Семен та Остап, характери дуже схожі на ім`я

17. Orkokot

Orkokot Well-Known Member

У нас Антоніна, донечка-Тонічка

18. Secretsparrow

Secretsparrow New Member

Имя должны придумывать вместе мама и папа. У нас получилось быстро, с мужем определились на Веронике)

19. Veselka alj

В нас в групі в садочку 6 Софійок! То певно бум на таке ім"я!

20. manur

manur Well-Known Member

Одна моя близька родичка жиє в стані Південна Кароліна. Має чоловіка - єгипетського араба. Десь скоро в них має ся народити доня. Планують назвати саме Софійкою, бо і в нас і в них є таке ім"я)))

а де твій аватар? :)