Если Вам так хочется думать - думайте :rose: Как Вы заблуждаетесь. Как ни грустно, но покорные, безропотные и домовитые женщины, послушные мужьям бывают несчастными и одинокими чаще, чем более независимые дамы. Есть неплохая схема семейного счастья 50*50.
Та я зрозуміла! А я вважаю, що разом. А це вам зрозуміло? Що ви написали? Ви тільки згадали якісь міфи. А я попросила вас більш детально розкрити суть цієї міфології. Чому тільки цю? Я всі теми неуважно читаю. :rolleyes:
завдяки таким жінкам чоловіки мають те, що і шукають у шлюбі -- спокій але чи я говорив саме про таку дружину? :rolleyes: час-від-часу влаштовувати скандали та відпочивати один від одного? нам це не зрозуміло, бо остаточне рішення -- за чоловіком :rolleyes: коли жінка хоче мати чоловікові права, залишаючи собі жіночі обов’язки :rose: та я в курсі, Ви усюди шукаєте [STRIKE]"тінь отця Гамлета"[/STRIKE] пана Гранда :rose:
Це так. Але тільки не всі чоловіки шукають у шлюбі спокій. Багатьом спокій - це нудно. Зрозуміло. Народити - це жіноче право, а ось назвати дитину - чоловічий обов'язок! ) А хто це?
Чтобы отец выбирал имя ребенка единолично - это неправильно. Потому что мало ли что придет мужчине в голову. Например, муж хотел сына назвать Геральтом. Когда я спросила, какой нафиг Геральт, он сказал, что сейчас играет в какую-то компьютерную игру, где Геральт - это имя главного героя, ведьмака. %-) Естественно имя "Геральт" было мною забраковано.
По романам Ежи Спаковского Геральд, Гера... А чё, ничё Знакомая хотела назвать сына Дарси Отговорили. Зато она "отыгралась" на дочери - Элизабет.
яким чином це заперечує мої слова? ))) тоді це не шлюб, а пригоди (або просто чоловік не виріс зі шортиків) жесть )))) а мені подобаються Юхим і Пилип ))))
Угу... [OFFTOP]Первое утро после свадьбы... молодая жена закатывает грандиознейший скандал на ровном месте. С битьем посуды..."ты меня не любишь"....и прочими полагающими этому процессу аксессуарами... Ошеломленный новоиспеченный муж задает вопрос: - Любимая. Мы с тобою встречались до свадьбы 5 лет...из них три года прожили в гражданском браке. У нас за это время не то что ссор а даже намека на ка какие то разногласия не возникало...Что случилось? - Что случилось?!.. Что случилось?!...Я этого момента может 5 лет ждала!!![/OFFTOP]
[OFFTOP] Молодой муж у окна внимательно рассматривает на свет простынь и разочаровано так спрашивает: - Ганнусю, ти ж мені казала, що ти незаймана... - Я таке казала??!! Божжже, як невдобно...[/OFFTOP]
Не чула, щоб зараз дітей називали Єфимами. Старомодне якесь ім'я. Філіппами, звичайно, називають. На честь Кіркорова, напевно. )
Це залежить від регіону. У нас називати дитину Пилипком ніхто не буде. Та чесно кажучи, негарно і звучить.