как лучше всего назвать ребенка? есть мнение, что имя ребенку должна (имеет право) давать мать, потому что она его носит под сердцем 9 месяцев и чувствует это. а я вот считаю, что имя должен давать отец
Не знаю, як там у культурі, а от у державі нашій використовується на всіх рівнях. Від виховательки у дитячому садочку до президента. От коли відмінять - тоді і поговоримо.
Головне дати життя... Хоча і це тільки початок довгого шляху до Людини... А ім'я... В нас ім'я синам дала моя дружина...якби була донька, то це було б моє право. Така домовленість була...
А фамилию и отчество мама. И с родством не прогадаешь, и дети от разных пап будут чувствовать себя комфортно.
тому що чоловік -- голова сім’ї, його рішення остаточне є у мене одна знайома, усіх своїх дітей назвала "володями" :rolleyes:
В Украине с давних пор женщины играли в семье главные роли, но делали это так, что мужья об этом не догадывались. А тех мужей, кто догадывался - это устраивало, ибо догадывались мудрые :rose: Есть немало исторических фактов, когда даже гетманы побаивались гнева жен. А жена могла привселюдно оттягать мужа .
Решение должно быть обоюдным. Чтобы имя нравилось и папе, и маме (на остальных родственников можно забить - сначала им как всегда ничего не понравится, а потом привыкнут к любому).
якщо голова не думає, шия буде організму, як приший кобилі хвіст ))) жіночі міфи для жінок :rolleyes: послухають жінки такі міфи, а потім гадають -- "чому ж я заміж не вийшла", або "чому злагоди нема у сім’ї"
Та конечно. Я вообще не пойму проблемы, заявленной в этой теме. Так-так. Саме шия повертає голову думати у потрібному напрямку. А ви знаєте, чому жінки заміж не виходять? Розкажіть. Дуже цікаво.
може тому, що неуважно перше повідомлення прочитали? пані Луна вважає, що ім’я повинна давати жінка, я вважаю, що чоловік [OFFTOP]багато істот прекрасно живе без шиї :rolleyes:[/OFFTOP] я ж написав, чому не виходять пані Танна, чому Ви цю тему так неуважно читаєте?