ну як то кажуть якщо сильно захотіти, можна в космос полетіти... так що нехай ті наші мрії вже поскоріше збуваються!
Мрії дитинства Я вот в 3 класі мріяв стати пожежником) А у 6 класі юристом, а саме адвокатом... Ну фо, іду до цілі... А у Вас там шо?
Головне в майбутньому щоб робота приносила задоволення і натхнення. Тут в кожного своє. Погляди міняються за життя і в зрілому віці. Я теж мріяв про космонавта-тракториста-лікаря-вчителя-інженера Вчився на механіка-інженера-економіста Працював майстром-агітатором-налагоджувальником-інженером кошторисником-продавцем консультантом-директором- тепер сам по собі інтернетний торговець і сайтобудівник(манімейкер)
В мене в дитинстві було три мрії: Я мріяла бути кавбоєм і приборкувати диких мустангів. Просто брєділа кіньми. А ще хотіла носити круті шкіряні штани і кольт. Батьки навіть подарували мені шляпу з великими полями і шнурком, що зав'язувався під підборіддям. Потім до мене дійшло, що для цього потрібно бути хлопцем і жити в Америці на початку 20-го століття. Тому я на це забила десь у 8 років. А ще мріяла бути директором моря. Що це за посада я не знаю, але мені казали, що він існує, і я в це вірила. Ну і найбільша моя мрія - нічний сторож в Луврі, або на худий кінець в Ермітажі. Щоб можна було в темряві і в тиші проходити повз картин великих митців і тримаючи в руці канделябр вдивлятися в обличчя на портретах Рембрандта і Вермеєра. Досі про це мрію.