Дитяча мрія....

Discussion in 'Всяке різне' started by Mavpysuk, May 13, 2009.

1. victorys

victorys позитивчик :)

ну як то кажуть якщо сильно захотіти, можна в космос полетіти...
    так що нехай ті наші мрії вже поскоріше збуваються! :cools:

• Подобається Подобається x 1
  2. Templar

Templar Дуже важлива персона

Мрії дитинства

Я вот в 3 класі мріяв стати пожежником)
    А у 6 класі юристом, а саме адвокатом...
    Ну фо, іду до цілі...

А у Вас там шо?

3. Максим Великий

Максим Великий миється в бані

Головне в майбутньому щоб робота приносила задоволення і натхнення. Тут в кожного своє. Погляди міняються за життя і в зрілому віці.
    Я теж мріяв про космонавта-тракториста-лікаря-вчителя-інженера
    Вчився на механіка-інженера-економіста
    Працював майстром-агітатором-налагоджувальником-інженером кошторисником-продавцем консультантом-директором- тепер сам по собі інтернетний торговець і сайтобудівник(манімейкер)

4. kitana

kitana Banned

В мене в дитинстві було три мрії:

Я мріяла бути кавбоєм і приборкувати диких мустангів. Просто брєділа кіньми. А ще хотіла носити круті шкіряні штани і кольт. Батьки навіть подарували мені шляпу з великими полями і шнурком, що зав'язувався під підборіддям.
    Потім до мене дійшло, що для цього потрібно бути хлопцем і жити в Америці на початку 20-го століття. Тому я на це забила десь у 8 років.

А ще мріяла бути директором моря. Що це за посада я не знаю, але мені казали, що він існує, і я в це вірила.

Ну і найбільша моя мрія - нічний сторож в Луврі, або на худий кінець в Ермітажі. Щоб можна було в темряві і в тиші проходити повз картин великих митців і тримаючи в руці канделябр вдивлятися в обличчя на портретах Рембрандта і Вермеєра.
    Досі про це мрію.:pardon:

• Подобається Подобається x 5
  5. victorys

victorys позитивчик :)

мені б там страшно було по ночам лазити з фанаріком, чесно :)))

а де твій аватар? :)