Дитяча мрія....

Discussion in 'Всяке різне' started by Mavpysuk, May 13, 2009.

1. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Ну я й кажу, що вважала її крутою. Мене цікавили розслідування і дослідження. Але історія з Георгієм Гонгадзе якось не надихала на втілення цієї мрії. Тому вона швидко і згасла.

2. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

Тато мені розповів одну цікаву історію. Якось іде він вулицею і зустрічає свою знайому яка в нас бувала. Ось вона його і питається,
    - Ну як діти?
    - Та все в порядку?
    - А Дара надалі хоче бути оперною співачкою?
    - Так!
    - А Маруся?
    - А Маруся хоче бути мамою!

Можу сказати що моя мрія реалізувалась в 4-ри кратному розмірі.

Потім вже в училищі мріяла мати свій готель в Сіднею в Австралії. Цій мрії таки не збутись. :cry:

• Подобається Подобається x 3
  3. Patrick

Patrick Well-Known Member

На мій світогляд і мрії в дитинстві мав деякий вплив фільм "Земля Саннікова"(5 або 6 разів дивився). Я дуже спочатку хотів бути мандрівником.
    Коли став старшим хотів бути військовим лікарем.Поступав в мед.інститут - не поступив....
    Потім вже ніби і була можливість поступити і направлення давали , але я вже не хотів.
    ....Повернувся до мрії дитинства і пішов в геодезію/геологію....

• Подобається Подобається x 1
  4. Чупага

Чупага Well-Known Member

5. Iriska

Iriska Well-Known Member

Я мріяла поїхати на олімпіаду і виграти золото... Але в 1995року стрибковий басейн закрили і ми тренувались тільки в спортивному залі і на зборах в інших містах 2-3 рази на рік... в 1998 році, коли увійшла в олімпійську збірну - довелось кинути спорт через травму і тупо здавати випускні і вступні іспити... Тепер і вік не той і з стрибкового зробили "трубопровід" аквапарку "Пляж"... Але надалі захоплююсь цим видом спорту і намагаюсь не пропускати трансляцій змагань... Приємно бачити знайомих, які таки йдуть до мети...

6. маюнка

маюнка Дуже важлива персона

нічого собі, оце у нас люди на ЛФ!!!:)

7. Peri

Peri Well-Known Member

може не зовсім мрія...в сенсі *ким хочу бути*...
    хотіла щоб були в спокійному,мальовничому місці два будинки - один для самотніх стареньких,інший -для самотніх дітей...між цими будинками був лісок-парк...
    одні допомагалиб іншим створювати чи пізнавати світ,в якому кожному є місце,де кожен почувається потрібним.
    і щоб там працювали люди,сповнені любові і доброти.
    уявляла як ці будинки виглядали б...
    ...одна велика сім*я...

може такі думки живуть через те,що навкруги так багато байдужості,самотності...
    не хочеться на Вас навіювати в такій цікавій темі сум,лише пригадалась давня мрія...

• Подобається Подобається x 2
  8. Iriska

Iriska Well-Known Member

Та ладно... увійти порівняно просто, а от таки поїхати і успішно виступити - от в чім питання... Тут то мені і не вдалось реалізувати...
    В якійсь мрії спершу думала свою мрію реалізувати на малому... але розуміння, що це не правильно і повна перебудова басейну і ці наміри знищили... Ну нічого, буду намагатись мрію малого здійснити... Пра наразі як таких нема... тільки короткострокові цілі, так сказать...;)

9. Kasia

Kasia Well-Known Member

я мріяла бути власником банку:)

10. Coffe13

Coffe13 Дуже важлива персона

А я про діток мріяла і спершу лікарем, а потім художником бути... А тоді мріяла стати дорослою. Одним словом до реалізації мрій - мені ще як до неба...

11. Яська Березнева

Яська Березнева Well-Known Member

А в мене було стільки мрій...:blush: Кожного дня - інша:). Ну любимо ми, Рибки, помріяти:). На всі 100 % здійснилися тільки деякі - закінчила універ, вийшла заміж і народила дівчинку:).

12. Багіра

Багіра Well-Known Member

аватар символічний;) ви, дівчинка і башня.. (універ?)

13. Яська Березнева

Яська Березнева Well-Known Member

Ні, башня - то мається на увазі дім:). Дім, я і Яня. Ну і ще плюс чоловік з комп"ютером:).

14. ГаЛоЧкА

ГаЛоЧкА мандрівниця-рукодільниця

а мене в дитинстві, коли питали- ким ти будеш коли виростеш, я відповідала мамою.... і що в мене буде двоє діток-Віктор і Людмилка)))):) це до школи. А у школі я мріяла бути вчителькою праці:)частково ця мрія здійснилась- я працювала кілька років майстром виробничого навчання в ПТУ, ох і нелегка ця ж праця):)

15. Mavpysuk

Mavpysuk Well-Known Member

Мені ще одна мрія з дитинства згадалася...я все хоіла, щоб в садочку вімінили сонний час...казала, що як виросту то ніколи не буду спати...от мале дурне:)

16. victorys

victorys позитивчик :)

Якийсь час я мріяла бути водієм тіру (так як тато ), хотіла їздити далеко по світі, тоді мені здавалось, що то така цікава робота...з тої мрії здійснилось тільки те, що зробила курси водіїв :)))
    ...а прагнення подорожувати таки ще присутнє :)

17. а я ще й досі дитина, і мрію про червону "Волинянку" ))

18. Багіра

Багіра Well-Known Member

а я що тоді не хтіла спати, що тепер... взагалі така дивина - на обід в садочку ні разу не спала, жодного... нудилася... взагалі, скільки себе памятаю (а памятаю з 2-3 рочків), сон в обідній час - лише пару разів вдома..:)

19. victorys

victorys позитивчик :)

якбим себе чула :)))
    а з тим обіднім спанням то в мене до сих пір так, що яка б змучена не була, хоч з ніг падала, то в обід все одно спати не можу. Якось шкода мені того дня, щоб його на спання марнувати :pardon: і організм то певне знає, тому і не дає підсвідомо заснути в день :)

20. pukhnastyk

pukhnastyk Well-Known Member

О, якщо говорити про професії, які мені хотілось опанувати в дитинстві, то їх буде багатенько, змінювались...частенько. :)
    А якщо просто згадати про якусь дитячу мрію, то все мені дуже хотілось політати на повітряній кулі. :preved:
    Може ще збудеться та мрія?...:girl_in_dreams:

а де твій аватар? :)