Ну я й кажу, що вважала її крутою. Мене цікавили розслідування і дослідження. Але історія з Георгієм Гонгадзе якось не надихала на втілення цієї мрії. Тому вона швидко і згасла.
Тато мені розповів одну цікаву історію. Якось іде він вулицею і зустрічає свою знайому яка в нас бувала. Ось вона його і питається, - Ну як діти? - Та все в порядку? - А Дара надалі хоче бути оперною співачкою? - Так! - А Маруся? - А Маруся хоче бути мамою! Можу сказати що моя мрія реалізувалась в 4-ри кратному розмірі. Потім вже в училищі мріяла мати свій готель в Сіднею в Австралії. Цій мрії таки не збутись.
На мій світогляд і мрії в дитинстві мав деякий вплив фільм "Земля Саннікова"(5 або 6 разів дивився). Я дуже спочатку хотів бути мандрівником. Коли став старшим хотів бути військовим лікарем.Поступав в мед.інститут - не поступив.... Потім вже ніби і була можливість поступити і направлення давали , але я вже не хотів. ....Повернувся до мрії дитинства і пішов в геодезію/геологію....
Я мріяла поїхати на олімпіаду і виграти золото... Але в 1995року стрибковий басейн закрили і ми тренувались тільки в спортивному залі і на зборах в інших містах 2-3 рази на рік... в 1998 році, коли увійшла в олімпійську збірну - довелось кинути спорт через травму і тупо здавати випускні і вступні іспити... Тепер і вік не той і з стрибкового зробили "трубопровід" аквапарку "Пляж"... Але надалі захоплююсь цим видом спорту і намагаюсь не пропускати трансляцій змагань... Приємно бачити знайомих, які таки йдуть до мети...
може не зовсім мрія...в сенсі *ким хочу бути*... хотіла щоб були в спокійному,мальовничому місці два будинки - один для самотніх стареньких,інший -для самотніх дітей...між цими будинками був лісок-парк... одні допомагалиб іншим створювати чи пізнавати світ,в якому кожному є місце,де кожен почувається потрібним. і щоб там працювали люди,сповнені любові і доброти. уявляла як ці будинки виглядали б... ...одна велика сім*я... може такі думки живуть через те,що навкруги так багато байдужості,самотності... не хочеться на Вас навіювати в такій цікавій темі сум,лише пригадалась давня мрія...
Та ладно... увійти порівняно просто, а от таки поїхати і успішно виступити - от в чім питання... Тут то мені і не вдалось реалізувати... В якійсь мрії спершу думала свою мрію реалізувати на малому... але розуміння, що це не правильно і повна перебудова басейну і ці наміри знищили... Ну нічого, буду намагатись мрію малого здійснити... Пра наразі як таких нема... тільки короткострокові цілі, так сказать...
А я про діток мріяла і спершу лікарем, а потім художником бути... А тоді мріяла стати дорослою. Одним словом до реалізації мрій - мені ще як до неба...
А в мене було стільки мрій... Кожного дня - інша. Ну любимо ми, Рибки, помріяти. На всі 100 % здійснилися тільки деякі - закінчила універ, вийшла заміж і народила дівчинку.
а мене в дитинстві, коли питали- ким ти будеш коли виростеш, я відповідала мамою.... і що в мене буде двоє діток-Віктор і Людмилка)))) це до школи. А у школі я мріяла бути вчителькою працічастково ця мрія здійснилась- я працювала кілька років майстром виробничого навчання в ПТУ, ох і нелегка ця ж праця)
Мені ще одна мрія з дитинства згадалася...я все хоіла, щоб в садочку вімінили сонний час...казала, що як виросту то ніколи не буду спати...от мале дурне
Якийсь час я мріяла бути водієм тіру (так як тато ), хотіла їздити далеко по світі, тоді мені здавалось, що то така цікава робота...з тої мрії здійснилось тільки те, що зробила курси водіїв ...а прагнення подорожувати таки ще присутнє
а я що тоді не хтіла спати, що тепер... взагалі така дивина - на обід в садочку ні разу не спала, жодного... нудилася... взагалі, скільки себе памятаю (а памятаю з 2-3 рочків), сон в обідній час - лише пару разів вдома..
якбим себе чула а з тим обіднім спанням то в мене до сих пір так, що яка б змучена не була, хоч з ніг падала, то в обід все одно спати не можу. Якось шкода мені того дня, щоб його на спання марнувати і організм то певне знає, тому і не дає підсвідомо заснути в день
О, якщо говорити про професії, які мені хотілось опанувати в дитинстві, то їх буде багатенько, змінювались...частенько. А якщо просто згадати про якусь дитячу мрію, то все мені дуже хотілось політати на повітряній кулі. Може ще збудеться та мрія?...:girl_in_dreams: