Відповідь: Діти в церкві Пропоную розрізняти два питання: 1) водіння дітей до приміщення церкви; 2) прищеплення з дитинства релігійних поглядів. По першому пункту висловлюватися не буду, бо мало знайомий з побутовими явищами, пов'язаними з ходінням до церкви. По другому пункту скажу, що батьки мають право прищеплювати дитині будь-яку ідеологію, якщо вона не є протиправною. Дитина ж може погодитись або відмовитись, але в більшості випадків прищеплене з дитинства дуже міцно засідає у свідомість. Релігії продовжують існувати в першу чергу якраз завдяки тому, що батьки передають свою віру дітям. І я припускаю, що якби віра набувалася лише у свідомому віці, не було б у світі так багато християн: важкувато недитячим мозком у це діло повірити...
Відповідь: Діти в церкві Може! не сперечаюся. Більше того, не наполягаю "на необхідності впливу релігії ". І на необхідності використанні літератури, іграшок, одягу... Це - справа батьків.
Відповідь: Діти в церкві Бо людина - то Боже твориво. Вірить вона в то, чи ні. Хоче цього, чи ні. І як індикатор її поступків людині дана Богом совість. Звідси і її моральність. Хоча сама людина може і не знати, що вона користується даними Того, в Кого не вірить.
Відповідь: Діти в церкві Я написала дитина в церкві. Якби мені йшлося про друге, я би написала дитина і релігія.
Відповідь: Діти в церкві Честно... Сразу дала бы почитать историю всех религий, т.е. постаралась бы расширить горизонты за пределы одной этой религии. У меня есть книга и для детей на эту тему и не только...
Відповідь: Діти в церкві Тоді назва гілки не відповідає тому, що в ній обговорюється. Думаю, ніхто не заперечить, що говорили ми про друге.
Відповідь: Діти в церкві та по-чесному, а щодо дому молитви і дітей, я так зрозумів, що дітей не водять - чекають поки ті підростуть, щоб визначилися.
Відповідь: Діти в церкві Діти в церкві то є гуд.. моїх носять дівчата подружки в неділю на дитячу службу.. як виростуть дам вільну волю вибору ходити чи ні..
Відповідь: Діти в церкві Хм-м-м... Я ТАК підозрюю, що перед виборами Ви, ZETо, заставите дітей вивчити Програми ВСІХ кандидатів. :D Додано через 4 хвилини Нє, в левандівських свідків неділя - не пікнік, а полювання на прогульщиків служби Божої.
Відповідь: Діти в церкві Поділюсь своїми спостереженнями. Якщо дитина спокійна або спить, то батьки просто з візочком заїжджають у церкву, головне правильно вибрати час служби, який би найкраще підійшов дитині. Бачила також маленьких дітей, яких батько тримав на руках і дитина з широко відкритими очками спокійно розглядалася навколо себе. Також з тими малюками йдуть до Причастя і дитинка дуже зворушливо відкриває свого ротика. Уже років у 3 дитині важко вистояти, вона починає прогулюватись по церкві і якщо вона не шумить, то батьки просто за нею спостерігають, якщо дитина починає подавати голос, то з нею переважно виходять на двір і там вислуховують службу або ж терпляче вистоюють у церкві. Знаю батьків, які по черзі залишаються удома і йдуть до церкви в різний час. Я особисто, коли діти були маленькими, залишала їх удома, бо мала з ким. Пізніше брали їх із собою, але десь із 7-ми років вони почали ходити до церкви з друзями. Тобто, по-різному буває...
Відповідь: Діти в церкві Тобто ви навязуєте своїм дітям Вашу релігію. А може вони Свідками стануть.Перестанете любити?
Відповідь: Діти в церкві Ви знаєте, я якраз своїм дітям нічого не нав’язую...Я виховую їх у відповідності зі своїм розумінням добра, як каже Зета, намагаюсь закласти в них правильне світобачення. Чоловік має трохи інший підхід у вихованні дітей, він є для них авторитетом і вони через це його слухають. Коли стануть самостійними, то самі виберуть свій шлях (і хай Бог ім допомагає у всьому). А батьківська любов вічна.