Відповідь: Магія у церкві І чиїми молитвами то сталося? Чи сталося то насильно? Так як нині люблять у фільмах показувати. Живе собі людина, зовсім нерелігійна, а тут мама прислала вервичку, що притулила до кровоточивої статуї, і людина раптом дістала стигмати. То ви такий чудотворець?
Відповідь: Магія у церкві а сталося то від Симона? То була його ініціатива? Додано через 2 хвилини не я, а молитва.
Відповідь: Магія у церкві Уко, "дав йому шанс навернення і громаді" - це вже варіянт. У тому вся й справа, що люди судять зі своєї точки зору. Ніколи ми не знаємо і не будемо знати, якою бачить ту людину Господь. І коли от пан Мих каже, що молитися за грішника важко, цілковито має рацію. Але важливо власне про те подумати, ЧОМУ важко. Чи тому, що то грішник? Чи тому, що ми на тій людині вже поставили хрест, свого роду табличку повісили "пропащий". Просто у даному випадку не можна змішувати докупи світські речі із молитвою. Зловживання є зловживання. Молитва не змінить ту людину. Принаймні не чужа молитва. Змінить молитва самої людини. Люди у своїй молитві часто схильні давати Богові вказівки, ЩО саме Він має робити. Не треба давати вказівок. Якби Бог усі вказівки слухав, був би хаос. Це не мовчання на гріх. Не нам визначати, що гріх, а що ні. Це є зловживання, недотримання обов"язку. І це цілковито світська річ, виправленням якої і мала би займатися церковна влада. Додано через 40 секунд Ой, Миху, сварити вас треба. Виправляйтеся живенько. Додано через 1 хвилину ВАША молитва. Не забагато на себе берете? Ви хіба себе можете спасти і все. Нікого більше. Ані навернути нікого не можете.
Відповідь: Магія у церкві все їх плутаю.... зате вам настрій підніму.... Савло....:cowboy: Додано через 47 секунд просто молитва.
Відповідь: Магія у церкві У мене настрій і так чудовий. Та ні, то ви вже тепер від своїх слів відкоськуєтеся. Але ж сказали чітко. То я вам кажу, що Церква інакше вчить. Ні ваша молитва за когось, ні чия інша Богом не маніпулює. Ваша молитва потрібна вам у першу чергу. Щодо Савла. Чи ж то не його ініціятива була, якщо він ненавидів, переслідував, вишукував? Чи це не ініціятива? Нехай негативна, але ініціятива. Люди часом і до церкви з таким приходять, з викликом. І коли серце готове до чогось, знає лише Господь.
Відповідь: Магія у церкві :D :D :D :D :D ну знаєте.... так можна що завгодно довести. Савло переслідував християн, яка то ініціатива навернення? Насправді, ініціатива йде від Бога, а людина робить вибір.
Відповідь: Магія у церкві не маніпулює. взиває до милосердя. і звідки нам знати, чи досконало милосердна Особа не виявить Свого милосердя на щиру молитву когось із Своїх дітей... Лілю, даруйте, мені у моїх знаннях до Вас дуже далеко, я радше є неофітом, але чи не надто Ви категоричні у цих твердженнях? Додано через 2 хвилини Савло був дуже щирий і ревний у своїх вчинках. Не зі злим серцем він це робив, а бажаючи служити Богові. То ж це цілком можна розцінювати саме як ініціативу навернення. ну все, мене у софістику понесло....
Відповідь: Магія у церкві я написав, що моя молитва, маючи наувазі кожного, як самого себе, від чужого імені, ви не зрозуміли фрази моєї. І Бог не маніпулюється молитвою, то взагалі для мене нове словосполучення, так можна і сказати, що кожна молитва є маніпуляцією, а молитва за інших - є, в тому числі і за померлих і то не має жодного відношення до маніпуляції.... Додано через 2 хвилини Якщо ми молимося за здоровя іншої людини, то тоді шо?
Відповідь: Магія у церкві Те саме, тільки іншими словами. Я думала, ви зараз скажете, що молитвами християн сталося. Але ви подумайте. У Савла мав бути сумнів. ЧОМУ саме ті люди так вірить, ЩО вони таке там знайшли...
Відповідь: Магія у церкві Якому Богові? Додано через 3 хвилини Про це важко сказати, чи він мав сумнів... он Ука пише, що він свою роботу робив щиро. Я думаю, що він би і продовжував це робити, якби не те, що сталося.... інакше Бог би того не робив....
Відповідь: Магія у церкві Я теж є неофітом. Просто якщо вважати, що наша молитва міняє когось, то це гордість. Ніщо інше. Тому люди так люблять молитися з певними вказівками. Боже, дай тому розуму, не дай тому... То все таке мирське, без значення. Молитва дає поживу нашій душі. До прикладу. Колись одна особа мене дуже нервувала, мені не подобалося все, що вона робила. Я вважала, що вона дурна, всім заважає, всіх гальмує (ми з нею вчилися разом). Це не давало мені спокою. Мій духівник порадив мені молитися за неї. Вона у своїй глупоті не змінилася. Але моє ставлення до неї - так. Моя молитва за неї дала мені змогу подивитися на ту особу з любов"ю і перестати нервуватися через її вчинки. Християни не міняють людей навколо невідомо чим, аж ніяк не молитвою. От вірою, прикладом вони можуть щось показати, так. Але вони міняються самі. Світ навколо них не змінюється, вони просто бачать його трохи інакше. Ну, але це вже моє, суб"єктивне бачення. Додано через 1 хвилину Ви то в людську логіку вкладаєте. Додано через 2 хвилини Єдиному Богові. Християн вважали сектою.
Відповідь: Магія у церкві не вважати, а сподіватися і не молитва міняє когось, а Бог, вислухавши молитву, дасть людині додатковий шанс змінитися самій То троха різні речі, погодьтеся... Зрештою, це теж тільки моє суб'єктивне бачення...
Відповідь: Магія у церкві викладіть нелюдську.... Додано через 2 хвилини Ука, дуже класно сказано.... нас міняє не те, що ми говоримо до Бога, а те, що Бог говорить до нас.
Відповідь: Магія у церкві Трохи різні, але для мене то все одно з опери про скалку і колоду. Молитва чи сподівання, що Бог когось змінити, є для мене однозначно ознакою гордості. Але то таке, я також неофіт. Ще й дуже категоричний та безкомпромісний до всього.
Відповідь: Магія у церкві чорне-біле, без сірого. От прочитав ту фразу декілька раз і.... не зрозумів. Молитва за себе - норма, а за когось - то гордість... де тут гордість? молитва за ближнього то гордість? Гм...
Відповідь: Магія у церкві Гордість, якщо молитися, аби Бог ту людину змінив. Ми саме про таку молитву говорили. А ви взяли й узагальнили. :D Ми ж на те зі своєї вишки дивимося. Грішник - не грішник. Це дуже відносно. Молитися за здоров"я тої особи, за благополуччя... Я молюся зазвичай, аби Бог дав тим людям, за яких молюся, того, що їм треба. Бо відки я знаю, який Божий план. Додано через 37 секунд Залежить у чому. У вірі - так, або чорне, або біле. У житті - найбільше сірого та кольорового.
Відповідь: Магія у церкві тут Ви заперечили самі собі в порівнянні з попередніми дописами... хоча я згоден з виділеною фразою.
Відповідь: Магія у церкві у вірі допустимо, якщо ідеалізувати ситуацію, допустимо Ви можете розрізнити де біле, а де чорне, але якщо говорити про віру людини, то ситуація туманна, бо Ви не можете знати що у кожного на душі, а тому ситуація з священником може бути неоднозначною. Приклад? Прошу дуже. Уявім того священника, що консультант описав, ми почули які матеріальні блага він має: будинок, квартира у Києві, діти - пристійних вузах і т.д. Тобто маємо картину. Нажився на грошах, на пожертвах парафії... Тобто його треба гнати, розпакудився сам, розпаскудив парафію. І то є перше, що приходить в голову. А тепер змоделюємо ситуацію по-іншому. Виявляється, у нього є брат в США, який просто профінансував то все, бо той брат в США немає ні дружини, ні сімї, тому вирішив допомогти брату і його родині. Що тоді? Як тоді ми виглядаємо утій ситуації? Додано через 4 хвилини вернемося ще до того, але тоді запитання. провокаційне, ваш чоловік (не дай Бог) переходить в іншу віру, або вирішив перейти, Ви будете молитись і просити Бога, щоб він навернувся, чи ні?