Відповідь: Збір та використання грошей релігійними громадами. це ви не збивайте!... ліля якраз мислить і говоре, як свідок, але цього чомусь не усвідомлює...
Відповідь: Збір та використання грошей релігійними громадами. Принципу мало. Маєш рацію, я до них близька. Але водночас далека. Можеш молитися за спасіння моєї заблукалої душі. Мені добре там, де я є...
Відповідь: Збір та використання грошей релігійними громадами. молитися за душу?.. ти знаєш, сорі, але ніколи ні за кого не молився.... ну, якщо твоя душа спокійна, то добре....
Відповідь: Збір та використання грошей релігійними громадами. Для тебе ж душа то особа, чи я погано зрозуміла? Євангеліє каже молитися одні за одних. Так що можеш починати...
Відповідь: Про образ і подобу ох і користуються.... і ше як!!! он скільки течій наплодилося і все через користування власним мозком, а священики хай віддихають.
Відповідь: Збір та використання грошей релігійними громадами. ти мене добре зрозуміла... починати за тебе?...
Відповідь: Про образ і подобу звичайно, має бути одна: релігія трійошників, і люди мають бути як зомбі.... реформація почалася з того, що люди почали думати, а не як вівці ходити до "церкви"...
Відповідь: Збір та використання грошей релігійними громадами. Тоді все правильно. А нащо за мене? Чи замість? За мене можна. Замість не треба.
Відповідь: Про образ і подобу якщо чисто подумати і спитати, "чувак, а чого ти в "церкву" ходиш?.. отримаємо відповіді: - бо дід і баба ходе... - ба всі ходять... - бо тре... - не твоє діло! - бо це божа церква (а чому саме ця "божа" ніхто відповіді не дасть)... решта просто потисне плечима... правдивенько... ти ж мені вже кілька разів писала, що я (ніби то) історію КП-релігії не знаю... мабуть, ти знаєш.... знаєш, наприклад, що реформація (і контрреформація) почалася з прибитих листків... розкажеш свою версію?.. ненаївненьку?..
Відповідь: Про образ і подобу якщо чисто подумати і спитати, "чувак, а чого ти до СЄ ходиш?.. отримаємо відповіді: - бо дід і баба ходе... а я розумніший - ба всі ходять... а я розумніший - бо тре... показати, що я розумніший - не твоє діло! а я розумніший - бо це божа церква (а чому саме ця "божа" ніхто відповіді не дасть)... решта просто потисне плечима...
Відповідь: Про образ і подобу Прибитий на двері список Лютера - це міф, а не факт. А почалося не з того, що люди задумалися. Люди - це стадо. Просто одні багачі вирішили вийти з-під впливу інших. І Лютера просто використали місцеві багачі. Якби вони його не "підтримали", то нічого би й не було.
Відповідь: Збір та використання грошей релігійними громадами. У свідків добре налагоджена система раціонального використання коштів, тому що започаткували цю віру люди, які мали справу в основному з грошами. Скоріш за все Рассел і намагався робити на це ставку, мовляв дивіться, яка в нас чесна і справедлива віра, ніхто нічого не краде, всі допомагають один одному, тому що мудрості в молитовному процесі немає ніякої, крім бардаку. Тільки Бог знає, які в дійсності були в нього плани на майбутнє ? Недарма кажуть:" Хочеш бути багатим, створи релігію".
Відповідь: Про образ і подобу правильно!... бо трійошники ходять, бо так тре, а свідки розумніші!... справді, свідки розумніші, бо перевірили і переконалися... порівняй: і поясни, чому написала "наївненько"?.. пс. перед тим, як напишеш, ще раз перечитай історію КП-релігії... пригадай: вальденсів, пригадай заборону на Біблію, пригадай про політичну ситуалію... тільки потім прокоментуй... заодно
Відповідь: Про образ і подобу СЄ не перевірили, не переконалися. Вони просто роблять те, що їм сказано. Ніхто з думкою піонерів не рахується.
Відповідь: Про образ і подобу Сорі, трохи не так прочитала. Але реформація з того таки не почалася, що люди просто почали думати. Вони просто захотіли більше гребти під себе. Вікі читала. Там про Лютера пишуть, що він на церкві прибив свої тези. А це міф. Відповідно воліла би посилання на якийсь історичний сайт, а не вікі.