Відповідь: Дискусії щодо різних питань традиційного християнства Помиріться з підсвідомістю. Ніби написала тому, що тяжко за всіх розписатися.
Відповідь: Дискусії щодо різних питань традиційного християнства "Свята інквізиція" там і пропонувала:no::eek::D
Відповідь: Дискусії щодо різних питань традиційного християнства Справді? Але ви від теми відійшли. То що там із догмами?
Відповідь: Дискусії щодо різних питань традиційного християнства Чому догми католицької церкви??? Я про все християнство кажу... Як я розумію, все написане в Біблії є догмами..... От і судіть....
Відповідь: Дискусії щодо різних питань традиційного християнства Наприклад. Все написане, то занадто широко. Там багато чого написано.
Відповідь: Дискусії щодо різних питань традиційного християнства Все. Чи ви вважаєте, що щось у Біблії не є "утверждение в области религии"??? А приклади я вже наводив...
Відповідь: Дискусії щодо різних питань традиційного християнства Ну, та якщо повиривати цитати різні, то не конче лише догми.
Відповідь: Дискусії щодо різних питань традиційного християнства Я вже це писала десь, але повторюсь - Біблія не історичний довідник, не все що там написане має хронологічний порядок і не завжди збігається з реальними історичними подіями по даті, бо цінність Писання не в тому, щоб чітко вказати дату повстання Макавеїв, а щоб показати, яке значення для віри і релігійного духу мали ті події. Що стосується догм, ви тут докорінно неправі щодо змін. Раз затверджені Церквою догми ніколи не підлягали змінам і коригуванням. У Церквінемає місця для підтасовки Біблії "для зручності". Немає також свобідного трактування Св. Письма - уе коли кожний читає і робить власні висновки,вибирає те, що пасує і відкидає те, що не пасує під стиль життя чи світогляд. В Церкві немає демократії. Є 10 Заповідей, є Церковні канони. І чому найбільше порядками Церкви обурені ті, які навіть не є християнами? Шукають виправдання для себе?
Відповідь: Дискусії щодо різних питань традиційного християнства Не знаю.... Може намагаються знайти причини, через які інші є християнами.... І не знаходять. Додано через 3 хвилини ну це ж само собою! Чому порядками в Державі найбільше обурені оппозиціонери??? Просто якщо християнин починає обурюватись цими порядками, то він перестає бути християнином.
Відповідь: Дискусії щодо різних питань традиційного християнства Причини не в Церкві, і не в Біблії такій, на яку її намагаються розібрати, розкласти, мало не по кавальчиках роздерти.
Відповідь: Дискусії щодо різних питань традиційного християнства Церковь во Времени Изменения Чтобы начать(ввести) обновление в Католической церкви, последний Римский папа, Иоанн XXIII созывал всеобщий собор, Второй Ватиканский Собор (1962 - 65). Эта встреча епископов и их советников со всего света также посещалась(сопровождалась) Ортодоксом, Англиканцем, и Протестантскими наблюдателями(обозревателями). Собор начал(ввел) изменения, которые все еще выносятся в postconciliar эре. главные реформы в церковных методах были: изменения на литургическом языке (от Латыни до жаргона) и переформулировки причастных ритуалов; новая экуменическая открытость к другим Христианским церквям; увеличенное напряжение на коллективной ответственности епископов в миссии церкви (collegiality); более острая забота для политических и социальных проблем(выпусков), особенно где моральные вопросы вовлечены; попытки приспосабливать евангелие к разнообразным культурным традициям; реформа священнического образования; и частичное принятие разнообразия в богословии и поместных методах. Эти изменения вели к беспокойству и заботе в некоторых, кто чувствовали, что новшество ушло слишком далеко. Для других изменения были замечены как недостаточный и глубоко замедляются. Церковные руководители теперь признают, что выполнение conciliar программы вовлечет длинный процесс продолжающегося обновления. Додано через 2 хвилини Так в чому ж???
Відповідь: Дискусії щодо різних питань традиційного християнства Сашко, тут про догми ні слова у вашій цитаті.
Відповідь: Дискусії щодо різних питань традиційного християнства Хочете про ІІ Ватиканській поговорити? Церква вирішила повернутись до людей обличчям як у переносному так і у прямому розумінні. Прийшов момент залучення мирян до священодійства, до участі рядового віруючого у житті Вселенської Церкви на рівні локальної громади. Цей Собор - одна з найбільш позитивних подій які відбулись в історії Церкви. Не варто говорити про те в чому немаєте поняття. Бо так воно, нажаль і є. І якщо хочете щось знати, то питайте конкретно і розраховуйте на відповідь. Може вона вам і не сподобається, але буде правдивою.
Відповідь: Дискусії щодо різних питань традиційного християнства Для мене особисто - у пізнанні Живого Бога і глибини традиції. Додано через 53 секунди А ви звідки знаєте, про кого саме то? Маєте прямий зв"язок? Ви би ще уточнили, пор яку саме церкву чи про яку саме релігійну організацію мова.
Відповідь: Дискусії щодо різних питань традиційного християнства Тобто треба розуміти, що переклад Літургії на різні мови, щоб всі віруючі могли розуміти і брати участь це погано, а кожна мова, що не є латиною - жаргон? Яке походження тої інформації? І якщо чесно - не раджу виставляти такого роду перекладів, бо людям необізнаним, може таке вичитатись...
Відповідь: Дискусії щодо різних питань традиційного християнства Це що? не зміна догм? http://www.helpme.com.ua/ru/archivearticle/id.93/default.html Додано через 1 хвилину Мені здається це слова попів. А Вам??
Відповідь: Дискусії щодо різних питань традиційного християнства Це "дешева сенсація". Крім того використання чи радше не використання презервативів не є догмою Католицької Церкви. Догмою є наприклад те, що Ісус є правдивим Богом і правдивою Людиною. Розумієте про що я?
Відповідь: Дискусії щодо різних питань традиційного християнства Угу, тільки попів? Таке можна до кожної релігійної організації приплести. Тих же свідків. Вони там пророкуванням кінця світу захоплювалися... Додано через 1 хвилину Догма про презервативи не є догмою віри. Це правил поведінки стосується. Ви скидаєте докупи різні речі.