Відповідь: Дискусії щодо різних питань традиційного християнства Дякую, мені не треба нагадувати, що то є. Якшо не знаєте - ось просвітіться: Взяв від пана Миха... Ви цитатки то почитайте... Додано через 1 годину 21 хвилину Вікіпедія така ж сумнівна, як і все створене людьми.(як і Біблія)
Відповідь: Дискусії щодо різних питань традиційного християнства та ні... якщо ви вносите зміни, то вони відображаються як зміни, тобто доступний і попередній варіант... <offtop> питання не до мене, але я немало часу спілкувався і з рунвірівцями... тому я бачу логіку вибору пані мавки... </offtop>
Відповідь: Дискусії щодо різних питань традиційного християнства Я зрозумів. Для вас хоть в гі-но, лиш би то був СВІЙ вибір. Ну... теж думка, напевно має право на життя. Додано через 1 хвилину Навіть я і Ви сумнівні, нє?*
Відповідь: Дискусії щодо різних питань традиційного християнства Тепер перерахуйте догми Католицької Церкви. Додано через 1 хвилину Аж так тяжко спілкуватися врівноважено і без хамства? Прориває? А пан мих то вся Католицька Церква? КУДИ??? :eek: :eek: :eek:
Відповідь: Дискусії щодо різних питань традиційного християнства іноді слід придивлятися до першоджерел ....
Відповідь: Дискусії щодо різних питань традиційного християнства Та слід, але тут дискусія часто перетворюється на обс. А крім того, не всі ж дописи є цілковито поважними. Часом є ще й іронічні, напівжартівливі. Перенана, що мих не вважає, що Христос саме замінив.
Відповідь: Дискусії щодо різних питань традиційного християнства а я переконаний в протилежному.... він так відстоював цю думку.... Ви прочитайте ці дописи в контексті і побачите.... там іронія неумісна.
Відповідь: Дискусії щодо різних питань традиційного християнства А ви впевнені, що то не було жартома, заради самої дискусії? Може, лінком кинете, ліньки гілку перекопувати...
Відповідь: Дискусії щодо різних питань традиційного християнства По-перше: я то писав пану Миху, тому й використав його допис, щоб показати, що він сам собі перечить. По-друге:а що, ні????:eek::D:D:D Тут він як я бачу виступає в ролі форумного релігійного представника.
Відповідь: Дискусії щодо різних питань традиційного християнства Ну, що вам сказати. Пан мих часом пише неперевірену інформацію і виходять тоді казуси, або пише трошки інакше, ніж мав на увазі. Я теж часом можу ляпнути щось. Пупер підтвердить. :D:D:D А хто безгрішний?
Відповідь: Дискусії щодо різних питань традиційного християнства Оце Ви видали!! Там знаєте після "допис від Мих" є така кнопочка у вигляді "PLAY", яка переносить до першоджерела.:p:p
Відповідь: Дискусії щодо різних питань традиційного християнства Сашко, ви не звертали увагу на те, як відображаються ніки у ваших цитатах? То зверніть. Я тепер стараюся виправляти вручну, аби люди знали, кого цитую.
Відповідь: Дискусії щодо різних питань традиційного християнства Звертав... Доречі не знаю точно чому.... Але ж Ви по тексту знали чий то допис....
Відповідь: Дискусії щодо різних питань традиційного християнства Порискала трохи. Почитала миха. Ви зрозуміли, що він мав на увазі? Бо я не дуже. Відповідно я би перепитала радше, аби мені пояснили. А ви вже висновки зробили.
Відповідь: Дискусії щодо різних питань традиційного християнства Мені, мабуть, просто треба більше смайли використовувати(ліньки режими перемикати), а то мене неправильно розуміють. А про хамство.... Я б Вам нагадав сусідню гілку. Додано через 5 хвилин Що не зрозумілого... пан Мих вважає, що в Біблії все піддається заміні і то є нормальним явищем.:D
Відповідь: Дискусії щодо різних питань традиційного християнства Хе, це мені знайоме. Мене теж тут на сусідній гілці кардинально протилежно потрактували до того, що я сказати хотіла. Додано через 1 хвилину Чи вам мені нагадувати? Ви не надто спокійно починали дописувати. Ніхто проти вас нічого не мав ніби, а ви десь вічно бачили образи, підозри, зверхність. Були навіть трохи агресивними, я би сказала.