Відповідь: Дискусії щодо різних питань традиційного християнства Може й не "жодна". Як конкретно Ваша громада щодо евтаназії? Не маю нічого проти, якщо одразу про аборти та контрацепцию. P.S. З цього поста офтопи поза увагою.
Відповідь: Дискусії щодо різних питань традиційного християнства Добре, може потому дізнаємось. А як в Вас трактується наявність Бога водночас Єдиного і у трьох іпостасях?
Відповідь: Дискусії щодо різних питань традиційного християнства 1. у кого "у вас"? 2. моя думка: трійця -- відголосок язичництва...
Відповідь: Дискусії щодо різних питань традиційного християнства Та ну, там не целібат, а чистота. Щось ви трохи додумали. Це є всюди, в кожній організації, не накручуй. Усы ссвоъ бруди стараються тримати подалы выд ока "чужих". Келія - кімната, в якій живе монах. Один нюанс - новики, або послушники живуть зазвичай по-двоє. Одиничну келію може мати хіба монах, який уже склав обіти, здається, вічні, але тут не певна. Обіти є річні і є вічні. "Монаха", про якого ти писав, вигнали, бо його засікли, що провів когось до клявзури, ще й зовсім із непристойною метою. І що в тому дивного? Все правильно. Монастир - закрита спільнота. Там нема місця на таке. На таких "монахів" часто можна наткнутися. Але саме тому, що їх меншість, ане більшість, їх і виганяють геть. Іноді можуть дати шанс виправитися, але якщо видно, що людина покликання не має, а просто використовує дармовий дах, їду та одяг, то нема їй чого бути в монастирі. Він не для трутнів. От чому ще більше поважаю єзуїтів. До них послушникам чи колишнім монахам з інших орденів та уставів дуже і дуже важко потрапити, практично неможливо. По-перше, пупер не є свідком Єгови. По-друге, це тема іншої гілки, якщо ви не помітили. Тепер зрозуміла, до чого раптом ви свідків тут згадали. Ні, вони НЕ Є традиційними, ані НЕ Є християнами.
Відповідь: Дискусії щодо різних питань традиційного християнства Ну, я багатьох особисто знаю. Знайома із системою дуже близько. Мені подобається. А минуле, то минуле. Якби Бог лише на минуле дивився, то нікому би не простилося ніколи.
Відповідь: Свідки тобто ви їх не цілуєте навіть?.... може, і хрест не цілуєте?... і "образок на щастя" не берете?....
Відповідь: Свідки гм.... у вашому випадку, з вашою зовнішністю... там про набожність думок не йтиметься.... при умові - що вони знаходяться за межами ями але зазвичай - "стіни", на які "натикаються" сліпі - видимі оточуючим
Відповідь: Свідки Тут без практики не обійтися... теорія безсила.... Додано через 1 хвилину тєжко не погодитися.
Відповідь: Свідки один: грек-католик, який не може пояснити, чому він греко-католик... другий: логік та атеїст.... гмммм....
Відповідь: Свідки Нє, просто тема з обговорення свідків, раптом з"їхала на обговорення мене. :D:D:D А ти мені на оце дай відповідь будь ласка. http://forum.lvivport.com/showpost.php?p=368222&postcount=3625