Відповідь: Дискусії щодо різних питань традиційного християнства Український католик. Священик. Одружений. Якийсь час був канцлером у Юра.
Відповідь: Дискусії щодо різних питань традиційного християнства рамо-католик?... який має титул?... пс. те, що він одружений -- я здогадався...
Відповідь: Дискусії щодо різних питань традиційного християнства Ти питав про попів, я про попів і відповіла. Український католик = греко-католик. Для неодружених теж є купа різних відзнак, але я в них погано розбираюся.
Відповідь: Дискусії щодо різних питань традиційного християнства окі.... наступного разу, коли буду з тобою дискутувати буду описувати повністю тему розмови... я ж знаю, що в америці різноманітник "католиків", "православних", "апостольських" -- до вибору до кольору.... також я впевнений, що ти знаєш, яких католиків я маю на увазі.. пс. ліпше я почекаю ягуляра, олену_иа чи консультанта -- вони дуже казково все розповідають...
Відповідь: Дискусії щодо різних питань традиційного християнства Хоча я є римо-католиком, я теж - український католик, в нас одружені - не вище діакона. А ще є (трохи) католиків вірменського обряду, там як у грекокатоликів. Все інше -згодний. Додано через 5 хвилин Якщо Ви маєте на увазі римо-католицьких священиків - помиляєтесь. Є окремі товстуни, але як правило через діабет чи щось ще таке.
Відповідь: Дискусії щодо різних питань традиційного християнства чи не немає заборони ходити парафіянам однієї церкви до іншої?.. і опишіть, що означає "диякон".... він може "службу правити", "сповідати"?.. у нас на селі православний піп (мп), у нього "діабет" -- цілий день в хаті на дивані лежить і вечорами пахне від нього дієтичною горівкою.... для "наших"?... якщо ви про свідків Єгови, то поцікавтеся самі і не дивуйтеся, якщо з усього одягу побачите два три костюми; маленьку кімнату для життя і більше ніц... не дивуйтеся, бо не побачите великого будинку, купленого за кошт громади, огрядної попаді, 20 видів різного вбрання "для церкви" і 50 "просто так", іномарку тощо...
Відповідь: Дискусії щодо різних питань традиційного християнства У римо-католиків диякон може дати шлюб, охрестити дитину, причащати, носити причастя до хворих, але не може правити Літургію і сповідати. Функції диякона є чітко визначеними і не залежать від того чи одружений він чи ні. Але,якщо одружений, то священичих свячень не отримає. Одружені диякони в сучасній римо-католицькій Церкві є рідкістю. Та і у "пожиттєвих" дияконах як таких відпала потреба. Пи.Си. Цікаво пупере, що ж такого ви побачили на месі в катедрі, що справило на вас таке незабутнє враження? І щодо походів парафіян по різних церквах, то - якщо ви мали на увазі всередині однієї конфесії, то ні не забороняється, а якщо ви мали на увазі відвідування богослужінь в церквах інших конфесій, ну тоді...теж не забороняється. Отака халепа!
Відповідь: Дискусії щодо різних питань традиційного християнства зауважив: літом там прохолодно, пенсіонерів найбільше, розмовляють "нєпанашенскі", в хорі співають хлопчики тоненькими голосами, жебраки коло входу, гарна архітектура, образ, який головою хитає, коли кидаєш монетку, картинка, за яку я заплатив трохи грошей, і яка мала допомогти мені на екзамені тощо... тобто іншими словами диякон це прислужник у ксьондза, якщо ксьондз зайнятий, то може диякон на правах "виконувача обов'язків" робити справи ксьондза?..
Відповідь: Дискусії щодо різних питань традиційного християнства Прислужник у нас називається міністрант - це хлопчик, який прислуговує священику підчас служби. Диякон за відсутності священика може виконати деякі його функції, але як я вже згадувала - не всі. І він, як і священик, служить людям. В катедрі немає хлопчачого хору :p то певно з якогось фільму спогади. Це не образ - це фігурка ангелика, яку на Різдво біля шопки виставляють, щоб діток порадувати А образок мав вам допомогти не тому, що ви за нього гроші заплатили, він вам взагалі не мав допомогти,просто на ньому мабуть молитва була до святого, який є покровителем студентів. :p
Відповідь: Дискусії щодо різних питань традиційного християнства універсальний прислужник?.. треба буде своєму товаришу -- адасю -- сказати, що він не в катедрі співав, а в кінові.... я також радів, кидав монетки та тішився.... ну не знаю, раніше думав, що тільки читання книжок знання дають....
Відповідь: Дискусії щодо різних питань традиційного християнства Адась (Р...к ?) буде здивований, коли взнає, що катедральний хор звучить зі сторони як хлопчачий "хор мальчіков-зайчіков" Особливо, якщо взяти до уваги факт, що більшісь людей, які в цьому хорі задіяні -жіночої статі. Цього ніхто і не заперечує. Релігія і віра це ж не магія - "помолився і здав екзамен." Тут радше спрацьовує п"омолився і заспокоївся - почувся впевненіше", бо не тільки книжок начитався, але й Бога в "групу підтримки запросив"
Відповідь: Дискусії щодо різних питань традиційного християнства він.. а про зайчиків ніхто не казав... не нагадаєте: чоловіче сопрано -- це який тембр?... більшість?... 51 з 99 чи 2 з 3?.. то ви говорите про аутотренінг чи про "заступників"?... ну, ніяк не второпаю....
Відповідь: Дискусії щодо різних питань традиційного християнства Пупере, ви ще наглядачів зблизька не виділи....
Відповідь: Дискусії щодо різних питань традиційного християнства Я особисто навіть не раз сповідався і отримував причастя від греко-католицьких священиків. Я - католик (римо-), можу при нагоді відповісти і за братів греко-католиків, і не провокуйте мене своїми недружніми висловами щодо православних.
Відповідь: Дискусії щодо різних питань традиційного християнства а ви їх зблизька розглядали?... може через призму, чи через бінокль?.. пс. серед свідків Єгови дуже багато вродливих дівчат... це все гарно, але хотілося би почути офіційну думку...
Відповідь: Дискусії щодо різних питань традиційного християнства Я говорю про речі звичні для традиційного християнства. Є така свята - Тереса з Лізьє - Тереса від Дитятка Ісус, вона у дуже юному віці відчула покликання до монашого життя і навіть особисто їздила до папи, щоб зробив для неї вийняток і дозволив вступити у монастир з дуже суворими правилами - до сестер Кармелітанок. Так от, про заступництво. У часи, коли Тереса була ще маленькою дівчинкою,всі газети писали про страту відомого злочинця, який ніяк не хотів покаятись і навідріз відмовлявся спілкуватись із священиком. Чомусь це дуже засмутило дівчинку і вона цілу ніч напередодні смертної кари, знявши з ліжка всю постіль включно з матрасом, пролежала на голих дошках у холодному приміщенні молячись в наміренні покаяння затятого грішника. На ранок всі газети писали про те, що перед стратою злочинець посповідався і прийняв Причастя. Господь наділив цю маленьку святу особливими "повноваженнями", якщо можна так висловитись. Її духовні якості, щире серце і глибока віра, дали їй можливість просити за інших. Це речі, які невідомі новоутвореним релігійним громадам, але для традиційників це частина культу, позитивна частина. Треба лише правильно це сприймати. Додано через 2 хвилини Офіційна думка така, що римо-католики можуть сповідатись і причащатись у греко-католицьких священиків і навпаки. А що саме вас бентежить? У цих двох конфесій немає догматичних розбіжностей і одна юрисдикція.
Відповідь: Дискусії щодо різних питань традиційного християнства вибачте, а те, що ця дівчина "свята" хто вирішив?... просто цікаво.. а злочинець знав про це?... і його помилували?... стратили?... якщо помилували, то чи не логічно припустити, що це був корисливий хід?... якщо стратили, то чи не логічно припустити, що злочинець раптом подумав "а про всяк випадок"?... в чому "чудо"?..
Відповідь: Дискусії щодо різних питань традиційного християнства дивне зауваження.... вам дівчата (вродливі) не подобаються?...