Відповідь: Дискусії щодо різних питань традиційного християнства Ви геть чисто забули Божу заповідь: не свідчи ложно. Це я пишу не для дискусії з вами, а щоб ви трохи одумались.
Відповідь: Дискусії щодо різних питань традиційного християнства я в курсі... написати, щоб я прочитав... а потім дописати: "я пишу не для того, щоб ви прочитали, а для того, щоб ви одумалися".. подвійна мораль?... садукеї\фарисеї... це вам: я дарую вам квіточку не тому, щоб з вами дискутувати, а тому, що кожен ваш допис відкриває очі (змушує одуматися) вашим парафіянам!.. дякую вам за це!
Відповідь: Дискусії щодо різних питань традиційного християнства (Лілю, прошу пробачення, додаю) Я б не став отак доразу називати тих "попів", хто співпрацював "з нацистами, фашистами і фалангістами" або з комуністами, тобто не втримався від політики. Часи були жорстокі, багато кого зі священників дуже мирське життя торкнулося. Такі нечасті випадки, коли католицькі священники, що потрапили до концтабору, залишались священниками, в нас називають святими. Як от наприклад св. Максимилиан Кольбе (http://novosti.dn.ua/details/38781/). Про передставників інших конфесій зважте самі. Додано через 8 хвилин І хто Вам таку брехню розповів? Від грошей в нас нічого не залежить, усі відправи робляться УСІМ. Наприклад, великий Моцарт не зміг стати багатим і здоровим. Вмер молодим. Поховання було зроблено ЗА ТАК на належному рівні, щоправда похований був не окремо під пам"ятником, а з іншими жебраками.
Відповідь: Дискусії щодо різних питань традиційного християнства Вибачайте, але вашої логіки не осилюю. За цвітку дякую, месьє пуппĕр. Можливо бувають винятки, але я про таке не чула. Крім того у Своїй Церкві Христос — Первосвященник.
Відповідь: Дискусії щодо різних питань традиційного християнства все заперечуєте... добре.... ми тут нещодавно робили форумівку і зайшли так, між іншим, на екскурсію до єзуїтського собору.... ну та ладно, я розумію, що нам брехали... логіку не треба осилювати, її треба розуміти.... спробуйте може ще раз?...
Відповідь: Дискусії щодо різних питань традиційного християнства А з цього місця подетальніше, будь ласка. Немотивована відмова у відправі, чи навпаки неправомірна за грубі гроші? Це для католицького священника дуже серьозне звинувачення, що може мати важкі наслідки. А я спеціально организую подання, якщо Ви доведете правдивість звинувачень. Краще позбавитись одного священника ніж ганьбити всю Церкву.
Відповідь: Дискусії щодо різних питань традиційного християнства <offtop> і чому мене ці плюси вже давно не дивують? </offtop> шановний, ну ви би поцікавилися трохи історією своєї громади....
Відповідь: Дискусії щодо різних питань традиційного християнства Тобто - зайшли до єзуїтського собору у якомусь 1111 р.?? :cool: Приховуємо машину часу? :cool: А з огляду на сучасний стан я обрав не Вашу конфесію, бо РКЦ краща.
Відповідь: Дискусії щодо різних питань традиційного християнства а де було написано, що там були живі єзуїти?... собор стоїть... і нам екскурсовод гарно розповів, яким чином єзуїти так казково багатіли... само собою... краща, вигідна, зручна, багатообіцяюча, перспективна, пристосована до людських бажань, багата, церемоніальна і так далі...
Відповідь: Дискусії щодо різних питань традиційного християнства чому "зле"?... ні, не зле... для вас, а особливо для католицьких попів... такі гарненькі, повненькі, рум'янощокі...
Відповідь: Дискусії щодо різних питань традиційного християнства А сходіть як на екскусію до діючого храму РКЦ. Водночас оцініть розповідь екскурсовода. Як зараз пам"ятаю, що нам розповідали вчителя, політінформатори та екскурсоводи. А я, ... , до початку 80-х за чисту монету це мав. А Ви не заздріть, зробіть так затишно в собі.
Відповідь: Дискусії щодо різних питань традиційного християнства ясно... вірити своїм власним очам не варто... треба вірити попам, які кажуть, що такого нема... пс. в катедру ходив кілька разів на мессу.... де ж ви в моїх словах заздрість побачили? ніби й класно бути попом, монашки (подеколи: симпатичні) прислуговують, але найголовнішого немона.... тут вже час і пошкодувати...
Відповідь: Дискусії щодо різних питань традиційного християнства Я давно вже не вірю словам без діла. Не сподобалось? Справа смаку. У кожного свої пріоритети.
Відповідь: Дискусії щодо різних питань традиційного християнства Це чого ж такого їм не можна? Інтиму? Якраз попам можна. Хіба пере Літургією мусять добу постити, а так - кіко хоч.
Відповідь: Дискусії щодо різних питань традиційного християнства відколи?!!! чому я не знаю?!!! я знаю, що можна деяким попам з православних та греко-католиків *вони називаються чи то "світлі" чи то "темні"), але таким попам ніц кар'єра не світить.... зробити кар'єру в своїй громаді можна тільки тим, хто "утримується"...
Відповідь: Дискусії щодо різних питань традиційного християнства Одружені попи теж мають різні відзнаки. Найвищим щаблем кар"єри для них є отримання мітри наприклад.Ну, але до такого треба дослужитися. До речі, одружені не дуже й рвуться до кар"єри. Вони свідомо від неї відмовляються.
Відповідь: Дискусії щодо різних питань традиційного християнства а ві львові де таких можна побачити?.. "одружених" з митрою...
Відповідь: Дискусії щодо різних питань традиційного християнства Є такий отець мітрат Михайло Димид. Має 4 чи 5 дітей.