Відповідь: Дискусії щодо різних питань традиційного християнства А докази подасте? Ідеться ж не про давання, а про неконтрольоване давання. У багатьох організаціях є десятина, є звітність, а священик чи пастор має право працювати, тоді й зловживання нема, бо священик не має права ані доступу до десятини.
Відповідь: Дискусії щодо різних питань традиційного християнства Лілю, та як дають то і беруть. :D :p:p Додано через 1 хвилину В їдній нам обом відомій церкві беруть гроші за сповідь. Це сі в них називає для отця.:8:
Відповідь: Дискусії щодо різних питань традиційного християнства Неконтрольовано, як у наших львівських? Це в которій? Я такої не знаю. Ти про храм чи про конфесію?
Відповідь: Дискусії щодо різних питань традиційного християнства ага.... до речі, ви мені не підкажете, попи на машинах їздять; костюмчики (різного роду ряси, шарфики, шапочки), коштовності купляють за які гроші?.... хороми єрейські, архієрейські і так далі за які гроші купляються?...
Відповідь: Дискусії щодо різних питань традиційного християнства а я заперечую? Просто те, що у СЄ не беруть - не вірю. Кожна організація мусить на щось жити. Оренда стадіону шось коштує, нє? Та й СЄ голі не ходять, нє?
Відповідь: Дискусії щодо різних питань традиційного християнства дякую... нарешті ви почали задумуватися над питаннями: на що потрібно витрачати гроші... не на коштовності для новітніх левитів, не на їхні забаганки, а на існування організації та на проповідування...
Відповідь: Дискусії щодо різних питань традиційного християнства Про один конкретний храм... хоча може і їм вже то прикрутили бо діацезія бува за них взялась.
Відповідь: Дискусії щодо різних питань традиційного християнства ...нарешті хоч якийсь спільний знаменник... А на рахунок "новітніх левітів" то це було ,є і буде в усіх без вийнятку політичних і релігійних організаціях.
Відповідь: Дискусії щодо різних питань традиційного християнства Ет, василіяни то ті, хто нашу Церкву явно не будує... Болюче питання, коротше. У свідків такого бути не може! НІ-КА-ДА! Пупер підтвердить.
Відповідь: Дискусії щодо різних питань традиційного християнства Ну як вам сказати?.... Без стадіонів не буде приходу.... то все повязано... Щоб шось взяти, тре наперед дати, нє?
Відповідь: Дискусії щодо різних питань традиційного християнства Не розумію, до чого ви хилите зі стадіоном? А в нас церкви за чиї кошти будуються? Миху, а чому Юра в риштованнях стільки часу світилося???
Відповідь: Дискусії щодо різних питань традиційного християнства хтось колись казав, що зі свідками спілкувався.... тепер у мене сумнів, що це так... 1. а коли востаннє свідки робили конференцію на стадіоні?... 2. скільки (у відсотках) свідків регулярно відвідують зібрання, і скільки (у відсотках) -- регулярно ваші парафіяни?.... підкажу: 99 % і ... скільки? може 5 % чи все-таки 10%?...
Відповідь: Дискусії щодо різних питань традиційного християнства І далі спілкуюсь.... але щодо "левітів" все одно так думаю.
Відповідь: Дискусії щодо різних питань традиційного християнства всьо правильно... ... якщо береться за приклад традиційницьке вірування. (точно так само зробили рухмани, які тупо скопіювали кпрс) Додано через 6 хвилин малюнок в тему....
Відповідь: Дискусії щодо різних питань традиційного християнства ну ж не про Євро-2012.... Додано через 1 хвилину Я би вам повів, якби був прорабом.... Додано через 2 хвилини 1. Гм.... я ж не свідок, не слідкував.... 2. Я ж не в статуправлінні працюю, нє?
Відповідь: Дискусії щодо різних питань традиційного християнства я так підозрюю, що нині о 18:24 ви також у статуправлінні не працювали: або я вас неправильно зрозумів.... ви про який "приход"?..
Відповідь: Дискусії щодо різних питань традиційного християнства Тю, та ж кожного року це відбувається. Слухай, ти ж сам знаєш, що загинаєш. Цікаво, нащо тобі то? Просто у свідків чіткий реєстр. У Церкві - вільне відвідування. Пощо пересмикувати? У свідків таке "християнство", що не дозволяє приймати "грішників зі світу", у традиційників не таке. На тому й граєш властиво. Додано через 1 хвилину Про дохід, наскільки я зрозуміла.
Відповідь: Дискусії щодо різних питань традиційного християнства (все решта коментувати не хочу) шокуюче?... ні!... навпаки: цілком зрозуміло..... долар? вдусися ним, менше сотні навіть не думай кидати, інакше бозя не пробаче...