Відповідь: Чи є Папа Римський намісником Бога ? Ну-ну, пупере... А ти теж виправдовуєш своє неперебування в жодній громаді? Тобі не байдуже, хто де? Чи тобі небайдуже, що ти ніде?
Відповідь: Чи є Папа Римський намісником Бога ? Зате я пам"ятаю приказку "обіцянка-цяцянка, а..." Я себе обіцянками не годую. Я стараюся жити з думкою "а якщо я завтра помру?" Мало що можна собі напланувати. Плани - це не дії. Це всього лише хмарки, які легко відносяться несильним вітром...
Відповідь: Чи є Папа Римський намісником Бога ? Шо, як в царівни: "нє досталась нікому, только гробу одному..."?
Відповідь: Чи є Папа Римський намісником Бога ? головний принцип католиків\православних?.. жити (знаходитися) сьогодні (там де є) і не думати про завтра (не думати)... Додано через 34 секунди а навіть, якщо так!...
Відповідь: Чи є Папа Римський намісником Бога ? Навряд. А що я маю лише за їхніми принципами жити? Я власне думаю про завтра, якщо на те пішло. Аби завтра не жаліти про сьогодні, сьогодні має бути краще. Тоді й завтра кращим буде. Якщо ж думати, "а завтра буде" чи "завтра зроблю", то нині може виявитися нікчемним.
Відповідь: Чи є Папа Римський намісником Бога ? в давнину теж писали легенди і теж були і є люди, які люблять легенди, ну раз є любителі - є й книги. Доречі, читали коли-небудь рідну Велесову книгу? Китайська грамота, скажу я вам....
Відповідь: Чи є Папа Римський намісником Бога ? Фальшивка. Добре зроблена, але однозначно підробка. Читати хіба, аби навчитися добре щось підробляти.
Відповідь: Чи є Папа Римський намісником Бога ? що стверджують свідки?... що Ісус хто?.... пс. там вгорі питання були, навіть пронумеровані.... я про це і кажу.... "завтра" не існує, є тільки "сьогодні"?... вже і по телебаченню, і по радіо, і в газетах, і в інтернеті видно, що біда наближається, а католики й далі: неправда, нічого такого нема, ми нині живемо...
Відповідь: Чи є Папа Римський намісником Бога ? Ех, Сергію. Не розумієш, про що я говорю. Подумай, що завтра кінець світу, а ти так і не виконав обіцянки. Я ж про таке тобі говорю. А ти що читаєш?
Відповідь: Чи є Папа Римський намісником Бога ? яка наївність та дитяча безпосередність дописів. в чому підробка Велесової книги , Ліліє? Миху, Біблія писалась в ту саму давнину, й за весь цей час, що я спілкуюсь з Вами, не зауважила, що ви розумієте символізм та закодованість біблійних легенд хоч на на йоту. та й не тільки Ви, не засмучуйтесь.
Відповідь: Чи є Папа Римський намісником Бога ? Я не сумую... і не шукаю дешифровку.... бо кому дано зрозуміти - той зрозуміє, а кому не дано - шукатиме розшифровку у своїй людській логіці.
Відповідь: Чи є Папа Римський намісником Бога ? ок приклад. розшифруйте вихід Моїсея з єгипетського рабства. враховуючи, що не було виходу й Моїсея не існувало.
Відповідь: Чи є Папа Римський намісником Бога ? ви в машині їдете?.. ото я думаю, що ви не відповідаєте на питання -- ви заглядаєте на щось.... це буде на моїй совісті.... всього-на-всього.... попів "до сповіді" кликати точно не буду -- грошей шкода....
Відповідь: Чи є Папа Римський намісником Бога ? кілька легенд вже на Вашому рахунку, Миху, не розшифровані - ця, мабуть, четверта...
Відповідь: Чи є Папа Римський намісником Бога ? і добре. врахуйте, що не пишу багато інтересного тільки щоб зберегти персонально Ваші нерви.