Діагностика в центрі "Євромед"

Тема у розділі 'Здоров'я', створена користувачем галичанка, 27 вер 2007.

1. xelga+

xelga+ миється в бані

я в 2007р проходила цю діагностику.

Там нема нічого страшного і болісного. Просто в голову світять лазером, і розказують всі браки в організмі. Правда верхня частина голови не просвічується, і по крові нічого детального не кажуть. А ще в поліклініці ці всі результати до уваги не приймають. Це сугубо для самозаспокоєння.

2. 3v1r

3v1r New Member

:preved:всім привіт! якщо тут ще хтось колись і щось читає. Я нині у Львові біля тих же *7-х поросят* підписав договір про угоду з тою фірмою *Євромед*. Навіть раді того щоб те обстеження як працівнику за 70 грн пройти, те що на компі(стандартно для людей з вулиці 150, якщо я вас заведу то вроді 120 чи 140), а є ще на аналіз краплі крові(дуже його ті тьоті які мене туди запрошували хвалили цей аналіз), яке теж раді цікавості хочу пройти і резалти порівняти. А фірма працює чисто як ті всі Amway,eurolife і т.д. Та сама схема, купуй товар з друзями чи без, получай бонуси, приводь друзів і за них получай бонуси і т.д.. напевно я там таки працювати не буду, а вот обстеження по пільговим тарифам пройду. До речі договір просто розірвати... написати письмову заяву і все)

А на рахунок зарядженої водички, то я вдома її заряджаю СРІБЛОМ. маю два електроди срібні, їх в розетку і дваома кінцями іншими в баночку 0,5 літра з водою) 3-4 хв і маєте іонізовану сріблом воду. Звертайтесь)

3. Oddly

Oddly Well-Known Member

по-моєму, все це туфта повна
    у будь-якому лікуванні, це вам скаже будь-який лікар загальної практики, найважливіше - позитивне оптимістичне налаштування.
    або самонавіюваня і постійне переконування самого себе (або це за вас і для вас зроблять ваші благодійники, які вас підписали на лікування-панацею), що все добре - і процес, і результат.

проблема таких закладів - підібрати праівників, тонких психологів, які вміють переконувати і читати людину з першого погляду - а принципи роботи - сектантські
    от і все - прибуток гарантовано

4. Максим

Максим Well-Known Member

Це Вам в Євромеді неправильно порадили. Заряджатися сріблом треба не через воду, а безпосередньо від електродів - один в одну руку, другий в другу, їх в розетку. Достатньо 3-4 секунди, а не хвилини, і Ви вже іонізовані сріблом. Можна застосувати також золоті електроди. ;)

а де твій аватар? :)