Діагностика методом Фолля

Тема у розділі 'Здоров'я', створена користувачем Toha, 22 лип 2008.

1. Багіра

Багіра Well-Known Member

я так розумію то якась компютерна діагностика? до рук-ніг прикладають металеві штукенції і вивчають імпульси?

2. halg

halg New Member

В одну руку дають затиснути електрод, потім починають знімати покази іншим електродом з біологічно-активних точок запястя другої руки (з долоні і тильної сторони руки).

Потім електрод беруть в другу руку і знімають покази з першої руки.

Вимірюється опір шкіри в біологічно активних точках.

Дані обробляє компютер.

• Подобається Подобається x 1
  3. Lostin Lviv

Lostin Lviv Well-Known Member

Шановні лікарі,скажіть будь ласка,чи допоможить метод Фолля якісно продіагностувати передміхурову залозу,і нервову систему? Симптоми такі: постійне напруження у всьому тілі,і одночасно сильна слабкість,втома,дрож в кінцівках,погане відчуття землі під ногами,головокружіння,шаткість ходи. Підозра на руйнівні,дистрофічні зміни в тканині спинного мозку. Правда,в мене ще діагностували хондроз хребта,може це від нього... Просто я не знаю,куди звертатись... Жити далі нехочеться!

4. Locke

Locke невиправний реаліст

Я не лікар, але достатньої кваліфікації радіоінженер, і можу вам з усією відповідальністю заявити, що це найвищої степені лохотрон. Тут і інженером не треба бути, щоби зрозуміти це, достатньо знати щкільну фізику чуть краще, ніж на 3. Цим методом вимірюють електричний опір між двома точками тіла. А опір тіла змінюється в залежності від того, що ви їли, скільки випили рідини, який у вас в даний момент душевний стан (спокій чи хвилювання). Більш того - з якою силою ви стиснули електрод. А потім "чудо-програма" в комп"ютері робить магічні паси, як фокусник, і видає "результат". Вам скажуть, що у вас той і інший орган не зовсім у нормі. Але назвіть мені хоч одного чоловіка, в якого залізне здоров"я і все у нормі.
    Я правда бачив медичні лохотрони і покручє: Вам на голову одягають стереонаушники, які включені в звукову карту ноутбука і включають якісь звуки, а потім видають результат. Скажіть, яким макаром вони отримують якісь "дані" коли до вас не підключено жодного датчика, тільки навушники з музоном. Не тратьте грошей на дурню, а ще важніше - не тратьте дорогоцінного часу, щоби не запустити хворобу.

• Подобається Подобається x 2
  5. Wiktor

Wiktor Active Member

Вашу "відповідальність" прикладіть собі до одного місця. Тоді може теж відчуєте опір між двома точками :)))

Електропунктурна діагностика то складна наука. Маса досліджень, книг, наукових праць існує на цю тему.

Заперечувати чиюсь працю, науку може тільки невіглас, навіть якщо він "радіоінженер"

До речі, якщо я дикуну захочу пояснити, як працює радіо, то він теж скаже, що це лохотрон, бо не можуть люди влізти до такої маленької коробочки і звідти говорити.

Ото ви на такому рівні дикуна

6. Locke

Сонечко, засуньте свої емоції собі ....Це по перше. Хамству тут не місце.
    По-друге, ви ще певно під столом ходили, як я співпрацював з одною такою фірмою з чудо-діагностики - ремонтував і налагоджував їм апаратуру, про що тепер самому соромно. І це ще 20 років назад, коли про ком"ютери ще мало хто чув взагалі.
    А перед тим безумовно ознайомлювався і з "методикою" і "чудо-програмою"

7. Wiktor

Wiktor Active Member

Ну флеймити з невігласом я тут не збираюсь, шкода часу, та й не варто.

Діагностика по методу Фоля то є абсолютно вірогідний і науково доведений спосіб діагностики і лікування, так само як рефлексотерапія та інші споріднені методи.

8. Locke

Рефлексотерапія - так, але східні спеціалісти-рефлексотерапевти, відомі на весь світ, вчаться тому по 20 років, а то і більше, (ви як фахівець просто мусите про це знати :) ), а у нас досить заплатити пару гривень, пройти місячні курси - і ти вже рефлексотерапевт міжнародного класу, член міжнародної асоціації рефлексотерапевтів :haha::haha::haha:
    А якщо хтось заробляє собі на такій "діагностиці" на хліб з маслом і чорною ікрою, то він в силу корпоративних інтересів просто вимушений захищати себе і собі подібних.

9. Wiktor

Wiktor Active Member

То вже інше питання.

Буває, що різні нечисті на руку особи дискредитують метод, наприклад рефлексотерапії чи електропунктурної діагностики чи інший. Але то не дає нам підстави заперечити сам метод.

10. Luna

Luna змИючка - сокровище :)

Мені дуже цікава дискусія, бо сама користувалась послугами лікаря за даною методикою..При чому я більше довіряю думці Locke, ніж лікарям з компьютером та паличкою...Я діагностику проходила безкоштовно, після отримання діагноза у лікаря в приватній клініці, діагноз такий собі - але лікування потрібно було, досить коштовне, до речі. За Фолем діагностував добрий знайомий, який знає моє зневажливе ставлення до цих металевих паличок:)
    Діагноз мій він спростував, знайшов інший. Порадив не йти до приватної лікарні, спробувати діагностику в Обласній, звичайній. Я скажу відверто - здивована. Бо він таки мав рацію. Обстеження у лікаря підтвердило діагноз "за Фоллем".
    Я не лікувалась його пігулками...ні, мені їх дали, але дійство з ними нагадало мені приготування диво - настоянок з казки. Тільки що не шепотіли над ними. Тому лікувалась звичайними препратами.

Не можу не сказати, що три роки тому лікувала в нього алергію дитини успішно. Педіатр не мала нічого проти пігулок , коли порадилась щодо їх складу. здається, ми з нею обидві вважали, що це звичайний воск, скатаний у таблеточки))
    Дивно, але факт - діють.
    Не рекламую цей метод...НЕ ВІРЮ до кінця сама, за великі гроші не раджу. Цікаво, як у інших, тих, хто користувався.

11. Locke

Коли я давно ремонтував таку апаратуру, то безумовно її після цього мав можливість безкоштовно проходити діагностику коли захочу, хоч з рази на день. І, як не дивно, тобто нічого дивного, кожен "діагноз" кардинально відрізнявся від попереднього. На запитання чому так - відповіли: не твоя справа, ми заплатили тобі за ремонт скільки ти сказав, і па-па. А ще один з тих лікарів, який називав себе біоенерготерапевтом, лікував гіпнозом, голками, а ще вправляв кості, робив масаж, виготовляв лікувальні настойки і краплі, дав мені одних крапель і сказав що мені треба приймати їх не більше, ніж 6 крапель на пів склянки молока 2 рази в день(доза, виходячи з маси тіла). Я спитав, а що коли вип"ю не 6, а скажімо 15? Відповів - ти що! Так і померти недовго.
    Я строго дотримувався його припису. Та одного разу після скандалу з розлюченою клієнткою, яка прийшла зі скандалом і вимагала повернути гроші, налив мені і собі по 100 грам тих тібетських чудо-капель для зняття стресу. Я з жахом сказав - та ж то вмерти можна, на що він відповів - ти що такий дурний лох як вони?
    Хоча масажистом і костоправом він був непоганим.

12. Luna

Luna змИючка - сокровище :)

Напевно, немає однозначної відповіді...Мені людина допомогла, я вдячна. Але виключно цій діагностиці не довіряю, старий-добрий аналіз крові вважаю більш інформативним. Може, це забобони, несучаність, не знаю.
    Тому кожен обирає по собі. Лікар, до якого звертаюсь я, і сам пропонує перевірити - в моєму випадку діагноз був поставлений вірно.

13. Lyaska

Lyaska New Member

Моя подруга і вся її родина постійно діагностуються по цьому методу...І дуже задоволена.Я наразі ще не робила, але задумуюсь.

14. vins

vins Well-Known Member

Проходил такую диагностику несколько лет назад, специалист - врач, так она не "увидела " герпес, который был в таком месте, что при обследовании не было заметно. В другой раз проходил диагностику с наушниками, тоже у врача, который сказал, что у меня аутоимунный тиреоидит. Ни обследования крови, ни другие анализы этого не подтвердили.

15. mrochkizm

mrochkizm Безсмертне поні Команда форуму

Як на мене, то ця діагностика така діагностика :rock:
    Покруче може бути хіба що якийсь контактер з космосом :)
    Виманювання грошей з людей. А особливо піддаються ті, хто зневірився або не довіряє медицині, має негативний досвід діагностики в лікаря в поліклініці або що.

16. JaguaR

JaguaR щасливий

Мені саме вручили "Міні Експерт ДТ" для ремонту, то і сиджу розбираюся з методом фолля і тд. Схем і РУководств до нього ніяких ні в лікарів, ні в неті не знайшов, тому прийдеться йти довшим шляхом. Як розберуся, то дам свій комент (власну думку про цей метод). А на рахунок :"стидно. що ремонтував таке" мені навряд чи буде, головне - вияснити чи це лохотрон, чи ні.

---------- Додано в 10:59 ---------- Попередній допис був написаний в 10:56 ----------

17. ArtCool

ArtCool Well-Known Member

Бадько проходив діагностику 2 роки тому, написали лікарств, звісно ж за їх рецептурою, а міжхребцевої грижі не помітили.

18. AAndrey

AAndrey Member

19. ViTanya

ViTanya Well-Known Member

Можливо, комусь буде цікавий досвід лікарки, яка сама працювала "комп"ютерним діагностом" і які зробила висновки: дивіться тут

20. StepanSraka

StepanSraka New Member

Метод Фолля дуже гарно працює - скрізь по свиту велика кількість шахраїв за допомогою цього методу набівають грошіма кішені.

а де твій аватар? :)