Відповідь: Діагностика методом Фолля Щиро вірю в метод Фоля, як суперефективний медот психотерапії і ефективний метод збагачення тому, хто ним займається. У світі такої бздури нема, бо люди за таке шарлатанство не готові платити. Закликаю наших пацієнтів, що мають серйозні проблеми зі здоровям, не тратитися на це, не віддавати останні гроші, навіть коли "комусь там помогло"! Але метод буде реально ефективним для людей з соматоформною симптоматикою, тобто, що йде від нервів, по простому.
Відповідь: Діагностика методом Фолля а якщо дітям допомагає (бронхіти, астми) - то як це можна пояснити ?
Відповідь: Діагностика методом Фолля Процитую сам себе з іншої гілки: Це просто як застереження...Мабуть, лікар, який займається подібним методом, і якому довіряють своє здоров”я пацієнти (мої батьки йому довіряли більше ніж офіційній медицині - до часу), повинен, мабуть, вимагати від пацієнта хоча б якихось традиційних обстежень, а не діагностику точок, для чого було здобувати вищу медичну освіту, а потім дурити себе і пацієнтів?
Відповідь: Діагностика методом Фолля Як допомагає і маєте на це гроші, то не варта відмовлятися. Я просто інформую, що ефективнісь методу не доказана і в світі не використовується. А хіба я казав, що він повністю нефективний? Ефективність у світі визначається на сотнях і тисячах пацієнтів у однакових умовах і та ефективність доказана статистично. Але то не означає, що все, що не доведене, не є ефективним в одиничних оремих випадках. Як кому пан Фоль чи Кашпіровський допомагає - ну то і слава Богу, і відмовлятися не варта. Лишь бы клиент был доволен, а остальное - чепуха ! А якби то дітям асматикам помогало, то наставили б тих апаратів по світу, ну і нема проблеми. Чи не так? Я просто інформую людей про те, що в світі робиться, а вирішувати - вже їм самим.
Відповідь: Діагностика методом Фолля Поитайте, ми тут про одне цікаве явище говорили http://forum.lvivport.com/showthread.php?t=39232 Додано через 4 хвилини А якщо плацебо не спрацює? А якщо астма справжня? Потім приведуть ту дитину з запущеною хворобою до "офіційного" лікаря... I хто лишиться винний в рештi решт? Здогадуєтесь?
Відповідь: Діагностика методом Фолля У нас в Україні в хворобі завжди винуватим буде лікар, навіть, коли батьки знали, що метод є липовим і роками тягали дитину по Фолях. От тому і інформую тих, хто хоче чути і тих хто думає. А вже людині вирішувати, що вона бужує робити. То її здоровя і примусити її лікуватись ти, чи іншим методом - ріхто не вправі, навіть, як той метод найофіційніший на планеті, бо і він може покалічити! До речі слово "фоль" переводиться, як "божевільна".
Відповідь: Діагностика методом Фолля Ото ж бо й воно . Лише одне уточнення. Навряд вони визнають, що то "тягання по Фолях" було липове. Бо то буде значити визнати свою помилку. Примушувати ніхто не має права! Абсолютно! Але відмінність "офіційних" методів у тому, що ідучи на них можна наперед знати ризики, а також фактори які впливають на ті ризики. В цьому значна перевага! Чи не так?
Відповідь: Діагностика методом Фолля А якщо людина не хоче офіційних методів з їх ризиками, і надає перевагу "безобідному" Фолю? То що, її насилу на операційний стіл, бо так треба? Ні ! Людина вільна сама собі вибирати метод лікування, попередньо порадившись, проінформувавшись. То її життя - і вона вправі ним розпоряджатися. Роль лікаря - пояснити недоліки і переваги свого і других методів лікування, та ніколи вирішити замість пацієнта. Я не говорю про ургентні стани.
Відповідь: Діагностика методом Фолля Абсолютно ! Просто я хотів сказати, що не вважаю доказаву медицину єдиноправильною, хоча і працюю в ній. Вона є найефективнішою на даний момент істини. Повірте з практики, що є такі пацієнти, що і сам б їх послав на Фоля, впевнившись, що у них ніц серйозного нема і можуть досхочу перейти на цей тип речей. І повірте, що воно їм поможе, бо вірять в це. І ці мої пацієнти також будуть задоволені. І я буду тільки радий за них. Я люблю своїх пацієнтів і тому задоволений, коли вони є задоволені, навіть тим самим Фолем.
Відповідь: Діагностика методом Фолля Один нюанс. Зазвичай до тих же фолістів, гомеопатів, травників etc втікають від офіційних лікарів, котрі своїм "нормальним перебігом патології" доводять дітей до ручки (до пожиттєвої гормонотерапії, наприклад) є такий нюанс. Часто спостерігаю в дискусіях про вакцинацію - найбільш агресивними і неадекватними нападниками на антипрививочників є мами, діти котрих дуже важко переносили щеплення і отримали важкі патології (без офіційного визнання, звісно). Та і в пологових гілках теж. Ніхто так не виступає проти домашніх пологів, як ті, кого найбільше стимулювали-різали-рвали і дитина хоч з проблемами, але жива (а що би було дома? ойойой!) Ну і тут та ж картина - асма, важкі приступи, крапельниці - куди ж без лікарів. Визнати, що ту асму забезпечили щепленнями, діазоліінами і краплями в ніс в немовлячому віці - ой як важко, по собі знаю...
Відповідь: Діагностика методом Фолля можливо, все питання - у підбірці фактів, Уко? Можливо, у вас не достатньо велике коло спостережень, або ви розглядаєте завжди тільки одну сторону медалі? річної давності подія: http://www.mr-spb.ru/news/2007/09/06/news_1870.html http://news45.ru/news/read-138.html == стосовно щеплень - Уко, ви праві до того часу, доки кількість нещеплених не досягне "критичної маси". Тобто - доки к-сть нещеплених мала - то і медвідводи, і інші причини - при спалаху захворювання -- низбкі шанси у захворювання перерости в повноцінну епідемію. == І власне, спираючись на це, а також на "кількість захворівших, хоч і були щеплені" - ви даєте дещо своєрідні тлумачення. Про інші "загальні фактори" (ви тут писали вже про якість їжі та води) - взагалі розмова окрема. Якраз зараз екологія - катастрофічно гірша, і порівняно з 10-тирічними даними - к-сть здорових дітей при народженні різко зменшилася. І от ви виступаєте за те, щоб ті діти здобували імунітет "природнім шляхом"? == Не видається вам то явно ризикованим? Додано через 1 хвилину а визнати, що екологія спричиняє зростання к-сті астматиків - як? А відмовитися від автомобіля? А як ви відноситеся до магнітних полів у вашій квартирі, що їх створює ваша "побутова техніка"? Додано через 3 хвилини стосовно астми - це некоректне твердження. Якраз тут - гомеопати найкращі результати показують - тут офіційна медицина суттєво відстала. Але то таке...
Відповідь: Діагностика методом Фолля Скандал з колыбелькою добре відомий. Коли комерція поставлена на перше місце. Однак, зауважте, в пологових такої халатності незмірно більше - Ви хоч про один скандал чули? Чи про судову справу? А тут одних бізнесменів від ДП спроектували на всі ДП і роздули, щоб затаврувати ДП як такі. Зрештою, то мабуть має свій позитив - відштовхне тих, хто вдається до ДП на хвилі моди. Справжні домашники знають цю історію зсередини (розбирали чи не на всіх профільних форумах) і просто роблять адекватні висновки. екологія - так. Але це фактор від нас незалежний. Його можна просто брати до уваги, старатися мінімізувати. Невиправдане ж медичне втручання - це з зовсім іншої площини. у мене немає автомобіля аналогічно - не можу відмовитися повністю, тому зводжу шкоду до мінімуму. В дитячій єдиним побутовим пристроєм є програвач компакт-дисків, котрий включають вряди-годи. жодна техніка не межує зі стінами дитячої. Я вважаю це безпечнішим, аніж введення токсинів безпосередньо в кров мимо усіх захисних бар'єрів. Тим більше, з огляду на екологію
Відповідь: Діагностика методом Фолля Правда стовідсоткова! Особливо для зболених жіночок бальзаківського віку
Я проходила діагностику цим методом.Її робила лікар-гінеколог з багаторічним стажем. І вона мені сказала про всі мої попередні проблеми,та ще багато чого цікавого. Так що я не вважаю, що це тупе видурювання грошей. Просто треба йти до лікарів, а не до простих людей.
А ще можна до циганки сходити . Вона теж не проста людина, і теж залюбки розповість що було, що буде, чим серце заспокоїш...
Сходити можна багато куди... Очевидно, змовчати чи визнати, що не маю "зеленого поняття",- набагато важче, ніж просто забакланити. Шановна nata-k, щиро дякую за карму, Ви ще раз переконали мене в моїй правоті! Цього разу мовчки, значить ще не все втрачено
Особисто я на протязі трьох років періодично зверталася до лікування за методом Фолля, і для себе зробила висновок, що з такими хворобами як рак ну і т.д. нормальна людина не буде звертатися. Тут треба серйозніше втручання. У мене наприклад були проблеми з шлунком, після лікування цим методом забула про шлунок(уже як два роки)- і ніякої хімії. Алергію харчову також добре лікують- правда то така зараза та алергія- що постійно повертається.Ну і взагалі у них можна підтягнути собі здоровя. А, забула, була у гінеколога ісказала їй про цю методику- так почула від неї таку фразу " Хороша методика для несерйозних проблем у здоровї, щоб не пічкатися хімією, але на рахунок гінекології і онкології- треба йти до спеціаліста"
Вибачайте що так побудував свій перший пост на форум, проте останні декілька днів активно цікавився даною тематикою. Проходив дане тестування за допомогою компютера років 10 назад, ну і на минулому тижні запросили пройти його ще раз (в іншій організації, на іншому обладнанні, в інших людей)... На даний момент я на 80% згідний з твердженням з цитати. Проте опишу своїх 20% незгоди, всі свої аргументи розділю на за і проти (спочатку опишу 80 відсотків мінусу вражень перевірки даним методом 10 років назад + на минулому тижні отриманих перевірками у львові, а опісля 20 відсотків позитиву). Почну з недоліків: 1. Оскільки апарат працює автоматично (для оператора головне потрапити в правильну точку долоні при виконанні певного виміру), то оператор не обзивається "практикуючим лікарем", а просто "медтехніком" - оператором медичного обладнання (відповідно варта і його консультація опісля закінчення вимірів). 2.Параметри людини плавають на протязі принаймі доби - відповідно зроблені ранком покази не будуть зовсім ідентичні зробленим вечором. 3. Принаймі в обох випадках з якими я стикався, програма написана на Pascal, з жорстким обмеженням щодо частоти процесора (мені називали максимальну частоту процесора для роботи в 700 МГц). Себто це просто база даних, яка дозволяє на основі комплексу вхідних параметрів вибрати певні проблеми організму. Відповідно є підозра про відсутність оновлення версії програми останніх років 10. А от умови життя і люди все таки хоч трішки, але міняються... 4. Той же медтехнік звичайно є і продавцем лікувальних послуг (пакунків кульок, таблеток, магнітних сеансів). Відповідно він в даному випадку виступає як бізнесмен - отже теж діє як вельми зацікавлена в продажі медикаментів особа :-/ А тепер наведу один єдиний аргумент за: Метод Фолля наскільки знаю ніхто не звинувачував ні в ненауковості ні в шарлатанстві. Для перевірки за методикою Фолля вистачає звичайного мультиметра (тестера) і альбому, в якому описано розміщення біологічно активних точок + як оцінювати відмінність від норми для однієї окремо взятої точки (або для їх комплексу) . Альбоми такі декілька разів бачив в знайомих медиків. Собі б теж не проти такий знайти. Так що Ви самі вирішуєте чиїми послугами (і як) користуватись. А то ціна досить висока - принаймі здоров'я.