Є рослина Глабра, яка лікує діабет. Хто б міг в Україні лікувати з її допомогою, поняття не маю, можливо Джигме Гьямцо, але буває тут він рідко. Кому цікаво як його знайти, ГУГЛ допоможе
ми приймали я пару місяців тому наткнувся на статтю про мільгаму, і так зрадів спершу- ну така вже вона чудодійна та універсальна, ото думаю нові супертехнології а виявилось що діабетикам ту мільгаму при щорічній профілактиці в капельницю дають, і то вже давно...так що це давно відомий засіб. Наскільки я розумію-альтернативи наразі нема, якщо прописали-значить треба. В двух словах він зменшує ризик розвитку ускладнень при діабеті.
Я знаю особисто - мене вилікував (до речі 1 тип), колола 40 епайдри і 30 лантусу, вже півроку живу як в казці, як до захворювання - а хворіла вісім років, вже навіть не думала, що вилікуюсь. І він традиційний лікар - працює в медінституті. Ось його номер 066 76 83 183
Тест толерантності до глюкози(ТТГ). Треба, щоб ендокринолог написав скерування, він же "відчитає" результат.
Шкодую що так пізно помітив Можна я перший буду? ---------- Додано в 13:52 ---------- Попередній допис був написаний в 13:33 ---------- Звіт Данило, як сам про себе каже - молодий лікар. Підтвердив що володіє методом лікування діабету 1-го типу Заперечив будь-який звязок методу з БАДами, гомеопатією а також танцями з бубном при повному місяці Про метод довідався небагато: - зявився 1989р. - Данило освоїв його у Москві рік тому - каже що він в "основному психосоматичний" - пропонує контакти людей, які вже позбулися залежності від інсуліну... - розмова була коротка, були вжиті слова біоенергетика, гіпноз, режим дня, дієта, повне відновлення клітин пз - на моє питання чому метод незареєстрований і ніде про нього не чути, відповів що метод отримав премію Юнеско, а не чути бо монстри-корпорації...ну, далі знаєте (звернтаю увагу, цей аргумент особисто для мене достатньо вагомий) Враження від розмови: Людина 1-цілком адекватна 2-в темі 3-гумор наявний Домовились зустрітися в новому році, на жаль я зараз в Києві, а він каже що в цьому році був тут вже 4 рази(зновтаки-шкода, що я відразу не помітив пост...) підсумую питання залишається відкритим, розмова відповіді на нього не дала(що вже є непоганим результатом) до речі-Данило здивувався звідки в мене його номер... ВЕЛИКЕ ПРОХАННЯ ДО ВСІХ ХТО ЗУСТРІНЕТЬСЯ З ДАНИЛОМ ЩЕ В ЦЬОМУ РОЦІ -ПОДІЛІТЬСЯ ІНФОРМАЦІЄЮ!!! P.S. я вже стикався з подібними випадками, на жаль всі обіцянки лікування при ближчому знайомстві виявлялись пшиком, тому досвід в мене є. я не покладаю особливих надій на цю зустріч, але обовязково з`ясую все до кінця
Аналіз крові на цукор Аналіз крові на цукор з навантаженням Біохімічний аналіз крові Тест толерантності до глюкози Аналіз добової сечі на цукор
хочу докинути свої п`ять коп Якщо в Вас є вмотивована підозра(різке схуднення, сухість у роті-вживання великої кількості води, запах ацетону...)- то не треба відкладати похід до лікарні на аналізи на "коли час буде"! Для початку достатньо перевірити наскільки правильно працює в організмі механізм засвоєння глюкози. Для цього треба перевірити рівень глюкози в крові натще і через дві години після прийому їжі. Це так, в першому наближенні. За цей час підшлункова повинна виробити інсулін в потрібній кількості, а він повинен спрацювати-привести рівень глюкози до норми.
Продам Інсулін Не дорого. Всі вимоги зберігання інсуліну дотримані! Інсулін: -Актрапід (В наявності 5 упаковок по 5 картріджів,термін придатності до 06.19р.) -Протафан (В наявності 3 упаковки по 5 картріджів, термін придатності до 04.19р.) Детальніше за номером: +380957295895 Продаю в зв`язку з переходом на інший вид інсуліну.
Поки що, щодо діабету вірніше вживати термін не "лікують", а "підліковують". Як на мене, то з часом дуже ймовірно, що почнуть застосовувати препарати, які витіснять інсулін і зможуть взагалі вилікувати ( не підлікувати ) це захворювання, маю версію, що побоюються фармацевтичні компанії втратити % прибутку, якщо перестануть купувати інсулін, аналогічно, побоюються нафтові магнати, як побільшає електромобілів і автомобілів із водяним двигуном, їх прибуток значно впаде.