Один із найкращих фільмів, що я дивився за останній час. Сюжет просто шикарний. Дуже рекомендую. У теракті гине понад 500 людей. Поліцейський Даг (Дензел Вашингтон) береться за розслідування, потрапляє в слідчу групу у антитерористичний підрозділ спецслужб і виявляє, що в останніх є пристрій для подорожей в часі, така собі трьохвимірна система спостереження за тим, що вже сталося 4 доби тому. Як цю штуку використати для розслідування і чи може вона запобігти тому, що вже сталося і є невідворотною дійсістю? Качаємо тут і дивимось http://infostore.org/info/3335610?refer=560616&rs=0
Відповідь: Дежа Вю - Deja Vu (2006) Так. Вже два рази дивився, може й третій якось подивлюся. Файне кіно.
Відповідь: Дежа Вю - Deja Vu (2006) фільм суперовий! дивилася, хочу подивитися ще раз, щоб не упустити найцікавіші моменти, які інколи губляться при першого перегляді фільму такого типу
Відповідь: Дежа Вю - Deja Vu (2006) Дійсно. Це один із фільмів, які треба повністю дивитися дуже уважно, для розуміння сюжету важливі навіть найдрібніші деталі. Але другий раз я б не дивився, хіба коли за пару років забуду сюжет. Адже весь кайф саме в сюжеті, а не в спецефектах, грі акторів, чи якихось приколах. Це не "С льогкім паром" А коли сюжет тобі відомий наперед, то й сенсу дивитися повторно нема