Відповідь: Детективна ніч Маю знайомого, який є щасливим власником спортивного байка. Людина старшого віку, слів на вітер не кидає, понти - не для нього. Так от, він розповідав що розганявся на своєму мотоцику по наших трасах - до 280 км/год. Я йому вірю, але сам особисто - не ризикнув би... Хіба що в комплект до байка крім шолома, входили ще й памперси :D
Відповідь: Детективна ніч afterstep, ви часом не викладач? Вмієте файно словесно викручуватись... А ще дуже поширена серед них(не всіх!) типова викладацька хвороба: непохитна переконаність у власній святій правоті, нездатність визнати власну, навіть найменшу помилочку та хронічне несприйняття чужих думок та зауважень. Але без образ. Ок, мені пора. Щось я нетипово для себе почав занадто багато уваги львівському форуму і Інету зокрема приділяти... Шкода часу...
Відповідь: Детективна ніч Так, про мотоцик охоче вірю. Але два колеса то інакше, ніж чотири... І це не для мене. Кинув, послухав жінку. Ще й відносно непогано вдалося продати битого двоколісного, та й зі страховки суму за аварію зняв...
Відповідь: Детективна ніч потенційний викладач. А що вмію розкручувати ваші словесні викрутаси та залізобетонну логіку - то ще й програміст на додачу. І дуже багато таких видатних "логіків" зустрічав, що чоне білим і навпаки називають А ви випадково не водій тої бехи, про яку в статті йшлося? аж надто ви вигороджуєте, що таке перевищення швидкості просто неможливе6 та й водій, певно, був тверезий -- до речі - на мотоциклі більше ста - то ті ж 200 на машині - за відчуттями щось ви собі суперечите на машині - 160 - а на мотоциклі 280 - і вірю? то, може, на ровері 400 можна (він таки легший за мотоцикл)?
Відповідь: Детективна ніч afterstep до речі - на мотоциклі більше ста - то ті ж 200 на машині - за відчуттями щось ви собі суперечите на машині - 160 - а на мотоциклі 280 - і вірю? то, може, на ровері 400 можна (він таки легший за мотоцикл)? Створені для швидкості. Є пару у Львові. Робота в них така - сприяти виділенню адреналіну у своїх господарів. Інколи навіть з дуже несподіваних місць... :D
Відповідь: Детективна ніч Може скорше то "менти рагулі брешуть" бо журналюгам в принципі з якого такого, писати, вони напишуть, а відповідати за написане хто буде? У мене колега у Молодому Буковинці працює , то каже шо журналюги не брешуть, вони леш перекручують факти так, шо здуріти можна. А от менти можуть брехати, я у коломийському залізному вокзалі сварився з ментами, а коли на другий день прийшли розбиратись, то той мент мому покровителеві таке нагородив, шо у мене вуха опухли, я потім три дні не міг нічо слухати, шум був такий ніби там у вусі жид свою молитву читає.
Відповідь: Детективна ніч дивні ви тут суперечки розвели.... їхати 200 по місту на 750 БМВ це не проблема... це не проблема, не проблема також на 745, 740, 735, 730, а також на 535, 530, 328, 325. я впевнений шо в тих "веселих" хлопців було якраз шось з вищепереліченого.... а про трасу я взагалі мовчу, 250 без проблем можна їхати на половині з вищеперелічених авто, більше не вийде бо там електронне обмеження... щодо ДАІ то в них не тільки бобіки і 99.... ніхто з вас не бачив ніколи Тойот Авенсісів, Фольксвагенів Пасатів 1.8турбо тай навіть тих самих БМВ мєнтовських? Повірте мені ці машини легко поїдуть 200 і більше. той хто пише що такі швидкості нереальні просто мабуть ніколи сам не їздив за кермом більше 120 і тимпаче на машині хоча б з 150 силами під капотом. бо там навіть не встигаєш схаменутись як на спідометрі вже 120 - швидкість не відчувається зовсім.... і доріг в нас є достатньо для того шоб так розігнатись.... тільки це буде жорстоко по відношенню до машини і ДУЖЕ небезпечно для пасажирів і перехожих (водію має бути вже пофіг на все якшо він 200 по місту їде) от...
Відповідь: Детективна ніч знав я колись мужика - той по трасі їхав 60, ніколи не перемикався вище третьої (жигуль ревів, як танк на прогріві), і всю дорогу розмірковував на тему, що той, хто помаліше їде, створює менше аварійних ситуацій.... Від Ставчан до Оброшина той придурок створив їх не менше десятка... -- на цьому форумі люди зі збоченою логікою пробують довести очевидцям, що тим щось примарилося... Звикайте.
Відповідь: Детективна ніч часто такі люди є найбільш небезпечними на дорозі бо не відчувають машини і не уважні крім того впевнені шо через то шо вони їдуть 60 вони нікому не загрожують... але це вже друга тема...
Відповідь: Детективна ніч ні - це продовження обговорення того, що мєнти козли, журналюги - брехуни, і в Сієтлі, з їхніми дорогами, так не їздять...
Відповідь: Детективна ніч Тут на трасі штрафують, якщо їдеш менше 80, але також не можна їхати більше 119. Мені подобається в Німеччині. Там можна собі і 200 поїхати.
Відповідь: Детективна ніч Правду каже. Я раніше їздив маршруткою до роботи. Зараз вже десь рік тільки на метро проїзний купляю. Або у корку попаде, сидиш немає чим дихати, а раптом вирветься та й по газам, навіть мені буває лячно коли за 100 км на годину по місту. Хоча за кермом швидкість полюбляю, де є можливість. До того ж серед тих водіїв маршруток багато наркоманів, як би ви знали скільки, теж проїзний на метро купили б.
Відповідь: Детективна ніч Данило, тема вичерпана. Пізно. Я вже свої бали отримав6 а німоамериканці беззаперечно довели, що це маячня. Тобто якщо internati пише про київ6 а я йому відповідаю - то самойлович негайно пише "а до чого тут київ" і "я добре знаю ці дороги - така швидкість - то маячня. то мєнти придумали"
Відповідь: Детективна ніч А ще додам що до швидкості звикаєш, як до всьго людина звикає. Подолати свій бар'єр не важко. Треба лише проїхати трохи швидче ніж звичайно(150 а не 120) і далі Ваш бар'єр вже буде 150. Головне не пити для хоробрості,нє?