Відповідь: Детективна ніч спитай данила - той киянин. Точно вигадувати та брехати не буде знаю як мінімум 2 десятки людей, яким зара від під 40 до близько 60. Зокрема, один колись о 9 ранку з Сокільник хотів встигнути на поїзд о 9-30. Встиг.
Відповідь: Детективна ніч такий варіант - вірогідний. А також варіант6 коли чувак на бесі переїхав дівчину-підлітка на пішоходному переході (насмерть) і дав драла, і його не знайшли - теж вірогідний. Причому - у львові. І які б менти в своїй основній масі не були козли - але рагулі на бехах таки небезпечніші.
Відповідь: Детективна ніч Тоді, виходить, я вже ніц не розумію. Щоб попасти до вокзалу, треба проїхати по Городецькій. Там жахлива бруківка, трамвайні колії, повільні тролейбуси, купа люду коло базару і приміського вокзалу і ще транспорт. І це все о 9-тій ранку, тобто в годину пік. А машина в того одного випадково не гелікоптером зоветься? ))))
Відповідь: Детективна ніч Не забувайте у Львові повно злодіїв, а бандитів там істнувати довго не може, самовинищюються, бо Львів то є Львів.
Відповідь: Детективна ніч щось сумнівно, що "само". І сумнівно, що меншає - бо далі винищуються. От тілько багацько вдягають погони, або переходять в когорту депутатів.
Відповідь: Детективна ніч А причому тут Київ? Про львівські дороги йдеться. Крім того, дорога на Київ і на Івано-Франкове - дві великі різниці. Коли я у Львові, то мушу через кляту митну декларацію машину кожні 5 днів до Польщі і назад возити. Більше 100 я б там їхати не ризикував... "Траса" схожа більше на якусь грунтовку, місцями без розміток, вночі без освітлення...:eek:
Відповідь: Детективна ніч 160 - таки дуже пристойна швидкість. Щоб по Львові 200, а на так званій "трасі" 250 - мало в це віриться. Можливо ви знаєте, що таке 250 км/год.?! Товариш в мене нову БМВ з салону на фірму отримував рік назад, тепер Порше Каєєна взяли. Обидва рази ми спеціально вечером виїжджали на нім. триполосний автобан, авта "провіряти". То він розганяв рівно до 252 км/год, по цифровому спідометру. Далі в машин(далеко не з останніх) вже майже не вистачало, та й нам було,м`яко говорячи, страшнувато... 250, по гідній дорозі, на гідній машині - це вже ціла виварка адреналіну! А ви кажете Івано-Франкове, та ще й певно на бесі 90 років...
Відповідь: Детективна ніч віддаль Львів-Київ - 600 км. Час на подолання - 4 год. Поділіть, і врахуйте, що близько години йде на "вибирання" на "автобан". Тоді говоритимемо далі. Віддаль Київ-Одеса - и не під 1000. Час на подолання - 4-5 год. Поділіть, і врахуйте "вибирання" з міста. Або й просто поділіть. І ця інформація - підтверджена. І навіть 6 годин на всю дорогу - це все одно багато. Швидкість 100 - цілком комфортна. згоден, що у Львові не багато є доріг, де комфортно їздити на такій швидкості. Але коли від ментів тікаєш - про комфорт не йдеться. Дорога на Басівку - грунт з гравієм. Чудова для втечі від ментів - якщо їздити вмієш. Причому втікаєш під 100 - той, хто доганяє - у невигіднішому становищі. Ламер - на перших 500 м - в канаву. -- Не пізнавайте світ по принципу "уявити не можу" - пізнавайте по принципу "а може я щось не розумію"?
Відповідь: Детективна ніч А що ще більше можна хотіти від цих людей з їхнім рівнем загального розвитку і освітою.
Відповідь: Детективна ніч Цікаво, чи заглядає редактор газети на ось цей форум. І якщо так, то чи впливають думки читачів на його подальшу діяльність щодо фільтрування газетного контенту?!
Відповідь: Детективна ніч кажуть, MARTINI має щось з ними спільного спитайте у нього - чи хтось з газети цікавиться думкою форуму - чи для них наша думка - порожній звук А також най запропонує головному редактору, жеби той зобов'язав журналістів відстоювати тут свою точку зору.... І коло ніка журналістів най поставить тавро - щоб люди минали, і щоб всерйоз не сприймали
Відповідь: Детективна ніч Ну це вже дуже радикально. Вас послухай, так можна й взагалі усю газету закривати, бо там одні графомани. ))))
Відповідь: Детективна ніч Та не цікавить мене Львів-Київ-Одесса... І хто казав, що швидкість 100 не комфортна? Навпаки, дуже навіть комфортна. Йшлося про 160-250, і на "трасі" Львів, та Львів - Івано-Франкове... На таких швидкостях та на наших львівських дорогах, ремонтованих ще за бабці Австрії, навіть гальмувати небезпечно. Шофери з досвідом і спостережливістю знають, що таке на скорості затормозити на "пральній дошці". А ще ж повертати треба інколи. Я хотів лише наголосити на тому, що журналітутки вкотре перебріхують, шо, в принципі, і не дивно. Та й про конструкторські обмеження в мерсах не чув, хоча напевне стверджувати не буду. Принаймі я свого 124-го більше 160-170 і не розганяю, бо вважаю що після того з кожним км/год небезпека зростає в геометричній прогресії. Достатньо, боронь Боже, необережного руху кермом на пару градусів чи більшого камінця на дорозі... Хоча на рахунок Львова-Києва ви праві. Можна. Сам колись на "Динамо"-"Юве" з братом за пару годин проганяли. -- Не відностесь до світу по принципу "я все знаю і розумію, я граф Монте-Крісто" - відностесь по принципу "а може він/вона має рацію і варто прислухатиь до чужої думки"?
Відповідь: Детективна ніч п'яний - тікає... Він на грунтовій витисне з машини все, що зможе - так? не захищаю журналістів - але у цій ситуації на сучасних машинах такі швидкості можливі навіть на дорозі на Івано-Франкове... Інше питання - що людина зі здоровим глуздом так "вбивати" свою машину не буде. -- Стосовно відношення до світу - аналогічна порада навзаєм -- але погодьтеся - будь-яке різке заперечення чужої думки - логічно що викликає спротив? Ви ж заперечили можливість як абсурдну - хоч така можливість цілком реальна? Ну, за винятком того, що у людини зі здоровим глуздом і тверезої - не виникне бажання перевіряти
Відповідь: Детективна ніч Місяць тому їхали в Каліфорнію. Вибрали рівненьку-рівненьку дорогу, де хоч яйце коти.Там швидкість 70 миль, але дозволяється їхати до 80-ти. День, сонячно, пустиня. Поліції не видно нігде, бо траса майже вдень не загружена. Так глянула хіба, чи нема капів на гелікаптерах і розігнала машину до швидкості 120 миль - 180 км. Аж діти в машині поналякувалися. Мені здавалося, що я вже возношуся. Шкода, що ні ангели, ні серафими ще не привиділися. За швидкість 250 км вже тоді краще промовчу.Але то ж тупа Америка. Де нам до України?!
Відповідь: Детективна ніч послуговуючись такими міркуваннями (побудованими на власних відчуттях) і такою чудовою логікою - беззаперечно можна довести, що "формула-1" - це відеомонтаж, будь-які раллі - то журналісти "лохів розводять", а цифри на спідометрі поза двісті - то теж щоб "розвести" покупця... Вітаю! Пропоную наступним кроком довести, що п'яний рагуль на БМВ - герой, а мєнти, що його скрутили - злочинці....