Держава - це не ми!

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем donklass, 10 жов 2011.

?

Кого Ви вважаєте здатним зломати систему, привести країну до справжньої демократії ?

Голосування закрито 6 чер 2012.
  1. Анатолій Гриценко

5 голосів
    17,2%
  2. Арсеній Яценюк

1 голосів
    3,4%
  3. Дмитро Табачник

2 голосів
    6,9%
  4. Левко Лук'яненко

1 голосів
    3,4%
  5. Наталія Королевська

0 голосів
    0,0%
  6. Олег Тягнибок

3 голосів
    10,3%
  7. Баба Параска

1 голосів
    3,4%
  8. "Святий Боже" не поможе, доки МИ усі не почнемо змінювати(-сь)

16 голосів
    55,2%
  1. Yarema

Yarema Дуже важлива персона

Та чхати вони на це хтіли! Їм тепер треба прогинатися перед узурпаторами, бо лише від них залежить бути їм в ВР чи не бути...Від виборців вже більше нічого не залежить...Виборів (в справжньому сенсі цього слова) не буде...
    Отож бо, що формально...Фактично вони вже заручники банди, або більшість є членами цієї банди...
    Скільки не кажи халва... На жаль короткозорість більшої частини українських громадян призвела до того фіналу, що ми маємо...Особисто я не вірю в швидкій кінець цієї влади...

• Подобається Подобається x 3
  2. -Erebus-

-Erebus- Звичний росіянин

Канада не пасує? :)))

• Подобається Подобається x 1
  3. Svjato

Svjato Well-Known Member

Дехто просто не готовий до об'єднання...

4. -Erebus-

Та чому Ви думаєте, що Янек зможе знову перемогти у виборах? Я не можу знайти точну ціфру рейтингу його популярності, але ніде не називають її більше за 20%. А цього йому не вистачить, тим більш шо рейтинг його падає і далі!

5. Ома

Ома Дуже важлива персона

Дивне питання від росіянина. Які вибори? Навіщо тоді рейтинги, якщо виборів немає?

6. Nevermind

Nevermind Просто персона

У нього є великий досвід у фальсифікації виборів.

• Подобається Подобається x 5
  7. Yarema

От наївняк! Та не буде більше справжніх виборів...Це вже всім показали вибори 2010 року в місцеві ради... Як могли регіонали перемогти в переважній більшості областей України, навіть там, де Хам пролетів на президентських виборах 2004 року? Цього не може бути тому, що не може бути ніколи... Лише в кількох областях західної України перемогла Свобода...Батьківщину там, де вона вочевидь мала більшість, просто зняли з виборів...А що там робилось на дільницях? Міліція знову, як і в 2004 році повністю сприяла владі, те ж саме з СБУ і судами... Невже Ви думаєте, що на виборах в ВР в наступному році ( якщо вони взагалі відбудуться) у опозиції буде хоч єдиний шанс зібрати більшість? А до президентських виборів ще довгих 4 роки... І чхати їм на всі рейтинги, як чхали вони на результати екзитполів в 2004 році, коли Кідалов тупо приписував перемогу Хамові...

8. -Erebus-

А на майдан не вийдете ще раз? Щож... тоді або в Канаду, або так і далі жити... Точніше не жити, а існувати!

9. kjk

kjk Дуже важлива персона

вийти на майдан?
    заради чого

10. -Erebus-

Прибрати Янека, якщо чесно він піти не захоче!

11. kjk

kjk Дуже важлива персона

і кого замість нього
    може ще раз Юща
    або чесну Тимошенку
    чи якогось Олєжика ?

• Подобається Подобається x 2
  12. -Erebus-

Іноземного фахівця не хочете? :) Когось з Німеччини наприклад!:preved:

13. donklass

donklass Well-Known Member

Да,я це знаю,до того ж вважаю,що Ви могли б стати гарним державним діячем.

Раз Ви дали згоду, то опишу схему.
    Схема повинна бути простою та ефективною і розділятися на декілька етапів.

Робоча назва "Закон про передвиборчі обіцянки".

1.Необхідна робоча група не меньш 33 осіб.
    Кожен повинен задекларувати участь в групі, направивши Вам приватне повідомлення.
    Вважайте, я його вже задекларував.

2.Рабочая група готує тези закону (основа - які обіцянки можуть бути присутніми у передвиборчій програмі і відповідальність за її невиконання).

3.Ви створюєте тему і виставляєте на обговорення тези по мірі їх формування.Участь в обговоренні
    є підтвердженням того, що учасник форуму делегує від свого імені підготовку питань по темі робочій групі.

4.В кінцевому варіанті Ви спільно з робочою групою формуєте тези в блок і цей варіант віддається юристам для правильного правового оформлення.

5.Готовий варіант тез з переліком email-адрес всіх депутатів ВР виставляється в темі і кожен учасник обговорення робить розсилку з повідомленням від імені форумчан, що беруть участь в обговоренні теми.Крім цього, розсилка робиться за адресами основних інформаційних каналів і телепрограм політичних шоу. Можливо ще додати громадські організації.
    -------

До моменту розсилки керівник робочої групи, тобто Ви, як і будь-який інший учасник групи, повинен повністю володіти темою і вміти обговорювати будь-яке питання, що стосується її, в т.ч. на ТВ політичних шоу, у жодному випадку не втягуючись в обговорення інших питань, які не стосуються теми (це важливо).
    Чому це важливо?
    Тому, що професійний політик може розмірковувати на будь-які теми, заплутуючи і вивертаючи суть і в кінцевому підсумку схиляючи думку на свою сторону, чого не можна допускати, оскільки, якщо шанс у нас і з'явиться, то він буде один (у всякому разі за цією схемою) .

Я запевняю, що об'єднавшись, ми можемо дуже багато зробити, принаймні в питаннях, які не роз'єднують громадян України. І чим більше буде об'єднуючих тем, тим краще.

14. Yarema

Заради повернення чесних виборів, принаймні...А далі нехай виборці визначаються...Якщо Ви не бачите достойної кандидатури, то це ж не привід махнути на все рукою...Якщо будуть вибори, то буде і можливість щось в цій країні змінювати...

Проте, я не вірю в можливість нового Майдану...Влада не дасть змоги зібратись більш-менш великій кількості людей, по-перше. Бо вона засвоїла урок 2004 року...А по-друге, я не вірю, що деморалізована опозиція здатна зібрати велику кількість людей на протест... Тепер найменші спроби громадянського спротиву, перекриття шляхів, блокада держ.установ тощо, буде каратись в судовому порядку...Таким чином владі вдасться ізолювати найбільш активних...

Отак само німці привели до влади Гітлера, скинути якого потім для них стало неможливим...Це зробили лише зовнішні сили...Янукович, звичайно, не Гітлер, але логіка подій розвивається саме таким чином... От вам і результат противсіхства, про який багато людей попереджали задовго до такого фіналу...

15. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

Оу...
    "Пропало фсьо!" стає народним гаслом? Чи лише БЮТівським?

16. ovod

ovod Well-Known Member

цікава ідея.....

---------- Додано в 09:05 ---------- Попередній допис був написаний в 08:48 ----------

нюансів багато, але хотів би бачити реалізацію....:good:

17. Ravin

Ravin Well-Known Member

А как-же Родина?:scratch_one-s_head:

18. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

На торенті дивилися?

19. ovod

ovod Well-Known Member