Да вы прям новую демагогию для политиков изобрели. На вопрос "что делать?" два слова и сокращения. Для начало нужно укоротить население и границы до размеров с Грузию.
Так пан того і хоче! Але до речі - це не обов'язково! Більшість реформ можливо провести, як в Росії, так і в Україні.
їх реформи можна хоч в Росії провести але не при вашій владі і не при нашій українській владі а змінити владу ні в нас ні в вас вже не вийде у вас свої причини, у нас свої яке би не було покращення, юговосток проголосує за ісконно русского кандідати нашо воно потрібно яка користь із тих регіонів, якщо де-факто вони й так Росія
..ну от не розумію, як це на практиці робиться, в дії?. як це може все суспільство одного про щось питати і що це дасть?.. Як на мене, то ніде у світі ніхто не питає, ну хіба що судити можуть якщо вже надто неуспішний виявився. Не подобається людям що робиться- вотум недовіри і обирають конкурента, когось кращого. У нас так теж зробили. Не сподобався - обрали "кращого".. ну, кращого з тих що захотіли, що були в наявності і зайшли мільйони які треба було заплатити щоб потрапити до числа тих, з кого вибирають.
Щурі першими втікають з корабля...І окрім того, на мою дилетантську думку, дорогий газ робить неперспективними хімічні активи Фірташа...Він своє хапнув в 2010 році, коли став багатшим вшестеро, а тепер не чекаючі, коли смажений півень клюне в сраку, "гострить лижі" за прикладом Черновецького...Хитрі і розумні євреї...Знають, коли треба "воврємя смиться"... А навіщо? Хіба зараз ВР щось вирішує? А тим більше опозиційні депутати? Їм що, знову захотілося отримати по голові?
Всеж таки Верховна рада - це законодавчій інститут і в нас є два шляхи - через протестні акції або через законодавчі ініціативи. А от як вони на ті ініциативи будуть реагувати,це друге питання. А далі ми зможемо повсюди в мережі виставити списки депутатів,які не реагують на звернення,є брехунами і не хочуть виконувати свої виборчі обіцянки.Крім того можно буде написати розгромні статті і теж розмістити в мережі,а посилання на них я зможу розмістити у Вікіпедії. Адже всі депутати формально є народні обранці...
Я не проти... Навіть відправляв... за порадою однієї працівниці одного комітету у ВР (дуже вона вже була зацікавилася пропозицією)... А віз і далі там... Але якщо хоч одна з ваших пропозицій була розглянута в парламенті - я готовий приєднатися до формування тексту пропозиції у багатьох сферах... Задавайте темп - я приєднаюся. Ви знаєте, що я завжди тримаю слово...
щось я таке чув, що штати заблокували рахунки нашим олігархам... Це правда? Може гамериканці нам допоможуть щось змінити? хоч раз допоможуть...
щось я таке чув, що штати заблокували рахунки нашим олігархам... Це правда? Може гамериканці нам допоможуть щось змінити? хоч раз допоможуть...