вся проблема в тому, що ніхто чомусь не хоче з політиків признатися, що ми починаємо жити в борг як американці... і ніхто не хоче сказати, що потрібно відмовитися від всяких там траншів... зменшити пенсії і зарплати в два рази... що треба всім разом почати працювати...за просто так... і через 10 років шось буде.... це ніхто не зробить бо тоді таких політиків ніхто не вибере... цього не зробила тимошенко... цього не зроблять і зараз... бо якщо це поставити у передвиборчу кампанію то навряд чи хтось підтримає... п.с. а про олігархів я вже писав... будучи там мало хто був би інакшим....ніж вони.... http://www.youtube.com/watch?v=hTYCQPcqSxU&feature=related
Для Ovod. Що до олігархів, скажу так. Всі їх статки побудовано на брехні, на обмані суспільства, на умінні домовлятися з владою, тобто, на паразитизмі. От скажіть, чому не називають олігархами Білла Гейтса, Стіва Джобса? Та просто тому, що ці люди заробили свої статки розумом і напруженою працею, а не вмінням домовлятися з владою і врешті-решт підминати її під себе.Пока у нас існують олігархи, до тих пір не з'являться Білли Гейтси і Стіви Джобси.Чому немає олігархів в Грузії, Польщі? Скажу далі. Наприклад, я влада, а Ви підприємець, що займається, наприклад, сільськогосподарським бізнесом. Якщо я візьму під гарантії держави кредит, укладу з Вами угоду, надавши можливість навчання за кордоном, покупку необхідного устаткування, іншу фінансову підтримку, ринок збуту, до того ж дам можливість все це господарство з часом викупити? Крім цього Ви будете знати, що сукупний податок від діючого виробництва становитиме не 42% (найвищий у світі, не рахуючи корупційного податку та інших витрат), а, скажімо 10% і правила встановлені одні для всіх (нема "дахів" і " кришуємих "). Чи буде у Вас стимул працювати в таких умовах? Подібних політиків, як мені здається, люди підтримають. А зараз нам просто необхідно вибрати хоча б одного, того, хто зможе запустити процес заміни системи, яка нічого спільного не має з демократією. Що, ми не в змозі вибрати і поставити на верхівку влади для початку одного, якого визнає вся Україна (не беру до уваги фанатиків різного штибу)?
Плутаєте... В Україні подвійне громадянство НЕ ЗАБОРОНЕНЕ!!! Ця юридична колізія сталась внаслідок невірного перекладу одного речення при прийнятті Крнституції. Спробуйте перечитати архів стенограми засідання ВР під час прийняття Конституції...
краще гірка правда ніж підсолоджений хрін.... ..... своєю монополією компанію гейтса визивали в антимонопольний комітет шоб відкрив код операційної чи шось типу того... а ціна на операційну систему при такій масовості мала б ставати меншою, тобто чим більше користуються нею то тим більше спадає ціна.... вона взагалі мала б ставати копійковою тоді і не було б піратства..... п.с. ше чув шо коли хотіли піднести більший податок в сша то гейтс сказав шо перенесе центр фірми в канаду і буде платити податки там...і всі заспокоїлися.... не знаю наскілько то правда, але колись проскакувала така інформація...
ви впевнені шо їх немає?.. це як всі були рівні в срср..... вигідно.. але тих 10% ще треба встановити.... і якщо це зробити масовим то зменшаться доходи в бюджет... і декому доведеться їсти тіко мівіну... і звідки візьмуться такі умови як покупка устаткування, фінансова підтримка, навчання закордоном, якщо бюджет почне зменшуватися за рахунок менших податків? з траншів? це хіба можна робити на рівні малих підприємств... для цього доведеться робити те що я описав вище.... зміна самих законів по податках мало шо дасть, якщо ми і далі будемо жити в кредит... ---------- Додано в 08:12 ---------- Попередній допис був написаний в 08:08 ---------- тільки ця дія на жаль не поможе.... це показав приклад ющенка.... міняти систему це значить "міняти" людей... а один цього не в силі зробити.... точніше якраз навпаки його поміняють...
В мене таке питання: для чого в опитування включати мертвих вже людей (це про бабу Параску). Чи цей пункт з підтекстом - "Кого Ви вважаєте здатним зломати систему, привести країну до справжньої демократії ?" в значенні "в кращий світ"?
Ого! Тобто ви вважаєте що Біллі Гейтс веде чесний бізнес? Тобто скупати виробників ПО і змушувати їх писати свої продукти виключно під Віндовс, а потім впаривати свою недороблену глючну фігню (віста) за 1000 баксів і більше - чесний бізнес? Хм... І ще можна продовжати і продовжати тут - просто це трохи офтопно!
А як бути з цим? Так що нічого я не плутаю. При бажанні відповдні Державні органи можуть позбавити громадянства України, любого, хто хоче одною задницею сидіти на двох стільцях.
і що, в Польщі чи Грузії є Біли Гейтси? Нє, я з вами згоден, але логічний ряд якийсь недолугий вийшов. ---------- Додано в 11:31 ---------- Попередній допис був написаний в 11:23 ---------- на мій погляд - це повна утопія . Всі можливості змін на краще вже профукані. У ВР сидить крупний капітал, тому законодавчих змін на краще не буде. Капіталістів можна тільки примушувати ( як це зробили афганці ). Все решта - дитячі забавки: обирайте достойних, супер достойних, мега достойних, ні до чого це не призведе.
Плутаєте! Ви стверджували, що Я Вас поправив, та запропонував копнути глибше. Навіть підказав де копати. Але Вам ліньки, от Ви і перескочили на зовсім іншу тему - на позбавлення громадянства, так і не довівши наведеними витягами його (подвійного громадянства) неможливість. Але припустивши, що за деяких умов його можна позбавляти... Почніть із Конституції. Раджу... ЗІ. Зможете логічно пояснити, чому ВВІРи та УМВС не витурюють з України ні закарпатських мадяр, ні кримських росіян, котрі мають по два пачпорти?
але це не означає що все втрачено... і нічого не тре робити... вихід можна шукати, але треба більшою кількістю, а не одиночкам... кожен по своїх можливостях, кожен на своєму місці....бо всі в політику не підуть... тре бути професіоналом в тому шо ти робиш... і може шось наладиться.... спочатку моральна і соціальна революція в "умах", а тоді вже в політиці.... бо немає смислу міняти одних чиновників на таких самих... чиновники з космосу не прилітають.. вони беруться з людей... і які люди - такі і чиновники... просто блат в 100грн. на вищому місці перетворюється в 1000 чи 10000грн....от і все...ніякої різниці немає - шо тут, шо там людина та сама...
я і не говорив, що все втрачено... я говорив, що старими методами вже нічого не змінити неможливо , на мій погляд, виростити громадянське суспільство у відриві від держави. Це по-перше. А по-друге, якщо ми нічого паралельно не будемо змінювати, ми ризикуємо тим, що нас всіх з потрохами продадуть до тих пір, доки ми виростимо це освічене і розумне суспільство.
Для ovod. Як Ви думаєте, чому в США при податковому навантаженні в 15.6%, в Канаді в 9.8%, в тій же Грузії в 20%, збирання податків на порядки вище? Чому в Німеччині, наприклад, на підтримку малого та середнього бізнесу цього року виділено понад 30млрд. євро, а у нас 18млн.грівен і то, тільки на папері. Просто створювані умови - це частина системи. Що відносно Ющенка, я вважаю, що тоді суспільство зробило правильний вибір. Або Ви вважаєте, що більш правильним було вибрати Януковича? На жаль, Ющенко, в силу своїх людських якостей, виявився нездатний зламати систему (на відміну від того ж Саакашвіллі). Він пішов на компроміс з системою, ставши при цьому її частиною.І це не наша помилка, хоча розплачуємося за неї саме ми. Для TesTanya. Останні два пункти додав levandivka, хоча, ймовірно, щось подібне додав би і я. Для-Erebus-. Білл Гейтс веде бізнес відповідно за американськими законами, які діють для всіх. У нас же зараз закони приймаються за помахом руки Чечетова.І скажу так.Коли б ці закони стосувалися тих, хто їх приймає, був би зовсім інший підхід. Для Real. Ні, ані в Польщі, ані в Грузії поки немає Біллів Гейтсів, але вони обов'язково з'являться. Бути може і утопія, час покаже. І наостанок.Сьогодні був винесений вирок Юлії Тімошенко.Цим Янукович показав (хоча куди вже більше), що влада не рахується з суспільством абсолютно.
А цікаво який в нього зараз рейтинг у державі за данимі закордоних статистичних агенств? Знаходячи іноді там дири! А Ви думаєте він її хотів зламати? Чому?
На це вказують і його діяльність с приводу Голодомору і присвоєння звання Героя України Степану Бандері і лікарня майбутнього і де-що інше.Але в цому не було системи,я вважаю,що,получивши владу,він розгубився і не знав,що з нею робити,вважаючи,що треба дати лише напрямок і всі його підтримають.Але так не буває,тому й він скотився до банального "мессії",виправдовуючі себе і насправді не думаючі про суспільство.
лишилося тільки таку систему створити в нас.... тобто треба жостко все взяти під контроль? не знаю може й так... хоча напевне в ющенка була інакша ситуація.....він же давав якісь там обіцянки попередньому режиму.... ---------- Додано в 16:37 ---------- Попередній допис був написаний в 16:29 ---------- я і не говорив, що у відриві))))... мінятися треба зі всіх сторін... тільки неможливо когось сильно розумного запхати в президенти і най тепер робить так шоб нам було добре, а ми - народ будемо його контролювати...