Дерев'яний каркасний будинок

Тема у розділі 'Будівництво, ремонт, нерухомість і господарка', створена користувачем Levko, 30 бер 2013.

Спонсор розділу - Енциклопедія новобудов: Енциклопедія новобудов
  1. tatotakisami

tatotakisami Member

Вам також хочу відповісти.
    Я вже писав про те, що економія при будівництві дерев'яних будинків призводить до їх ненадійної експлуатації. Отже дерево дешевим матеріалом не варто вважати. Чим товстіший стовбур деревини тим міцніший будинок. Також важливий момент це рознесення навантаження по кутах несучих конструкції. Відомо, що ідеальний проект дерев'яного будинку має бути рознесений по площині більше ніж у висоту.

2. tatotakisami

tatotakisami Member

По перше я нічого не рекламую. Тема про дерев'янінні будинки. Тому хочу висловити свою думку. Я прихильник таких будов.
    Що до мікроклімату. Мове йде про те, що в середині приміщення із дерева в літню спеку ви будете відчувати прохолоду. Повірте кондиціонер зовсім непотрібний. А зимою, тепліше, за рахунок низької теплопровідності деревини.

• Не погоджуюся Не погоджуюся x 1
  3. Pavel Chavyr

Pavel Chavyr Well-Known Member

У мене цегляний будинок і влітку доволі прохолодний, а взимку достатньо теплий.
    А ось покрівля з шиферу, в нього теплопровідність навіть нижча, ніж у дерева. Однак на горищі зараз зовсім не прохолодно. :)
    Тут значно більше залежить від правильного проекту, розрахунку. Ви ж кажете так, ніби дерев’яні будівлі вже самі по собі теплі взимку й прохолодні влітку. Не вводьте людей в оману.

• Подобається Подобається x 1
  4. tatotakisami

tatotakisami Member

Для особливо кмітливих. Проведіть експеримент. Візьміть любу цеглу та кусок дерева, можна на половину тонший ніж цегла. Покладіть на деякий час на сонце. Цегла прогріється з двох сторін. Дерево з одної. Шифер на вашій покрівлі це ваші проблеми. Знаєте покрівельні матеріали які в своїй основі містять азбест це шкідливо для здоров'я. Більше того мова йшла про стіни а не покрівлю !!! Самі по собі дерев'яні будівлі не є теплі і я такого не казав. Однак потрібне опалення.

5. manur

manur Well-Known Member

...найнадійніший...
    ...в будь якому...
    ... будь яку...

Шановний, Ви пишете про серйозні речі, ви не комік, і я більш ніж впевнений, що у вас нема наміру спеціально писати суржиком.

Отож, раз ви вже туй послуговуєтеся українською мовою, то, як на мене, доцільно уникати в текстах русизмів.
    Дякую за увагу.
    З повагою

• Подобається Подобається x 1
  6. Picasso

Picasso Німий фільозоф :)

:facepalm::suicide:
    Насмілюсь запитати, а єрозія клавіатури не починалась? Кирилична "е" знаходиться під циферками 5 та 6, на одній кнопці з латинською "Т". То так, придирка до реклямки ))))
    То, напевно, якась туфтова компанія, якщо не має пару гривень на рекламу. Адмін вже стоп'ятсот разів пояснював, що реклама тут недорого. Га? :superman2:

• Подобається Подобається x 2
  7. Natti

Natti миється в бані

Я в захваті від дерев'яних будиночків!
    Якщо людина бажає справді допомогти,нехай чи то рекламує себе,чи що інше. В Європі це нормально така допомога.

8. Ostapio

Ostapio New Member

Я ще як варіант заміни каркасного дивився на будинок з СІП панелей ( канадські будинки ), тут є на українській мові детально Технологія SIP
    Але ще вагаюсь, бо хочу більше інформації почитати. Був в 2012 у родичів в Канаді, так вони вже 30 років в такому будинку живуть, вроді задоволені. От в червні знову їду до них на весілля, так більше розпитаю :)

9. svat

svat миється в бані

Слухайте ви мене так зацікавили. що я аж загорівся бажанням свою хату побудувати напенвне взиму буду шукати майстрів, та перед тим хочу глибше копнути. Я бачу то із самих тюків, а я пам"ятаю мазанки з глини соломи, кізяків, і ще чогось, заливались у стіни.

10. Danjaaa

Danjaaa Member

Согласен дом действительно прочный и имеет много плюсов. Мне строили дом сотрудники этой компании simpeksdesign.com.ua в позапрошлом году. Занималась проектировкой дома и дизайна - Булыга Юлия Александровна. От дизайна проекта до полной реализации. Цены у нее каждый год стоят на месте. Поэтому вышло не слишком дорого. simpeks 1.jpg

11. masaryk

masaryk New Member

А які фірми, які будують зруби і деревяні каркасні будики, у Львові і області найкращі?

12. JessikaKet

JessikaKet миється в бані

В Канаді дійсно такі будинки надзвичайно популярні, звідти ж і технологія в Україні з'явилась. Але я думала, что в нашій країні будівництвом каркасних будинків по канадській технології тільки компанія Екопан займається, виявляється що є й конкуренти. Не бачили ще відгуки людей, що замовили будівництво?

13. Orestov

Orestov миється в бані

Дерев*яні будинки - то є моя слабкість) також подобаються дуже, а особливо зрублена банька то взагалі класс!

14. Lillq

Lillq New Member

Не здує вітром і не потопить дощем! Головна принаймні на то сподіваємось,:):):)але місце надзвичайне,просторий дім -то моя здійсненна мрія!

15. NikolayZaruba

NikolayZaruba New Member

Я зараз заказав проект карксного дома, але міркую що краше сходи з дерева чи металу, кажуть що деревляні сходи с часом дуже скрипуть.
    Зараз більше віддаю перевагу металевим сходам
    Металлические лестницы отличного качества по оптимальным ценам с возможностью подбора ширины и высоты ступени

16. DarynnnKa

DarynnnKa миється в бані

17. Alisa Freemas

Alisa Freemas миється в бані

Стільки балачок про забудівлю. Краще зайдіть на сайт, де все гарно розписано і самі собі висновки робіть. Ось, наприклад - Строительная компания «Вуд-Инжиниринг» Тут будують будиночки не тільки з дерева, а й з цегли, газоблоку і т.ін. А з приводу пожаронебезпечності- то зараз будують по новітнім технологіям, які дозволяють пожаростійкість будівлі доводити до максімуму. А я вважаю, що дерев`яні споруди краще смотряться і в таких будинках дихати легше, бо природний матеріал.

18. Roman Lion

Roman Lion New Member

Мої знайомі зараз взяли за підрядника компанію "АртХаус Буд". Дуже задоволені в них по їхніх словах, весь цикл робіт. Детальніше тут , а тут вони розповідають про каркасні будинки.

а де твій аватар? :)