Депутаты приравняли коммунистический флаг к государственному

Тема у розділі 'Міжнародна політика', створена користувачем bayard, 21 кві 2011.

1. ГРАНД

ГРАНД Дуже важлива персона

Почекайте. Я ж Вам намагаюсь показати наслідки та сухий залишок. Тобто те, що маєм в реальному житті, а не в теорії, нехай навіть самій красивій. Для цього існує прислів"я "Почали за здравіє, а скінчили за упокій". Тобто для нас нині живучих важливіше є не красивий початок процесу, а те до чого він призвів, і з чим ми маємо справу. Чи не так?;)

2. Добряк

Добряк Well-Known Member

Якщо для тебе важливий результат, тоді більшість того, від чого в тебе прокидається відчуття гордості - неважливе.
    УПА - не призвела ні до чого суттєвого
    незалежність - не призвела ні до чого суттєвого
    спілкування на форумі - не призвело ні до чого суттєвого

3. ГРАНД

Ви не помітили що я до Вас звертаюсь на ВИ? Хоча судячи із Ваших відкровень у інших розділах, Ви мені годитесь майже у внуки.
    Ну то ладно. Як хочете.
    Результат важливий в будь якій справі та діяльности. Бо будь яка діяльність спрямована саме на результат. Навіть міжстатеві відносини мають певний результат. Ви сумніваєтесь? А вже який той результат виходить, то інша справа. На один із них Ви можете подивитись в дзеркалі.А той хто вважає смисл свого життя не в досягнені якогось результату, то пуста людина. Навіть самі думки які приходять в голову вже є процесом започаткованим головним мізком для досягнення якогось результату у вигляді якоїсь ідеї, думки, плану і т.п.

4. Добряк

Добряк Well-Known Member

мене, більше, цікавили і будуть цікавити не наслідки. я вважаю, що це закономірне.
    мене цікавлять мотиви. чому саме так ане інакше. ось це для мене більш важливо

[OFFTOP]а звідкілля ти знаєш, що мені не 60 років? цього, насправді, ніхто не знає.[/OFFTOP]

5. ГРАНД

ага. Значить таки результат це не щось неважливе, а кінцева мета будь якого процесу. Тоді для чого було мені закидати в попередньому дописі це як провину? Не красиво получається.

Во!!! Браво. Потихеньку підбирамось до головного.

[OFFTOP]Можливо і помилився. Приношу свої вибачення вам. але думаю мотиви (які для Вас важливі) Вам зрозумілі.[/OFFTOP]

6. forester

forester Well-Known Member

В том, что под видом "возвращения народу его истории", произошло отвергание части своей истории и "прививание" нового видения. Я и тогда не понимал, не понимаю и сейчас, почему "новую" историю необходимо было доносить до народа за счёт унижения истории "старой"?
    Почему нельзя было признать, то что, было "так", но было и "вот так". Это ни хорошо и не плохо, это выбор наших предков - как могли так и жили и мы уважаем их за ЛЮБОЙ выбор. Но мы жить будем иначе.
    Почему нет? Зачем нужно строить новое государство разрушив "до основания" связь с прошлым? И что можно на этом построить?

Ну, машут комунисты красными флагами, ну и пускай машут. Почему они это делают? Да просто верят люди в то, что раньше было лучше. И у них есть право так считать. Только вместо запретов и упрёков в их сторону, нужно сделать так, что бы любой коммуняка скрипя зубами признал, что именно сейчас лучше, чем было при Сталине. Что именно сейчас у них есть возможность самовыражения, обеспеченная старость, достойная зарплата, уважение к своему государству и вера в его могущество.... Но, ведь, этого всего нет. И мы, дети и внуки тех, кто ходит с красными флагами по площадям этого сделать не смогли. Так имеем ли мы право упрекать тех, кто и государство своё как умели построили и в войне выстояли?

7. Mr. Blick

Mr. Blick Дуже важлива персона

Не "старой", а "брехливой". Тому, що, якщо Богдан Хмельницький не з'єднував Україну з Московією, Іван Мазепа був нормальним українським політичним гетьманом, Симон Петлюра законним міністром уряду УНР, а Степан Бандера патріотом та борцем за незалежну Україну, то, вибачте, та "часть історії" виявляється повною стовідсотковою брехнею від давніх часів до сучасності. До того ж брехнею, видуманою в інтересах ворожої держави - Росії. І що з нею робити, як не викинути на смітник ?

8. forester

Менталитет дело инертное. Но что такое "совковый"? Всё таки, даже те, кто прожил полжизни при коммунистах, сейчас уже совсем другие люди. Ибо каждый из них понимает, что то, как было раньше, сейчас уже не будет.

Разумеется, что лет через двадцать, со сменой поколений, изменится и общественное мнение. Вопрос только, каким оно будет?

9. forester

Ой, не смешите мои тапочки. Помню я историю с подделкой фотографий на выставке посвящённой Голодомору.
    Или Вы верите в то, что всё, что сейчас слышите это совершеннейшая правда?

10. Оникс

Оникс Well-Known Member

Хочу отметить в очередной раз, что пересмотр, переосмысление истории происходит и в России. Исторические реалии бурно обсуждают на российских каналах. Разница заключается в одном - украинцы не считают нужным вмешиваться в российские процессы.
    Нам много десятилетий преподносили не историческую историю, в том числе и военную...

11. Mr. Blick

Достатньо того, що я знаю, що російська історія, яка нав'язувалась нам, як наша, брехлива на сто відсотків. Не взагалі брехлива, а саме у тому, що стосується України брехлива на сто відсотків. Тому, що була продовженням ідеології. Ідеологія, яка повинна була довести, що місце України у складі Росії усіма правдами і неправдами.

12. forester

Да разве в этом дело? Ну, считаете Вы, что вся история взаимоотношений Россия - Украина ранее была лжива, ну так считайте. Но, ведь есть и те, кто считает, что прежняя история самая правдивая. Так кто из вас более правый? Кто может похвататься истинностью "своей" истории?

13. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Для "понимания" потрібно хоча би вивчити творців "старой истории", основоположниками якої були німці - Єкатєріна ІІ та Герард Міллєр. Вони зібрали силою всі історичні матеріали в підкорених суздальцями народів (від українців до бурятів) і почали створювати вигідний для імперії історичний міф на шкалт того, що Пакта Молотов-Ріббентроп не існувало, а Суздальщину створили слов'яни.

14. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

"Истинность" захована під сьома замками в зібраних по всьому світу силою архівах Суздальщини.

15. Mr. Blick

Є такі. Але тут важливо хто є хто. Ті, хто вважають, що минула історія найправдивіша, вважають, що й срср був найкращою державою та їх рідненькою батьківщиною, а росіяни-українці один радянський народ. І з ними я не збираюсь шукати спільної правди. Або, або. Їх Україна з моєю несумісна.

16. Добряк

Добряк Well-Known Member

а є такі, шо вважають початко історії україни трипільску культуру, що ісус був українцем, разом із чінгізханом, буддою та іншими.
    лікуватись треба вчасно

17. Оникс

Оникс Well-Known Member

А кто-то уверен. что богоматерь говорила по-русски, и русский язіе проматерь всех язіков земли...;)

18. Добряк

Добряк Well-Known Member

я же написал, что лечиться надо в овремя.
    не читать, тупо заглатывая буквы, а думать. сидеть и думать над каждым прочитанным предложением и словом.
    заявления, подобные сабжу, это всего-навсего сигнал о том, что нация отуплена до предела.
    сраться из-за каких-то кусков ткани, из-за языка общения или из-за идолов, которым поклоняться - глупо, по-моему.
    скоро жрать нечего будет, а делиться не будем друг с другом, видите ли он анархист, а я белый скин. не дам я ему хлеба
    оглянитесь вокруг блин.

19. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Він страждає від жалю, що в болотах Суздальщини археологи нічого достойнішого не знайшли крім примітивних поховань угро-фінських меря рівня 8 століття.
    Добряк, вивчи хоча би ази історії Кам'яної могили. Це тобі буде трошки корисніше ніж міф про Гастелло.

20. Добряк

Добряк Well-Known Member

слухай, вчи своїх онуків, ага?

а де твій аватар? :)