Депутаты приравняли коммунистический флаг к государственному

Тема у розділі 'Міжнародна політика', створена користувачем bayard, 21 кві 2011.

1. Mr. Blick

Mr. Blick Дуже важлива персона

На жаль, від ваших отмазок факт того, що вас часто стали називати українофобами нікуди не зникне. :pardon:

2. Luna

Luna змИючка - сокровище :)

Де відмазки? Всі ж погоджуються, зая. Для таких, як ТИ - я н е тільки українофобка, я ще й Баба Яга. Будеш погано поводитись - станеш павуком, дивись мені...:))
    ХТО називає? Ти, Гранд, Торро та Самойлович?Дивно було б, якщо б ви нас з хлібом-сіллю зустрічали)))

3. Mr. Blick

[OFFTOP]Баба яга не ти. Баба яга тебе з'їсть, а клеврети кісточки обгладають. З ними тільки я можу розібратись. Але мене там назавжди забанили. Хоча.. здається, я про це вже писав. :)[/OFFTOP]

Знаєте, любі друзі, мене зовсім не дивує, що ви люто заперечуєте, що ви українофоби. Я бачив в інтернеті і таких кадрів, які щиро писали щось на кшталт - "я ж патріот України! я хочу, щоб вона скоріше поєдналася з Росією, я ж патріот усього нашого великого народу! Я не люблю не українців, а тільки отих нациків, які нас роз'єднюють".
    Тож зізнання у любові до України людини, яка не бачить українофобії Табачника чи Кирила мене не дивує. :)

4. Luna

:))Ну...не з"їла ж))) І клеврети не наближуються))
    А тебе забанили, бо дурний. Не тре було вискакувати з галасами, це ми вже всі звикли, що галасуєш, а там люди вирішили. що хворий..)))
    Може, таки не заперечувати? Ну станете ви з грандом мене українофобом вважати - світ н еперевернеться)

5. Седой

Седой Well-Known Member

Значит таки нет фактов агитации московського попа.:))

6. Степаныч

Степаныч Дуже важлива персона

Знаєте, любий друже, мене зовсім не дивує, що Ви мої, зокрема, дописи розцінююте як "люте заперечення".

7. Mr. Blick

Не перевернеться. Але може інші наші форумчани, твої любі друзі, почитають-почитають та теж зроблять висновки. :)

8. Luna

Звичайно) Вже давно зробили, бач - з тобою майже ніхто не розмовляє, крім твоїх однодумців ? Знаєш, чому? Бояться, як на Одеському.

9. Седой

Седой Well-Known Member

И что тогда произойдёт?;)

10. ГРАНД

ГРАНД Дуже важлива персона

Є.
    Це свідома обмовка. Такий собі витончений плювок в бік незалежної України. власне те ж саме робить і табачник і Луна зі степаничем.

11. Luna

Так уже умоляют все - дайте же доказательства)))
    Ну..не хотите - как хотите.
    Гранд, я подозреваю Вас в блондинстве! Защищайтесь))

12. Седой

Седой Well-Known Member

Титул Филарета звучит Патриарх Украины-Руси.А его никак нельзя обвинить в украинофобстве.:))

13. Степаныч

%-):dash::sarcastic::hang1::good2:

14. Степаныч

Я вот тут параллельно смотрю по "Украине" фильм потешный "Заяц по-берлински", Так в нем есть герой такой, особист, ст.лейтенант Клячин. Так он всех в шпионаже подозревает. Ну выкопаный собирательный образ Блика-Гранда-Самойловича-Прокопа, только с маузером.:))

15. olegp

olegp миється в бані

укроэтнос- сокращение от украинский этнос, к нему относятся украинцы,
    элементарно, Ватсон

16. Luna

:o Если отвлечься от выкристаллизованіх украинских генов у отдельных форумчан, к какому єтносу ы отнесете всех остальных, у которых в крови коктейль?

17. forester

forester Well-Known Member

А что делать? Их, большевиков, всех по одним лекалам делали. Они другой жизни не знают; основной постулат: кто не с нами, тот против нас.

Кстати, тот, в фильме, ещё не плохо кончил - с глузду двинулся. А могли и растрелять...

18. ГРАНД

ГРАНД Дуже важлива персона

http://www.youtube.com/watch?v=11-WFX1g7B4&feature=player_embedded

:)):)):))
    БРАТСТВО збирає колекцію червоних прапорів. Відео

[​IMG]БРАТСТВО поповнює колекцію червоних прапорів із державних установ. Усі бажаючі долучитися мають зняти червоний прапор із будь-якої державної установи, зафіксувати це на відео й отримати 100$.
    Заявки щодо поповнення колекції приймаються протягом 9 травня з 11:00 до 15:00 за тел.: 068 361 83 03.

19. Седой

Седой Well-Known Member

Корчинский известный провокатор.Хрен он заплатит 100 баксов за флаг.:))

20. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Сєдой, ну вижміть з себе хоч залишки логіки, бо всяка проповідь є завершеним фактом агітації.
    Добавимо до них ще й
    А до цього ще й Анджей та ...
    Не така якась Україна для представників та захисників окупаційної сторони. Звикайте Сухови, далі ще дивніше буде для вас.

а де твій аватар? :)