Депутаты приравняли коммунистический флаг к государственному

Тема у розділі 'Міжнародна політика', створена користувачем bayard, 21 кві 2011.

1. ГРАНД

ГРАНД Дуже важлива персона

Цей "набір штампів" є базовими речами на яких побудовано сучасну цивілізацію, яку ви совки називаєте загниваючим Западом, Золотим міл"ярдом і т.д. А Ви совки москвини цього до сих пір не можете осягнути своїми маленькими рабськими мізками. Тому цілком природньо, що Ви не бачите логіки, а тільки те і робите, що прозябаєте в гівні і вилізати з нього не маєте ані наміру, ані можливостей.

2. Luna

Luna змИючка - сокровище :)

Мамадорогая! Блик - стоик либеральный!)))

3. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Це все для них, як було колись конфуціанство для монголів. Тому вони святкують "день пабєди" і ніколи не згадують про ганьбу їхньої нації на Сенатській площі в 1825 році, де була спроба перевести бувші угро-фінські племена на європейську культуру.

4. Седой

Седой Well-Known Member

Желчь аж выплёскивается наружу.И пена со рта летит.:))А Вы дэ прозябаете Гранд?:))И какого объёма Ваш мозг?:))

5. Седой

Седой Well-Known Member

Хто зна чем бы закончилось если бы спроба на Сенатской площади получилась бы удачной.

6. Седой

Седой Well-Known Member

А почему бы и нет.Новое течение в философии-либеральный стоицизм.А Блик-новый Зенон.;)

7. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Потрібно це словосполучення передати на той світ Зенону Кітійському. Хай помучиться в догадках.
    По Черномирдіну - наш народ, що не почне будувати, а завжди виходить більшовизм. З часів "боголюбського" ви привикли лиш до рабського "єдіноначалія".

8. Luna

Так я -то тут при чем? Блика в авторы)

9. ГРАНД

ГРАНД Дуже важлива персона

Що можна порадити Вам в цій ситуації. Сходіть до лікаря- фіброгастроскопіста. він зможе відкачати зайву жовч у Вас. А от стосовно піну у рота, то вже інший лікар Вам потрібен. Це схоже на епілепсію.
    Диву даюсь з такими болячками і Ви ще сидите у компьютера?о_О Не бережете Ви себе.

Сидемо ми завдяки вашому совко-московству в тім же гівні, але маємо величезне бажання звідти вибратись, попри Ваш шалений опір і гундяєвські наскоки і путінські погрози. об"м мого мізку не дукже великий. але значно більший ніж у будь якого москвина-совка. Я так думаю.:))

10. Седой

Седой Well-Known Member

Другого от Вас я и не ожидал.Ответ по типу"Сам дурак".:))

11. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Луна, ви співавтор, тому що не взяли це словосполучення в лапки. Так що терпіть в одній камері з Бліком.

12. Седой

Седой Well-Known Member

В одной камерео_О.Не на Лубянке часом.:))

13. Mr. Blick

Mr. Blick Дуже важлива персона

От мене московський поп дратує своєю відвертою антиукраїнською імперською агітацією. І не тільки мене. Тому я й кричу геть його. А якщо хтось її в упор не бачить, то хай потім не запитує - "А з чого ви взяли, що я українофоб ?" :pardon:

14. Седой

Седой Well-Known Member

Так вы приведите факты антиукраинской имперской агитации московського попа.Он что призывает свергнуть правительство,разогнать Раду и вернуть Украину в лоно империи?:))

15. Mr. Blick

От тому, що ти не бачиш - ти й є українофоб. Або якщо не українофоб, то україноіндиферент. Але точно не українофіл і не патріот. :)

16. Luna

о_О Що він вам поганого зробив?

17. Седой

Седой Well-Known Member

Факты,факты,факты.Что же там такого московський поп наговорил.:))

18. Mr. Blick

Факт у тому, що береш вас трьох - тебе, Луну й Степанича до купи. Стороння безпристрасна людина (українофіл) читає, що ви тут пишете, й каже- ге, хлопці, та ви ж українофоби. А ви хором - а факти де ?! :))

19. Luna

Класс!!!! Посторонний беспристрастный украинофил посчитал нас украинофобами))) Новый пЕрл))
    Зая... штоб ты был здоров сто лет по-женски, елки)) С тебя крылатые фразы так и сыпятся, хорошо, что коровы не летают)))

20. Степаныч

Степаныч Дуже важлива персона

:))Українофіли-українофоби, русофіли-русофоби... Одні таргани у голові. А таргани думати не вміють. Зате живучііііі!:))

а де твій аватар? :)