Депутаты приравняли коммунистический флаг к государственному

Тема у розділі 'Міжнародна політика', створена користувачем bayard, 21 кві 2011.

1. Седой

Седой Well-Known Member

Очередные Геростраты объявились.Тоже хочется увековечить имя в истории.:))

2. Седой

Седой Well-Known Member

Объявились Геростраты.:))Хотят сохранить своё имя в истории.:))

3. tanna

tanna Дуже важлива персона

Ну ведь чистой воды детский сад. Это не идеология, просто дурдом. Напоминает тот случай, когда во время оранжевой революции у нас на площади раскатали трактором килограммы апельсинов. Вот это всё из одной серии. Это не прибавляет цивилизации, это больше напоминает уже возврат к язычеству. Скоро начнём ведьм сжигать.

4. Luna

Luna змИючка - сокровище :)

:rolleyes: Вы Блика сильно не воодушевляйте)))

5. Седой

Седой Well-Known Member

Блик.Он что Великий Инквизитор.:))Торквемада.:))

6. Mr. Blick

Mr. Blick Дуже важлива персона

Дурдом - це коли люди не розуміють, що п'ята колона дійшла вже до того, щоб відкрито вивішувати прапори срср, ідеологічний зміст яких тільки один, і щось лепечуть про "язичество".

7. Luna

Да балбес он великий))))

8. Mr. Blick

Хвилиночку, Луна, та повинна визначитись, чи-то я падлюка, чи провокатор, чи балбес. Балбес в тебе твій Кертіс був, як я пам'ятаю. Я на його місце зовсім не претендую. Тож ти спочатку визначись, а потім вже пиши, хто я є. А то люди не зрозуміють, подумають, що ти до мене так залицяєшся.

9. Седой

Седой Well-Known Member

Хоть и балбес,но всё же Великий!:))

10. Forpost

Forpost Стоїк

маякните мне кода начинаем!

11. Luna

Ненене, Кертис - балда, а не балбес)
    А залицятись я совсем не умею...так что, зая, терпи)

12. Mr. Blick

Мені-то, як людині що дотримується поглядів стоїків на життя, терпіти ніщо не заважає. Головне, щоб модератори терпіли отих "зай", "балбесів", етс.

13. Седой

Седой Well-Known Member

Ого,Блик.А ты что исповедуешь философское течение стоицизма?

14. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Та в нашому суспільстві багатьом потрібно пізнати хоч елементи логіки. А то, як мавпи на деревах, вивчають світ на рівні підсвідомості типу "пабєда -ето святоє".

15. Седой

Седой Well-Known Member

Аналогично.Слава воякам УПА.Слава Бандере.Гэть москалив.Гэть московського попа.Ну и прочее другое.Да,можно ещё и про титульную нацию вспомнить.

16. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Яскравий приклад алогічності народу, якого "умом не понять".
    Це все рівно, що сказати - поряд зі знищенням "Майн кампф" потрібно спалити й Шекспіра.

17. Седой

Седой Well-Known Member

К чему эти глуповатые сравнения.Причём тут Гитлер и Шекспир.В чём Ваша логика.

18. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Вам цього ніколи не зрозуміти, тому що ви зашорені культурою "рашен", яка до цих пір не пізнала "хартію вольностей" та ціну реформ Наполеона Бонапарта. Тому для ваших батьків "глупостью" були й генетика з кібернетикою, а марксизм у вас сповз на дикий більшовизм.

19. Седой

Седой Well-Known Member

Очередной набор штампов.Хартия вольностей,и при чём тут реформы Наполеона Бонапарта.И генетику с кибернетикой сюда приплели.Логики нет вообще.И что это за культура рашен.

20. bayard

bayard Дуже важлива персона

[OFFTOP]
    как бензин подешевеет...так сразу:))[/OFFTOP]

а де твій аватар? :)