Депутаты приравняли коммунистический флаг к государственному

Тема у розділі 'Міжнародна політика', створена користувачем bayard, 21 кві 2011.

1. forester

forester Well-Known Member

Это плагиат. Помниться ещё Рузвельт застолбил подобную цитату... )))

2. Luna

Luna змИючка - сокровище :)

Та я ж хіба проти? Може й файний, та під засранця камуфльований. Ну хай я буду засранка - до речі, зараз чоловік таки вижене з хати, бо сиджу й вареники не ліплю:))
    Форестер, обставини змінились - засранця можете посилати в Гугл, а файного хлопця не треба., бо файні нам потрібні для генофонду))))

3. Luna

о_ОФигасе, у меня однодумцы ....Мдя))))

4. Mr. Blick

Mr. Blick Дуже важлива персона

Мабуть тому й "імпотент", що "с уважением относятся к любому мнению" від старих сталіністів до нових сталіністів-путіністів, яких разом у Росії відсотків 80 набереться :)

5. Ворчун

Ворчун Чаю зашёл попить...

Нууу. Может хоть одно зерно риса?
    В н.к.?

6. Luna

о_Оо_ОБлік, то це Ви поважаєте будь-яку думку? Чи зовсім у визначеннях заплутались, імпозантний файний хлопець?)) Торро, до речі, Вам прозоро натякнув, що ви ЗАВАЖАЄТЕ дорослим дядькам пару жінок за подоли надкусювати))))

7. Mr. Blick

Що не лізе наш український вареник до горлянки ? Ну наліпи пєльмєнєй. :))

8. forester

Ну, как же: "Конечно, он сукин сын, но это наш сукин сын!"
    Ф. Рузвельт

9. forester

Совсем нет. Но о российских либералах не здесь.

То что Вы слепите мало кто сможет проглотить. Только к украинской кухне это не имеет никакого отношения.

10. Mr. Blick

Ми у нашому ресторані не готуємо для шанувальників радянської кухні. :pardon:

11. Luna

Мої варенички та борщ з пампушками навіть найсуворіші критики їдять, аж за вухами ляскає)) А ти мало того, що попи мацати не допущений, ще й варенички сам ліпиш? От того ти такий злючий і різати налаштований. Чоловіка, який до попи не дотягується, завжди видно, вибач за жіночу деталь))

Маленька порада - кидай до єдрєні фєні цю політику, марш на вулицю, до дівок та повітря))

12. forester

Так мы и от украинской кухни не откажемся. :)) Если блюда с душою приготовлены. :)

13. Mr. Blick

Не ліплю. Одеська звичка приділяти забагато уваги тому, що жерти, у мені якось не прижилася.

Мені, вибач, якось байдуже, видно тобі твого чоловіка, чи не видно. Ліпиш ти там, чи не ліпиш. :pardon:

14. Mr. Blick

О, так. Те, що ви не відмовитесь, ми давно вже зрозуміли. Тільки хто ж вам тепер подасть ? :pardon: :))

15. Luna

Щооо????? Може, ще й горілочки доброї не вип"єш та сала не їси? Та який ти українець, чи больний, чи падлюка (с))))) Не чує тебе наша бабця, зараз би клуню вимітав за речі поганючі))))
    Та ще б тобі до мого чоловіка та справа була - я б до ранку не насміялась)) ДО ДІВОК, кажу тобі, а то бач..вже й чоловіків наших згадує, паскудник!:))

16. forester

Да не вся же Украина из мистеров Бликов состоит. :))

17. Forpost

Forpost Стоїк

Сожжение красного флага в Донецке
    ttp://www.youtube.com/watch?v=_nEW3FdH7HE&feature=player_embedded

18. ГРАНД

ГРАНД Дуже важлива персона

І це її біда.
    Хоча в ідеалі було б правильним щоб вся.

19. forester

Да, было уже. Было. В 18-ом году. К чему привели страну мистеры блики мы уже знаем. Сами же об НКВД и ГУЛАГ частенько поминаете в суе.

20. ГРАНД

ГРАНД Дуже важлива персона

Не валіть з хворої голови (московської) на поки ще не дуже хвору українську. Ваша країна винахідник та реалізатор ідеї ГУЛАГу сьогодні вже впритулок наблизилась до повторення тієї ідеї, то там у себе і займайтесь цим. Ваші поради (москвинські) приводять лише до лиха і біди. З нас досить.

а де твій аватар? :)