Депутаты приравняли коммунистический флаг к государственному

Тема у розділі 'Міжнародна політика', створена користувачем bayard, 21 кві 2011.

1. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Для великої частини "граждан" ще й дорогі горілка з наркотиками.

2. Luna

Luna змИючка - сокровище :)

3. Luna

Сравнивать ветеранов ВОв и их потомков с наркоманами и алкоголиками - верх ума, пан Прокип.

4. Mr. Blick

Mr. Blick Дуже важлива персона

Хе-хе, це ти вчитайся, що тобі пишуть, перед тим як викласти черговий взірець, гм, к це буде українською "бессмисленних нравоучений" (?). Ромко тебе прямо спитав - навіщо, ви, одесити, втюхали червону зірку на ваш герб, вона вам, що, потрібна ?
    Я нікуди не ношусь. Я отут був, є, й буду.

5. Romko

Romko Дуже важлива персона

Сподобався один коментар до однієї статті в неті...

6. Luna

А кто тебя, киця моя, нравоучает? Ты отходи от образа строгих училок из своего детства, уж очень напугали, видимо, что ты во всех моих постах видишь нравоучения. Не бойся, маленький, я тебя учить не буду, честно же сказала - не моя специализация.
    А на вопрос Ромко я отвечала в соответствующей теме. Вот и говорю тебе - носишься, как оглашенный, за ником и темки путаешь;)

7. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Вся суть, що я їх бачив у всій красі - після війни вимушені технічний спирт підфарбовувати в синій колір і назвати його "Денатуратом". І цей продукт споживали (труїлися після звички наркомівських) - від бувшого розвідника Ільчука до артилериста Шварцтуха, які частенько валялися у нашому післявоєнному дворі. А то ж були справжні ФРОНТОВИКИ по зрівнянні з теперішніми показушними.
    А з першим наркоманом я познайомився в 1963 році, коли мені підкинули в бригаду слюсарів учня через партком для виховання.
    Луна, ваші "хєрої" після звільнення Бухенвальду від німців, ще на 5 років продовжили його діяльність для своїх цілей. При цьому процент загиблих не зменшився.

8. Mr. Blick

[OFFTOP]
    Я ж сказав, що нікуди не ношусь. А ось ти прибігла сюди, на острів, у той час, коли твій найкращий друг на ОФ в темі про 9 травня прийняв нерівний бой із совкофілами, доводячи їм, що сталін і гітлер одна сатана, а саме 9 травня тупе пафосне і не потрібне сьогодні "свято", і йому так потрібна допомога, він весь ізранений, але ти кинула його, щоб захищати радянську зірку на гербі Одеси, і робити це саме тут. :)
    [/OFFTOP]

9. Luna

Бывает и так...и среди фронтовиков были алкоголики - их никто к лику святых не причисляет. Впрочем, в наш ангельский век нам, потомкам, как раз правильно указываете - так их, алкашей старых..
    Это не мои ХЕРОИ - это Вы ХЕРОЙ, пане Прокип. И в Ваших Херойствах не виноваты ни воины СА, ни Ваши предки.

10. Luna

Мой лучший друг рядом со мной, Блик. И в моральном плане, и в физическом. Если же ты говоришь о Керте - он справится, я уверена. Имеет право на свои убеждения, что не мешает нам оставаться друзьями.
    Кстати..помнится, ты не только мне, ты и ему обещал наваять на одесском. Я так и не дождалась, обваялся сам по уши - попробуй Керту навешать, может, выйдет)) Хвастунишка ты, зая)

11. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Скільки отаких "прочан кремля", які б'ють лоба в поклонах на придумані міфи. Та ще й пробують до цієї дурі привчити й інших. Луна, а як ви відноситеся до "інтернаціоналістів", які напали на Фінляндію? А чи кладете ви квіти на могили загиблих:
    - від армії Тамерлана під Єльськом;
    - від армії Пілсудського будьонівців?
    Луна, як ви відстали від одеситів - старшокласників, які так достойно себе показали на Шустер-лайф. Їм варто вчити вас, а не навпаки.

12. Mr. Blick

[OFFTOP]Я УСІМ там в "політиці" обіцяв наваляти, вам двом - завелика честь. Але, вони ж мене там так бояться, що забанили назавжди, а це тре чергового перса робити, прокачувати його, ну до бані усю ту компашку. Буде настрій потролити - пійду й наваляю.
    А от таких, хто каже, що "фашизм - зло, а комунізм... не знаю, тре в професіоналів запитати" Кертіс там не жалує, ні. :rolleyes: [/OFFTOP]

13. Luna

:) Они меня и учат иногда...учителю важно учиться у своих учеников, если в чем-то они нас превосходят, так что этим уколоть меня сложно. А моя отсталость -далеко не аргумент.

Нет, к перечисленным могилам цветы не ношу. далеко, да и не знаю этих погибших. Далеко..время все стирает, и ту войну сотрет. Но я помню, дети мои помнят - этого достаточно. Все остальное вполне реально понимается, усвоят , что фашизм страшен - уже хорошо.

14. Luna

Боятся???? ТЕБЯ???????????? Та перестань, киця, там тебя не боятся, там брезгуют, ты же ни с того ни с сего выскакиваешь с пукалкой и орешь благим матом "ГАДЫЫЫЫ")))
    Впрочем, я бы не банила...Ты полезен, очень, банить таких глупо.
    Ну..не жалует - так не жалует, что поделаешь..придется смириться с тем, что ты мне передаешь от его имени - спасибо за весточку с Одесского, загляну.

15. Mr. Blick

[OFFTOP]
    Ну да, отима не брезгують, а мною брезгують. Ха-ха. Веселий жарт від Петросяна. Бояться. :)

Так ти вже й не будеш... :))
    [/OFFTOP]

16. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Залишилось зовсім мало засвоїти для істини, що московський більшовизм - це ще більше зло.
    Тому я обидві червоні тряпки (гітлерівську та більшовицьку) використав би лиш для ...

17. Mr. Blick

Луна не має інформації, що московський більшовізм - зло. Може вам повірить, мені не повірила.

18. Luna

:) Ну...хочется тебе думать, что боятся - думай. Если растешь от этого в чем-то...Обольщаться глупо, но...дело твое.
    Не буду, слава Богу) Ты же посоветовал карьерой заняться и в директора выбиваться, вот и ...стараюсь)

19. Luna

Я с Вами согласна. В первой части. А вот с флагами воевать - несусветная глупость.

20. ГРАНД

ГРАНД Дуже важлива персона

Ще вчора повинна була бути стерта. але Ви совки її штучно кожний раз малюєте і малюєте, наче маніяки-мазохісти.

Що Ви там помнете, а тим більш Ваші діти? Ви помните лише картинки і кінофільми. Не більше і не менше як помните про громадянську війну на початку століття. Як Ви можете помнити те, чого не бачили і бачити не могли. Ви лише цю виразку тягаєте за собою із віку в вік, не забуваючи прицьому до неї прикласти і дітей. При чому до самої брехливої сторони тієї пам"яті у вигляді міфу. Як вже на те пішло то прикладіть до ПРАВДИ!!! А до правди прикладати боязно, бо дітки задаватимуть питання "мама, а чому у Нюрнберзі не судили савєцьких, за ще більш страшні злочини ніж коїли німці???" От тут Ваша пам"ять різко обривається, і переходить в тваринний страх перед справедливим , але ще не відбувшимся покаранням.

А совєтізм з комунізмом? Не треба усвідомлювати що вони ще більш страшніші та злочинніші?

а де твій аватар? :)