Denwer+Joomla питання!

Тема у розділі 'www', створена користувачем Yelik, 19 бер 2013.

1. Yelik

Yelik Well-Known Member

Може хтось "на пальцях" пояснити як поставити і запустити Joomla в середовищі Denwer?
    Денвер поставив, але як встановити Джомлу не розумію :blush:

P.S. З сучасними мовами веб-програмування не знайомий, але комп-освіта 10 річної давності без подальшого досвіду, все таки надіюсь, дає мені шанс встановити(оновити) свій маленький безкоштовний проект.

2. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

1. Створити базу даних
    2. Запустити в браузері інсталяцію жумли і в процесі прописати у відповідну форму назву бази, користувача бази та пароль з пункту 1

3. Yelik

Yelik Well-Known Member

Встановив, після видалення папки Installation появилось вікно Джомли:

Що я зробив не так?:facepalm:

Вкладення:

4. Yelik

Yelik Well-Known Member

Ага, ніби розібрався вернувся назад, там є кнопка Адміністратор, а в браузері як http://joomla/administrator.

---------- Додано в 22:31 ---------- Попередній допис був написаний в 22:02 ----------

Виникли нові запитання.

В адмінці створив нові замітки, меню, додав категорію, але ніщо з цього не відображається "на сайті", він як був як на картинці вище, таким і залишився...

5. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

І замітки, і меню, і категорії якось би мали на сайті виводитись.

Меню б мали бути опублікованими, якщо Ви хочете, аби на головній виводились категорії, то зробіть головною блогом категорій, ітд

6. Yelik

Yelik Well-Known Member

Власне "main menu" я перейменував у "Головна", але і воно не змінилось чомусь :dntknw:

7. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

Ви переіменували напевно меню а не модуль меню. Взагалі якщо зовсім новачок то даремно ви при інсталяції відмовилися від демо контенту. Із ним значно наглядніше і зрозуміліше де і що знаходиться, що і як впливає на різні елементи. Раджу інстальнути ще раз але з демо контентом

sent from my Galaxy SIII

• Подобається Подобається x 1
  8. Yelik

Yelik Well-Known Member

Ніби те що треба змінюю:dntknw:

Зміна меню.jpg

P.S. Martini, чому на "ви"?

а де твій аватар? :)