Думаючим - ще один раз "афигеть!" А щодо "хавати" - ви його обирали, то тепер і хавайте, тільки без фальшивих ремарок "регіонали такі-сякі-тупі" і т.д. [CENZ]До речі, ви дуже схожі на Юлю - вона теж ніколи не визнає своїх помилок.[/CENZ]
))) "Файно" галичани говорили ще задовго до телефону і телевізора. "Катерино, відчини но! Катерино, встань но! Дай ми їсти, дай ми пити - ой як буде файно!" Цю народну пісню ніколи не чули? (І вибачаюсь, якщо з помилками - не знаю, як правильно писати те "но" і де.) Це "файно" скоріше прийшло з німецької за часів Австро-Угорщини.
Це не помилка. Помилкою було в 2005 повірити, що може вона щось розуміє в економиці. Цілих три місяца я як сліпа була, заплющувала очі на ці демагогічни дурниці про заколоти ворогів. О-це помилка Чи думати, що Кравчук - нібито проукраїнський А чому я повинна вважати помилкою голосування проти Юлі? Зараз вона у тюрмі. Тепер нікому не будуть вбивати в голову слова, що Юля - єдина альтернатива Овощу Я не ЙОГО обирала - нафік мені потрібен це ВОНО в якості президента. Я Юлю до табуретки не пускала. Я хаваю Не переживайте так. Мені б дуже не хотілось би Вам казати ХАВАЙТЕ, якщо б перемогла вона, тому що б ъъ дыъ до України розырвали би мені серце.
А вообще Milena Хватит по Юлиному принципу жить: есть только два мнения -= мое и неправильное. Вы за Ющенко голосовали?
Видео не видела, если не лень, киньте ссылочку Ужасно не люблю дураков, поэтому умная Тимошенко нравится значительно больше Ржут над Януковичем только те, кто с ним не борется, а кто сам сопротивляется и других пытается организовать - тот по тюрьмам или в бегах, не до смеха в общем. Януковича ни при каких обстоятельствах считать демократом не буду - у меня стойкое неприятие к членам КПСС и бандюганам.
Я фигею, дорогая редакция))))) Минни, смотритесь в зеркало, как минимум две пользы от этого будет. Відповідаючи на запитання форумлянки , написане українською, вважала необхідним для підтримки балансу та активізації участі в темі росіян використовувати російську. От бачиш - ти й зайшов))))
Меня раздражает её не прикрытая хитрость, типа, её обращения ко дню Независимости, голосом умирающего лебедя. Но отношусь с уважением к её стойкости и мужеству, которое она проявляет этот год судов и тюрем. Не будут. Забудут очень скоро. Имхо.
Честно говоря, хотелось бы чтоб не забыли. Меня ошеломляет неосведомленность соотечественников - в репортаже ТСН молодые люди не смогли сказать от кого/чего стала независимой Украина. Кто был первым президентом - тоже не знают. Таким электоратом офигеть как удобно манипулировать.