Та що ж це таке! :ireful: Усі тут кимось працюють, одна я просто так байдикую. Дайте і мені якусь роботу! Але попереджаю - виконувати її я не буду, я буду тільки гроші отримувати. :o
вы постоянно брешите, что вы украинец - такого кадра, как вы украинская женщина не могла бы воспитать, только потому, что она украинская женщина, тем более в послевоенные годы. Гранд, я вам не по зубам, не по силам и не по умишку вашему. Вы меня забавляете, а у вас скоро инсульт или инфаркт может приключиться. Ну зачем оно вам? Я над вами потешаюсь и не скрываю этого. А было времячко - думала, что вы действительно украинец, за Украину переживаете. Каюсь, ошибочка вышла.
А хто вам сказав що я вас випробовую зубами? Зубочисткою. Нервуєте. Бо в одному пості навалили до купи стільки що що вистачить на декілька окремих тем не пов"язаних одна з іншою. Це ознака нервозності та розгубленості. А я лише зубочисткою вас поколюю.
Вы своими мерзостями напрашиваетесь на общение? Причем пытаетесь "доставать" женщин. И все дамы вас футболят и над вами прикалываются. Достойное занятие доя 60-летнего типа мужика :rolleyes:
Я не думаю, что он тролль, цель которого вызвать подобную реакцию. Скорее это что-то типа настоящих россиян, вроде Тан То, Рукуши или Вани Лисицина.
если брать форумных украинцев- он, конечно, выпадает, на форуме, в основном, интеллигентные украинцы, а если брать пересисчных...?
Я понимаю, что Вы живете в Харькове. Но не стоит быдло, которым забит Харьков мешать с украинцами. [CENZ]На кровосисю похоже![/CENZ]
Напрошуюсь. І ви напрошуєтесь теж. Хто не напрошується, той на форуми не ходить. Їх немає. Всі хто є активним і не дуже дописувачами на форумі напрошуються на спілкування. Жінок "діставати" значно важче та складніше ніж чоловіків. До того ж майже 100% гарантія накликати на себе групову атаку на себе саме з боку жіночого сегменту. Так, жінки в цьому по умовчанню солідарні. Стадний інстинкт в повній красі розкриваєиться саме тут, серед жінок. чоловіки більш індивідуали та невиправні егоїсти. Тому "діставати" чоловіка не так захоплююче. Хоча..... і чоловіки є різні. Знаю. За те перед цим скільки емоцій та шокуючих відвертостей я отримую в пориві ярості викликаній своєю персоною. Це класс! Чоловіки неспівставимо стриманіші та скритніші. Скажіть а генікологу який вас оглядає ви би теж таке сказали би?)
Вам бажаю таких же "невдач" як і у мене в особистому житті. Запевняю вас, що такі "невдачі" як у мене в особистому житті зроблять із вас самою щасливою людиною вєпогрді.)
Э нет, эти вот в украинцы не набиваются. Как раз наоборот:rose: Гранд в настоящие уркаинцы набивается, чтобы создать определенный шарикоподобный образ
Ну, это не совсем. Впрочем, возможно это раздвоение личности. Ах, да, я изволил забыть-то ли это интеллектуальная столица, то ли город труда науки и культуры... Или просто город дебилов, выбравших Гепу и Овоща.