День Харькова, с праздником, земляки

Тема у розділі 'Міжнародна політика', створена користувачем olegp, 24 сер 2012.

1. tanna

tanna Дуже важлива персона

Та що ж це таке! :ireful: Усі тут кимось працюють, одна я просто так байдикую. Дайте і мені якусь роботу! Але попереджаю - виконувати її я не буду, я буду тільки гроші отримувати. :o

2. ELiKA

ELiKA Дуже важлива персона

Извините, с вашей "феней" не знакома. :rose:

3. ГРАНД

ГРАНД Дуже важлива персона

Брешете.

4. ELiKA

вы постоянно брешите, что вы украинец - такого кадра, как вы украинская женщина не могла бы воспитать, только потому, что она украинская женщина, тем более в послевоенные годы.

Гранд, я вам не по зубам, не по силам и не по умишку вашему. Вы меня забавляете, а у вас скоро инсульт или инфаркт может приключиться. Ну зачем оно вам?
    Я над вами потешаюсь и не скрываю этого.
    :pardon:
    А было времячко - думала, что вы действительно украинец, за Украину переживаете. Каюсь, ошибочка вышла. :pardon:

5. ГРАНД

А хто вам сказав що я вас випробовую зубами?о_О
    Зубочисткою.
    Нервуєте. Бо в одному пості навалили до купи стільки що що вистачить на декілька окремих тем не пов"язаних одна з іншою. Це ознака нервозності та розгубленості.
    А я лише зубочисткою вас поколюю.;)

6. ELiKA

Вы своими мерзостями напрашиваетесь на общение?
    Причем пытаетесь "доставать" женщин.
    И все дамы вас футболят и над вами прикалываются. Достойное занятие доя 60-летнего типа мужика :rolleyes:

7. olegp

olegp миється в бані

самый настоящий украинец на этом форуме- как раз пан Гранд- грубый, брутальный:))

8. Blaberus

Blaberus Неполіткоректний інсектоід

Это подсознательная месть за неудачи в личной жизни.

9. ELiKA

Чего он и добивается - выставить украинцев моральными уродами. Вам, конечно, в радость.

10. Blaberus

Я не думаю, что он тролль, цель которого вызвать подобную реакцию. Скорее это что-то типа настоящих россиян, вроде Тан То, Рукуши или Вани Лисицина.

11. olegp

olegp миється в бані

если брать форумных украинцев- он, конечно, выпадает, на форуме, в основном, интеллигентные украинцы, а если брать пересисчных...?

12. Blaberus

Я понимаю, что Вы живете в Харькове. Но не стоит быдло, которым забит Харьков мешать с украинцами.
    [CENZ]На кровосисю похоже!:yahoo:[/CENZ]

13. ГРАНД

Напрошуюсь. І ви напрошуєтесь теж. Хто не напрошується, той на форуми не ходить. Їх немає. Всі хто є активним і не дуже дописувачами на форумі напрошуються на спілкування.

Жінок "діставати" значно важче та складніше ніж чоловіків. До того ж майже 100% гарантія накликати на себе групову атаку на себе саме з боку жіночого сегменту. Так, жінки в цьому по умовчанню солідарні. Стадний інстинкт в повній красі розкриваєиться саме тут, серед жінок. чоловіки більш індивідуали та невиправні егоїсти. Тому "діставати" чоловіка не так захоплююче.
    Хоча..... і чоловіки є різні.

Знаю. За те перед цим скільки емоцій та шокуючих відвертостей я отримую в пориві ярості викликаній своєю персоною. Це класс! Чоловіки неспівставимо стриманіші та скритніші.
    Скажіть а генікологу який вас оглядає ви би теж таке сказали би?о_О:));)

14. ГРАНД

Вам бажаю таких же "невдач" як і у мене в особистому житті.
    Запевняю вас, що такі "невдачі" як у мене в особистому житті зроблять із вас самою щасливою людиною вєпогрді.:))

15. OrangeSpring

OrangeSpring Well-Known Member

1)Пардоньте. Олегп живет давным давно в Торонто:ireful:
    2) и не надо про быдло в Харькове:ireful:

16. OrangeSpring

OrangeSpring Well-Known Member

Э нет, эти вот в украинцы не набиваются. Как раз наоборот:rose:
    Гранд в настоящие уркаинцы набивается, чтобы создать определенный шарикоподобный образ

17. olegp

olegp миється в бані

и сколько, если не секрет?:))

18. Shiver2005

Shiver2005 Well-Known Member

Пан Гранд просто дуже терплячий. Бо від слів перейшов би до дії, але не дотягнутись.

19. Blaberus

Ну, это не совсем.
    Впрочем, возможно это раздвоение личности.
    Ах, да, я изволил забыть-то ли это интеллектуальная столица, то ли город труда науки и культуры... Или просто город дебилов, выбравших Гепу и Овоща.

20. Blaberus

Тобто він полюбляє не лише хамити жінкам, але і лупцювати їх? Яка хоробрість!

а де твій аватар? :)