День Харькова, с праздником, земляки

Тема у розділі 'Міжнародна політика', створена користувачем olegp, 24 сер 2012.

1. OrangeSpring

OrangeSpring Well-Known Member

Пане Гранд, не треба навмисно плутати людей. Ви - працівник - ФСБ, руйнуєте Національну ідею, споплюжили українську мову. весь час займаєтесь дуже товстими провокаціями:ireful:

2. OrangeSpring

Пане Гранд, для мене всі заробітчани, навіть з Харківської області - гастарбайтери:rose:

3. ГРАНД

ГРАНД Дуже важлива персона

Для того щоб говорити про "національну ідею" треба принаймні знати її формулювання і чітко уявляти кінцеву мету. Ви нек маєте ані першого, і тим більшен дргугого. Навіть більше того. Більше того, коли національна ідея таки мала формулювання і за ради неї завжди залишали останній патрон для пострілу в скроню, або гранату....... і вона мала кінцеву мету..... якої не досягнуто і понині.....Вам ця мета явно не сподобається. А значить і ідея також. Ви і ніціональна ідея України несумісні. І це природньо.

4. OrangeSpring

Ви робите усе від вас залежне, щоб придушити її у колисці!:ireful:

5. tanna

tanna Дуже важлива персона

Я думала туда таких не берут. :scratch_one-s_head:

6. OrangeSpring

Берут таких, чтобы могли казаться остальным идиотами. А на самом деле, все гораздо сложнее:bad:

7. ГРАНД

Ще раз кажу. Ви не маєте і мати не можете ніякої національної ідеї. А те що ви собі уявляєте , принаймні для України неприємлиме.
    Щоб переконати мене в зворотньому опишіть формулювання та вкажіть кінцву мету вашої уявної національної ідеї. А я зі свого боку, рознесу її вщент.

8. ГРАНД

Це вже нонсенс.

9. Shiver2005

Shiver2005 Well-Known Member

Споплюжили, нормально:))
    То як там з національною ідеєю Рашки?

10. Фауст

Фауст Well-Known Member

ОО! Мадам знает "феню"!

11. OrangeSpring

Мені було б начхати на Національну ідею москвинів, якщо б воан не була б ідеєю зовнішньої агресії - Москва - Третій Рим:bad::bad::bad::bad::bad::bad::bad: - і вона загрожує Україні. А Пан Гранд допомагає в розповсюджені цієї чуми

12. OrangeSpring

Ось як по Фрейду у пана Гранда, Українці не можуть мати Національної ідеї. Повертайтеся до своєї Расеи, пане Гранд

13. ГРАНД

У вас родичі в московщині є?

14. ГРАНД

Я дочекаюсь сьогодні від вас хоча б приблизного формулювання національної ідеї для України та її чітку мету? Ну принаймні ваше бачення її.

15. Shiver2005

Shiver2005 Well-Known Member

Ну поки що я бачив, як ви спілкувались російською. На національну ідею України не змахує.

16. Фараон

Фараон Well-Known Member

Кем работать то? «бадантами»?
    Те работы на которых "работать умеет",давно уже занята.

17. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Змахує та ще й підмахує - зробити Україну космополітичною, де буде керувати все ж культура "рашен".

18. tanna

tanna Дуже важлива персона

Спілкуватись українською - ще не означає залучатись до втілення національної ідеї. Та більше. Це не обов'язково означає бути українцем.

19. OrangeSpring

В условиях кризиса есть и те, кто остались за бортом из умеющих работать:pardon:

20. OrangeSpring

Та що Ви таке кажете. Я Вас взагалі тут не бачила:rose:

а де твій аватар? :)