Пане Гранд, не треба навмисно плутати людей. Ви - працівник - ФСБ, руйнуєте Національну ідею, споплюжили українську мову. весь час займаєтесь дуже товстими провокаціями:ireful:
Для того щоб говорити про "національну ідею" треба принаймні знати її формулювання і чітко уявляти кінцеву мету. Ви нек маєте ані першого, і тим більшен дргугого. Навіть більше того. Більше того, коли національна ідея таки мала формулювання і за ради неї завжди залишали останній патрон для пострілу в скроню, або гранату....... і вона мала кінцеву мету..... якої не досягнуто і понині.....Вам ця мета явно не сподобається. А значить і ідея також. Ви і ніціональна ідея України несумісні. І це природньо.
Ще раз кажу. Ви не маєте і мати не можете ніякої національної ідеї. А те що ви собі уявляєте , принаймні для України неприємлиме. Щоб переконати мене в зворотньому опишіть формулювання та вкажіть кінцву мету вашої уявної національної ідеї. А я зі свого боку, рознесу її вщент.
Мені було б начхати на Національну ідею москвинів, якщо б воан не була б ідеєю зовнішньої агресії - Москва - Третій Рим - і вона загрожує Україні. А Пан Гранд допомагає в розповсюджені цієї чуми
Ось як по Фрейду у пана Гранда, Українці не можуть мати Національної ідеї. Повертайтеся до своєї Расеи, пане Гранд
Я дочекаюсь сьогодні від вас хоча б приблизного формулювання національної ідеї для України та її чітку мету? Ну принаймні ваше бачення її.
Спілкуватись українською - ще не означає залучатись до втілення національної ідеї. Та більше. Це не обов'язково означає бути українцем.