Заради звільнення Батьківщини оунівці і з Дiдьком би об'єдналися. І так зробив би КОЖНИЙ. А от заради чього з Гітлером об'єднався СРСР... І Сталін не тільки постачав стратегічні припаси 3-му Рейху, а ще і воював за нього, давав німцям радянські військово-морські бази. Хто з них заслуговує на ганьбу?
можна подумати, при ваших комуняках були дороги нормальні от і я хочу на те сподіватися. Думав голосувати УДАР. Але в останній момент, вже коли стояв з ручкою над бюлетенем, рука таки потягнулася до квадратика навпроти "Свободи"...
Тут обурюються, за що ПР віддали голоси 30%... А я більше здивований 11% комуністів. Вони з кожними виборами мали все менше і менше, на цих виборах вони взагалі мали б уже відійти в історію, а тут просто вистрілили. Бабульки рулять
(і не Це південь (і не тільки), який розчарувався у ригах. Саме через це риги і фінансували рекламну кампанію комунякам. Своєму резервному акумулятору. Тож це не бабульки, а колишній ригианальський електорат. ---------- Додано в 21:15 ---------- Попередній допис був написаний в 21:11 ---------- P.S. У Криму я бачив навіть такі комунячі бігморди: "Вместе создавали, вместе воевали, вместе на рейде". Це вже не кажучи про "язык" - там були особливо яскраві перли.
а молодь спить. великий відсоток комуністів говорить, що на вибори йшло старше покоління. Комуністам нічого не залишається, як обєднюватися з олігархами від ПР. Іронія долі - боротися з олігархами і дружити з ними за гроші.
Так то від регіоналів до них виборці пішли ---------- Додано в 21:26 ---------- Попередній допис був написаний в 21:25 ---------- Вернем страну народу! Да возвращайте уже, брали то зачем? (с)
У суботу у Києві були грандіозні "поктотушки" з приводу Дня Автомобіліста. На пісках біля Оболоні. Якісь хлопці привезли кілька агітаційних яток комуняк (вже непотрібних у суботу) - для захисту жінок, дітей та мангалів від сильного вітру. Хоч якась користь із комуняк! ---------- Додано в 21:31 ---------- Попередній допис був написаний в 21:30 ---------- "Чем ПР". Як у старому грузинському анекдоті.
а ще "вернем землю народу" і прикольний "ешь ананасы, рябчиков жуй, день твой последний приходит, буржуй " угу... не люблять регіонів. Ми з малим повернулися з Феодосії, там місцеві регіонали організовували концерт, на Расторгуєва розкошелилися, по місту їздили колони з прапОрами і на байках закликали, а народ не прийшов: ПТУшна туса студентів, міліція, тунєядці та "мимо проходив". Путівка в малого була до 31, то мене здивувало, коли місцеві питали, як я планую голосувати. В санаторії з усіх супроводжуючих мам лише я була україномовна, питали за кого у нас будуть голосувати, бо регіони і їм ненависні. Я була просто вражена, наповал, настрій мала аполітичний, а тут така активність. Результати мали б бути файними, інша справа що ПР намалюють.